pasirodysiu ir as su senokais, bet dar nerodytais darbukais
lempute, dovana mamai
is arciau
Cordi labai simpatiska lempa, daug darbo ideta.
QUOTE(Sirse666 @ 2009 04 25, 21:41)
dekui, na is tiesu tai daugiausiai privargau klijuodama istisinius motyvus, labai raukslejosi, bet dabar jau ismokau
Truputis seseliavimo ir butu isvis tobula
Cordi graži lempa Sakyk o lempos''koją'' dažei ar ne ?Jei taip tai kokiais dažais?
Cordi, labai simpatiska tavo lempike, grazios, ryskios spalvos
Jennifer, labai man graziai ziurisi tie skilinejimai balto vazonicko, taip svieziai subtilus, kvepiantis toks pakalnutemis atrodo Labai, labai mielas
o tas kitas man toks zaismingas
Papildyta:
Labai sudomino, o kuom apdekoruotos lekstutes vazoneliu? ta prame matau ten ant vienos taskiukus, tai su kuo padaryti jie?
Jennifer, labai man graziai ziurisi tie skilinejimai balto vazonicko, taip svieziai subtilus, kvepiantis toks pakalnutemis atrodo Labai, labai mielas
o tas kitas man toks zaismingas
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 25, 09:05)
Nu jo, jau man vakar akys neberodė. Dabar pažiūrėjau, ten gi servetėlė, ar paveiksliukas toks, o atrodo sendintas
Atsiprašau, labai gražu
O aš idedu savo vazončikus. Na antruoju nesu labai aptenkinta, nes ne tokio vazido norėjau, bet ką dabar darysi, dar nelabai draugauju aš su tais sendinimais
Atsiprašau, labai gražu
O aš idedu savo vazončikus. Na antruoju nesu labai aptenkinta, nes ne tokio vazido norėjau, bet ką dabar darysi, dar nelabai draugauju aš su tais sendinimais
Labai sudomino, o kuom apdekoruotos lekstutes vazoneliu? ta prame matau ten ant vienos taskiukus, tai su kuo padaryti jie?
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 04 25, 21:44)
Didelis dėkui už pagyrimus. Na nesigavo man tvarkingai užtepti dvikomponenčio, nelabai jau ten yra ką girti Bet dėkui
O taškeliai yra ant abiejų lėkštučių braiunelių, juos padariau akriliniais aukso spalvos dažais su dantų krapštuku
O dabar tai jau užsiknisau su arbatine. Pirmą kartą UŽKLIJAVAU didelį motyvą . Klijavau pirštu, reikia įprasti ir gal visai nieko Na išmokino sendinti, tai sendinu viską iš eilės, nors kol nemokėjau ne ypatingai tuo žavėjausi Tai dar ir su sottile sumąsčiau pasendinti, tik neturiu sintetinio purškalo ir sidabrinės porporinos, tad ilgokai užtruks šio darbelio užbaigimas. Pradėdama daryti sakiau bus motinos dienos proga anytai dovanų, bet jau ne, po šitiek darbo tikrai nedovanosiu
Cordi, lempa nereali, mano mama nualptų tokią gavusi...
labai aciu visoms uz pagyras, skatina ir toliau darbuotis kai dariau dar gerai seseliuot nemokejau ir bijojau sugadint, tai taip ir palikau. Ir pagrinda, ir gaubta daziau paprastais akriliniais dazais, tik pagrinda purskiau tuo aparaciuku kur statybininkai dazus purskia, nes teptuku neisejo lygiai
cordi nu liksiska lempa jei nepaslaptis kur ju galima gaut dekoravimui,maciau artmanijoj yra,gal dar kur yra?
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 26, 09:41)
cordi nu liksiska lempa jei nepaslaptis kur ju galima gaut dekoravimui,maciau artmanijoj yra,gal dar kur yra?
Aš..pvz. Senukuose pirkau...Yra ten įvairių ir didesnių, ir mažesnių..ir su įvairių formų gaubtais.. ..ir kainos tikrai geresnes, nei tų kurios parduodamos dekupažo parduotuvėse..Bent jau aš kažkokio didelio skirtumo tarp jų nepastebėjau..nebent tik kainų skirtumą..Senukuose pigiau..
QUOTE(Salne @ 2009 04 26, 10:18)
Aš..pvz. Senukuose pirkau...Yra ten įvairių ir didesnių, ir mažesnių..ir su įvairių formų gaubtais.. ..ir kainos tikrai geresnes, nei tų kurios parduodamos dekupažo parduotuvėse..Bent jau aš kažkokio didelio skirtumo tarp jų nepastebėjau..nebent tik kainų skirtumą..Senukuose pigiau..
dekui salne
as taip pat pirkau senukuose