Lorute, yra nemaža tikimybė, kad augalai bus sukomponuojami tarp vietinių oranžerinių Todėl įtrūkę lapai dar nėra galutinis rodiklis
Matau, užgavau su tais maišeliais Sorry Tiesiog pati esu įpratusi juos naudoti milijonui skirtingų dalykų, įskaitant ne tik augalų, bet ir įvairiausių daiktų pakavimą, sandėliavimą, transportavimą ir į juos žiūriu kaip buityje be galo naudingą atributą
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 28, 14:47)
Lorute, yra nemaža tikimybė, kad augalai bus sukomponuojami tarp vietinių oranžerinių Todėl įtrūkę lapai dar nėra galutinis rodiklis
Matau, užgavau su tais maišeliais Sorry Tiesiog pati esu įpratusi juos naudoti milijonui skirtingų dalykų, įskaitant ne tik augalų, bet ir įvairiausių daiktų pakavimą, sandėliavimą, transportavimą ir į juos žiūriu kaip buityje be galo naudingą atributą
neužgavai, viskas gerai, ir net labai protinga, kad būtų mikroklimatas tuo metu, kai bus nešiojamos ir vežiojamos gėlės, tik juokingai skamba bet maišai - gerai
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 04 28, 09:12)
Labas rytas
groziai ypac ta margute
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 04 28, 09:55)
tik gimtadienis nepraejes, jis kaip tik siandien tik dovana isankstine buvo
tada sveikinu su gimtadieniu Tave
ta proga ir sitas tau
QUOTE(Pandora @ 2009 04 28, 14:00)
Labai grazi taskute
Aciukas man ji irgi superine pasirode ir labai jau taisyklingos, grazios formos
QUOTE(naujute @ 2009 04 28, 15:06)
tada sveikinu su gimtadieniu Tave
Kaip grazuuuu!!!! ACIU Naujute!!!!!!!!!
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 28, 14:47)
Na gerai, kazka atrinksim Mes i joki priza nepretenduojam, aisku, tik siaip prisijungsim, kad paroda butu gausesne ir grazesne
QUOTE(Lorute @ 2009 04 28, 15:20)
Na gerai, kazka atrinksim Mes i joki priza nepretenduojam, aisku, tik siaip prisijungsim, kad paroda butu gausesne ir grazesne
Va ir aš, jei pavyktų savas grožybes nugabenti, nesiruoščiau pretenduoti, tik norisi, kad ir kiti pasidžiaugtų, kokias gražias turiu ir (man) neįprastas ypač viena (dėl visa ko, neminėsiu, kokia)
QUOTE(Lorute @ 2009 04 28, 15:20)
...prisijungsim, kad paroda butu gausesne ir grazesne
Šaunuolė
As kazkaip isivaizdavau, kad paroda Ivanausko muziejuj, o ji botanikos sode Nu tikiuosi pavyks man jas ten nugabenti.
Sveikos merginos, na i paroda tikrai uzsuksiu pasizvalgyti, labai smalsu, o gal ir nusipirkti kokia grazuole bus galima. O jus nebijot, kad parodoj gali jusu gelytes nuciupineti lankytojai? Dar man kazkaip baisoka, kad kas nors gali pavogti
Šiaip jau ekspozicija nepaliekama be prižiūrinčių asmenų
Informuoju kaune hypermaximoj nieko gero, like tos pacios nuo savaitgalio, o ir kaina pakelta iki 19.99 Lt Ryt bandysiu po sporto nuvaryt paziuret. Informuokit jei kur pamatysit nauja uzvezima, nes per rytdiena turiu nupirkti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 28, 16:09)
Sveikos merginos, na i paroda tikrai uzsuksiu pasizvalgyti, labai smalsu, o gal ir nusipirkti kokia grazuole bus galima. O jus nebijot, kad parodoj gali jusu gelytes nuciupineti lankytojai? Dar man kazkaip baisoka, kad kas nors gali pavogti
man tai nebaisu, na, bent pasidžiaugs
QUOTE(vaiddaa @ 2009 04 28, 18:57)
Informuoju kaune hypermaximoj nieko gero, like tos pacios nuo savaitgalio, o ir kaina pakelta iki 19.99 Lt Ryt bandysiu po sporto nuvaryt paziuret. Informuokit jei kur pamatysit nauja uzvezima, nes per rytdiena turiu nupirkti
aleksote keletas įdomesnių