gal vandos ?
Beje, jei kam idomu, Mindaugo Maxsej phalikai po 5 lt - nuzydeje, bet su visai gerom saknim.
sveikutes!!!
dekui dekui jie nera nuleipe tie lapai, o jeigu koki mazesni pirktumete tai gal dar stacuiau tie lapai stovetu o tas skintas kur atveza ir i puokstes deda tai cia tas pats cimbidis
labai grazios kambrijos, ypac ta geltonoji!!!
QUOTE(muminukas @ 2009 04 24, 09:14)
aš jau ir pašnipinėjau tavo albumą, dėl to ir klausiu, kaip čia jie taip stovi, nes lapai juk ilgi ir ploni
labai gražios tavo gėlės
o tai pas mus skintas orhidėjas atveža, tai irgi cimbidžiai, ania?
labai gražios tavo gėlės
o tai pas mus skintas orhidėjas atveža, tai irgi cimbidžiai, ania?
dekui dekui jie nera nuleipe tie lapai, o jeigu koki mazesni pirktumete tai gal dar stacuiau tie lapai stovetu o tas skintas kur atveza ir i puokstes deda tai cia tas pats cimbidis
QUOTE(Lorute @ 2009 04 24, 13:37)
labai grazios kambrijos, ypac ta geltonoji!!!
QUOTE(Kukis123 @ 2009 04 24, 15:32)
VANDA
Tikrai Vandos, jau atknisau ir pati. O kiek jos bazėse kaštuoja? Man taip dekoratyviai pasirodė tos kabančios šaknys , ir spalva , ir žiedo forma.Liuks, tik jau 300lt tai nemokėčiau
QUOTE(snickers @ 2009 04 24, 16:46)
Tikrai Vandos, jau atknisau ir pati. O kiek jos bazėse kaštuoja? Man taip dekoratyviai pasirodė tos kabančios šaknys , ir spalva , ir žiedo forma.Liuks, tik jau 300lt tai nemokėčiau
o ar zinot kad jas sunku auginti ir jos vienos is lepiausiu orchideju ???
Mikuotuke, ar dalinai kada cimbidį? Pabandžiau ir sakau, kad tai neįmanoma Gal kuri turit gerą patarimą , kaip tai daryt, juk rašo, kad cimbai mėgsta būti dalinami na dar bandysiu (varau arkliuko kakutės )
Papildyta:
apie 100, bet būna ir pigiau( baigiančios žydėti)
Papildyta:
QUOTE(snickers @ 2009 04 24, 16:46)
apie 100, bet būna ir pigiau( baigiančios žydėti)
QUOTE(naujute @ 2009 04 24, 16:48)
o ar zinot kad jas sunku auginti ir jos vienos is lepiausiu orchideju ???
Drįsčiau ginčytis Auga tai jos labai lengvai, svarbu gerai apšviesti, palaikyti šilumą bei drėgmę ir patręšti - bent jau taip sako sėkmingai auginantys Jei bus maža šviesos, nežydės Vandų lepumas - su kuo lyginsim, už falenopsius lepesnės, bet šiaip yra daug gerokai reiklesnių rūšių. Nors - papasakosiu, kai saviškę pražydinsiu Kol kas kabo prie lango, lapus ir šaknis augina (pirkau lapkritį, tai jei sėkmingai išžiemojo, jau kai ką reiškia, ar ne )
QUOTE(pabirze @ 2009 04 24, 16:49)
Mikuotuke, ar dalinai kada cimbidį? Pabandžiau ir sakau, kad tai neįmanoma Gal kuri turit gerą patarimą , kaip tai daryt, juk rašo, kad cimbai mėgsta būti dalinami na dar bandysiu (varau arkliuko kakutės )
noriu padekoti pabirzei uz nuonstabu dendrobium vaikiuka ir uz isradinguma apgyvendinant transportavimo taroje bendradarbe iskart paklause kaip ta geliuka i buteli sugebejo sukisti, tik paskui apsiziurejo kame reikalas
del cimbidziu... cia is RS "Kuo didesnis augalas, tuo geriau. Jei Cymbidi isdalinsit ir viename "kupste" liks maziau nei 3 gumbai - augalas ilgai nezydes, letai augs. Nauju ugliu nuo senu gumbu jokiu budu atskirt negalima, nes jie dar neturi savo saknu. Jei norit augala padaugint, tai jau kita tema."
P.S. Savanoriu max pilna falenopsiu po 15.99
P.S. Savanoriu max pilna falenopsiu po 15.99
QUOTE(Lorute @ 2009 04 24, 14:35)
Ryt ryte vaziuosiu vel atgal ieskot tu po 5 Lt
Papildyta:
Man irgi buvo mistika, bet Mikuotuke itikino, kad nieko nera neimanomo
Papildyta:
Man irgi buvo mistika, bet Mikuotuke itikino, kad nieko nera neimanomo
taigi, pamatysi, kad bent jau nenumirs
QUOTE(snickers @ 2009 04 24, 15:02)
1.Tai manau suveiktų kaip geri vaistai. Juk kaip žinoma, orchidėjų pagrindinė problema- nupūdytos šaknys, o čia kaip tik tie mikoriziniai grybai skatintų didėti šaknų paviršiaus plotą, dėl ko pagerėtų augalo mityba ir augalas sparčiau atsigautų.
2.Gal aš? Už Karūnos šokoladą (kaip tik atsisėdau kavos gert ir jį pasiėmiau, ale paskaičiau tavo žinutę ir padėjau iki tavo atsakymo )
Dar mergucės, jei kuri pamatytumėt karvytę tokią mažiau baltą, o su daug plėmų - man tokios gražiausios - duokit žinot. Pas kažkurią čia avatare tokia, gražuolė.
2.Gal aš? Už Karūnos šokoladą (kaip tik atsisėdau kavos gert ir jį pasiėmiau, ale paskaičiau tavo žinutę ir padėjau iki tavo atsakymo )
Dar mergucės, jei kuri pamatytumėt karvytę tokią mažiau baltą, o su daug plėmų - man tokios gražiausios - duokit žinot. Pas kažkurią čia avatare tokia, gražuolė.
1. Va ir aš taip manau, kitą savaitę būtinai įsigysiu, nes jau antri metai mąstau apie mikorizę, o kodėl nenaudoju????
2. Mielai atgaivinau ją, baltų turiu pakankamai, o man svarbiausia buvo, kad ji gyventų
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 24, 15:08)
Na, man Mikuotukes zodziai, kad "sunkiai auginamu nelabai kas veza" ikvepe pasitikejimo. Bet dar nesu tikra... kas zino gal ryt parsivesiu kokia cambria
Bandyk laimę, juk ir mes padėsim
QUOTE(pabirze @ 2009 04 24, 16:49)
Žinok, man seniai tas klausimas iškilo - kaip jį padalinti, juk šaknys žiauriai susipynusios??? tikrai neturiu supratimo, nes persodindama savuosius galvojau apie tavojo būsimas dalybas ir man tai pasirodė misija neįmanoma
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 24, 17:53)
Žinok, man seniai tas klausimas iškilo - kaip jį padalinti, juk šaknys žiauriai susipynusios??? tikrai neturiu supratimo, nes persodindama savuosius galvojau apie tavojo būsimas dalybas ir man tai pasirodė misija neįmanoma
pamerkti kokiai valandžiukei šaknis į drungną vangenį. Atmirksta, paminkštėja, išsipainioja Po to apdžiovinti, nekišti varvančių į substratą.
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 24, 17:03)
Drįsčiau ginčytis Auga tai jos labai lengvai, svarbu gerai apšviesti, palaikyti šilumą bei drėgmę ir patręšti - bent jau taip sako sėkmingai auginantys
Nu pas mane tai tos saknys traukiasi nors tu ka purskiu purskiu ale tas pats.
QUOTE(Tina* @ 2009 04 24, 17:58)
Nu pas mane tai tos saknys traukiasi nors tu ka purskiu purskiu ale tas pats.
Ką reiškia traukiasi Kas kiek laiko mirkai? Ar tos susitraukusios nuo vandens pažaliuoja?