o kas nors iš šios temos merginų dalyvaus?
QUOTE(muminukas @ 2009 04 27, 14:39)
o kas nors iš šios temos merginų dalyvaus?
Yra ir pasiryžusių savo augalus parodyti Kaunietės, vis dar kviečiu jungtis
Merginos, prašau atsiųskite man až su kontaktais ir augalų sąrašiukais - kuo greičiau, tuo geriau
QUOTE(Saule222 @ 2009 04 27, 14:53)
Kažin Kauno maximose nebuvo orchių užvežimo šiandien?
Aha man irgi aktualu bet as galvoju ryt vaziuot pasidairyt, nes mamai pirksiu
Pasigirsiu liejau siandien savo orchidejas ir pamaciau,kad mano vargsele,su nuleipusiais lapais,dar turi jegu,nors saknys atrodo neidealios tikrai..nes ju labai mazai buvo,bet ji is akutes atrodo leis sakele.. mmm.. kaip laukiu
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 27, 14:50)
Yra ir pasiryžusių savo augalus parodyti Kaunietės, vis dar kviečiu jungtis
Merginos, prašau atsiųskite man až su kontaktais ir augalų sąrašiukais - kuo greičiau, tuo geriau
Papildoma informacija
Kviečiame ne tik atvykti pasidairyti, bet ir deleguoti savo žydinčias gražuoles. Dalyvaujantiems numatytos nominacijos ir vertingi prizai.
Kompetetinga komisija išrinks gražiausią hibridą ir gražiausią rūšinį augalą, o parodos lankytojai rinks "Publikos simpatiją".
Prizai tikrai vertingi, nenusivilsite.
o kaip žinoti, už ką balsuoti? jei nė viena netyčia savo niko prie savo gėlyčių neparašys, bus labai objektyvus balsavimas
už įėjimą reiks mokėti kaip visada tą kainą? ar už parodą dar atskirai?
QUOTE(muminukas @ 2009 04 27, 16:24)
o kaip žinoti, už ką balsuoti? jei nė viena netyčia savo niko prie savo gėlyčių neparašys, bus labai objektyvus balsavimas
Balsavimas ir turi būti objektyvus
Žiūrovams kaina ta pati, kaip visada botanikos sode, už parodą papildomo mokesčio nebus
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 27, 16:18)
Papildoma informacija
Kviečiame ne tik atvykti pasidairyti, bet ir deleguoti savo žydinčias gražuoles. Dalyvaujantiems numatytos nominacijos ir vertingi prizai.
Kompetetinga komisija išrinks gražiausią hibridą ir gražiausią rūšinį augalą, o parodos lankytojai rinks "Publikos simpatiją".
eh, dalyvaučiau, bet man amžinos problemos su transportu, tai..... o savo orchytes juk norisi saugiai gabenti
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 27, 15:41)
bet jeigu man labai graži būtų kieno nors gėlytė ir taip pat graži mikuotukes, balsuočiau už mikuotukę juk čia ne ekspertai, o publikos simpatijos
---------------
aleksoto maximoj nieko gero
Pramones Maximoj tustuma, itariu pries nauja uzvezima.