labai gražūs visų žiedai, pagyrūnės
QUOTE(Krissti_ @ 2009 04 27, 08:05)
Labas rytas
papildziau albumeli savo augintinemis
papildziau albumeli savo augintinemis
Labai grazios gelytes ... man ypatingai ta desineje puseje tamsi
o as sestadieni pabuvojau Kaune ir isigijau dvi miniukes nufotografuosiu ir pasirodysim
labas rytas visoms
koks idomus miniukas, nesu macius melynu ziedu faliko
grazus cimbukai, tas zydintis neprastas uz labai maza kaina sakyciau o graziam interjere visos geles graziai atrodo
QUOTE(Napo @ 2009 04 26, 22:16)
Labas mergaitės
jungiuosi prie ligonių. Jau skaitau jūsų kokią gal ketvirtą temą ir pagaliau pati turiu kuo pasigirti t.y. nauju džiaugsmeliu miniuku
jungiuosi prie ligonių. Jau skaitau jūsų kokią gal ketvirtą temą ir pagaliau pati turiu kuo pasigirti t.y. nauju džiaugsmeliu miniuku
koks idomus miniukas, nesu macius melynu ziedu faliko
QUOTE(axara @ 2009 04 26, 22:17)
na stai mano zadetieji cimbidziai
grazus cimbukai, tas zydintis neprastas uz labai maza kaina sakyciau o graziam interjere visos geles graziai atrodo
Naujute, Lorute, kaip jūsų karvytės laikosi?
ta karvytė, kurią iš panosės naujutei nukniaukiau, meta visus pumpurus, lyg tai šakas nori leisti, bet džiaugiuos, jeigu dabartinė naujutės karvytė geresnė, nes ši kelia rūpesčių
O ta, kur iš bazės su lorute tempėm, tai sveikutytė, skleidžia žiedus
ta karvytė, kurią iš panosės naujutei nukniaukiau, meta visus pumpurus, lyg tai šakas nori leisti, bet džiaugiuos, jeigu dabartinė naujutės karvytė geresnė, nes ši kelia rūpesčių
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 27, 10:48)
Mano karvytes pirktiniai ziedai leipsta, pora pumpuru nukrito, o dabar ziuriu, kad pora pumpureliu skleidziasi. Tai nelabai suprantu tada, kodel pirktiniai ziedeliai vysta Kazkokia keista tos savaites partija maximoj buvo Man isos geles sunkiai adaptuojasi is to pirkimo
QUOTE(Lorute @ 2009 04 27, 10:53)
Mano karvytes pirktiniai ziedai leipsta, pora pumpuru nukrito, o dabar ziuriu, kad pora pumpureliu skleidziasi. Tai nelabai suprantu tada, kodel pirktiniai ziedeliai vysta Kazkokia keista tos savaites partija maximoj buvo Man isos geles sunkiai adaptuojasi is to pirkimo
va va, ir man panašiai, tik tu dar kelis pumpurus išsaugojai, o pas mane žali gražūs buvo ir staigiai nuleipo
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 27, 10:48)
na mano karvyte tai puikiai laikosi, nubyrejo tik 2 pumpuriukai, vienas tas kur jau buvo pageltes, kai emiau is lorutes, o kitas pats paskutinis toks mazas buvo tai irgi nugelto, kolkas kiti visi pumpurai zali, bresta, tikiuosi issiskleis
QUOTE(naujute @ 2009 04 27, 11:07)
na mano karvyte tai puikiai laikosi, nubyrejo tik 2 pumpuriukai, vienas tas kur jau buvo pageltes, kai emiau is lorutes, o kitas pats paskutinis toks mazas buvo tai irgi nugelto, kolkas kiti visi pumpurai zali, bresta, tikiuosi issiskleis
kad tik išsiskleistų... nes po pirmųjų nubyrėjimo, kiti žali buvo ir sėkmingai augo, bet staigiai pagelto ir viskas... (čia kokios 1-1,5 sav. bėgyje viskas vyko)
QUOTE(Napo @ 2009 04 26, 22:16)
Labas mergaitės
visas savo orchytes (visi phalikai) irgi sudėjau į albumiuką, jei kam įdomu čia
albumiukas
visas savo orchytes (visi phalikai) irgi sudėjau į albumiuką, jei kam įdomu čia
albumiukas
jau koks grazutis o ziedu kiek nu fantastika
buvau aleksoto ir panemunės bazėse. tai labai gundžiausi miniukais, bet nesusigundžiau, nes mb taip griežtai nusiteikęs buvo, dar mažulis mašinoje nerimo. nuvažiuosiu viena
----------
bet kažkaip mažokoka pasirodė, gal šiomis naktinmis veš naujas partijas - juk motinos diena. bet ta proga ir kainas gali kilstelti.
----------
bet kažkaip mažokoka pasirodė, gal šiomis naktinmis veš naujas partijas - juk motinos diena. bet ta proga ir kainas gali kilstelti.
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 24, 18:04)
Ką reiškia traukiasi Kas kiek laiko mirkai? Ar tos susitraukusios nuo vandens pažaliuoja?
Sauseja, nors ir gausiai drekinamos.
QUOTE(snickers @ 2009 04 24, 20:54)
kaip įdomu......papasakok, kaip ten ją prižiūri dar, ar ji visai be substrato pas tave, kabo vazoje irgi? Kiek ji pakaštavo ?
Vazoje, apacioj dregnas keramzitas. Kainavo mazai, nes pirkau stipriai nukainuota. Vargsta ji pas mane, neuztenka jai tos dregmes nors tu ka.