QUOTE(cordi @ 2009 04 25, 22:20)
pasirodysiu ir as su senokais, bet dar nerodytais darbukais
lempute, dovana mamai
[
Tikrai labai graži lempa
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 26, 00:34)
Didelis dėkui už pagyrimus. Na nesigavo man tvarkingai užtepti dvikomponenčio, nelabai jau ten yra ką girti
Bet dėkui
O taškeliai yra ant abiejų lėkštučių braiunelių, juos padariau akriliniais aukso spalvos dažais su dantų krapštuku
O dabar tai jau užsiknisau su arbatine. Pirmą kartą UŽKLIJAVAU didelį motyvą
. Klijavau pirštu, reikia įprasti ir gal visai nieko
Na išmokino sendinti, tai sendinu viską iš eilės, nors kol nemokėjau ne ypatingai tuo žavėjausi
Tai dar ir su sottile sumąsčiau pasendinti, tik neturiu sintetinio purškalo ir sidabrinės porporinos, tad ilgokai užtruks šio darbelio užbaigimas. Pradėdama daryti sakiau bus motinos dienos proga anytai dovanų, bet jau ne, po šitiek darbo tikrai nedovanosiu
Cordi, lempa nereali, mano mama nualptų tokią gavusi...
Jennifer gražūs tavo vazonėliai
Man tas toks biški felfetavas labai patiko, . pas mane va kaip tik butelys tokios spalvos alyvinės spalvos džiūvo, bet nuėjau dar patamsinau kažkaip taip susišvietė...O pabaigt ir neišeina, vaikas apsirgo, tai ...
Ir anytai kėdutę kur bulves skuta atsisėdus reastauruoju jos gimtadieniui, tai ir irgi priemonių pritrūkau. Ssndintojo kokio stambesnio reik ir sidabrinio kazko įtrinimamas
Nors gal nereik, bus per gražu, paskui ištisai savo nevalgomais cepelinais vaišins