Man toks klausimas iškilo dėl parodos: kaip žinia, mūsų augintinės nemėgsta vietos kaitaliojimo. O kaip tokiu atveju, kai porai dienų pasikeičia sąlygos, po to vėl grįžtama į įprastas? Nesureaguotų?
Man toks klausimas iškilo dėl parodos: kaip žinia, mūsų augintinės nemėgsta vietos kaitaliojimo. O kaip tokiu atveju, kai porai dienų pasikeičia sąlygos, po to vėl grįžtama į įprastas? Nesureaguotų?
Toliau būsiu įkyri Nes noriu žinoti, ar atsidaro mano šis falinukų sandėliukas? Tiek triūso įdėjau, kol sukėliau. Nes viską dariau pirmąkart Ir man buvo svarbu Žodžiu, galit atsidaryti www.ipix.lt ir paspausti prisijungti (jokiu būdu nespausti registruotis), atsidarys prisijungimo lentelė, įrašyti į tuščią eilutę vartotojo vardą Fonda, o į kitą slaptažodį katinas. Paskui nueiti į galeriją, yra Fondos gėlės09, paspausti ant geltonos bylos. ir viskas kuo puikiausiai atsidaro. Ir iš visų kompų. Jeigu jau neatsidaro pagal šią ankstesniąją nuorodą...
Toliau būsiu įkyri Nes noriu žinoti, ar atsidaro mano šis falinukų sandėliukas? Tiek triūso įdėjau, kol sukėliau. Nes viską dariau pirmąkart Ir man buvo svarbu Žodžiu, galit atsidaryti www.ipix.lt ir paspausti prisijungti (jokiu būdu nespausti registruotis), atsidarys prisijungimo lentelė, įrašyti į tuščią eilutę vartotojo vardą Fonda, o į kitą slaptažodį katinas. Paskui nueiti į galeriją, yra Fondos gėlės09, paspausti ant geltonos bylos. ir viskas kuo puikiausiai atsidaro. Ir iš visų kompų. Jeigu jau neatsidaro pagal šią ankstesniąją nuorodą...
Jo vienas žiedstiebis buvo nužydėjęs, o kitas dar neprasiskleidęs, dabar žydi ir taaaaip kvepia saldžiai tik reiks kažkaip labai prižiūrėti, nes jis turi tik dvi nedidukes susiraukšlėjusias bulvytes įtariau, kad ten oncidiumas, ir neklydau http://orchids.ws/wp...arry-baby-1.jpg
na ir gelynai tokiu graziu geliu foto prisiziurejau info ''ligoniukems'' -ermitaze[Vilniuj] orchideju papildymas ,ivairiu spalvu falikai,dendrobiai,raibuoles daugiaziedes ir vienu ziedeliu,zydintys cimbidziai,o jau spalvytes... neatsispyriau,vel islaidos... tai jei kuriai ''vaistuku''reikia...
ir as pasirodysiu su naujais pirkiniais .. sita taskute pirkta sestadieni Kaune .. (kaip ir dovana gimtadienio proga nuo draugo )
sita taip pat dovana kartu su taskute
si pirkta anksciau ..
ir dar viena, kuria visai neplanuotai nusistveriau vakar
ir visos kartu ...
jau tiesa sakant nebetelpa ... zydincios ant stovo... miegancios ir su pumpurais kitam kambary ant palanges bando vieta dalintis su citrusais .. sunkiai pavyksta