Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(vaiddaa @ 2009 04 25, 14:18)

Va ka as siandien sau pasidovanojau ta proga kad islaikiau visus egzus sio semestro ax.gif

bigsmile.gif Gal pirkai hyper maximoje? Nes as lygiai tokia pacia siandien ciupinejau lotuliukas.gif Varciau, varciau as ja rankose... galvojau imt ar ne, nes karvytes dar neturiu tik keleta dalmantiniu. Ir tas lapelis taip idomiai isauges ax.gif Bet nesuprantu kaip as jai atsispyriau ir nepirkau tongue.gif Siandien apie pietus buvo atveze pora stelazu phaliku, bet nieko ypatingo neradau. Ir man tokios nelabai sveikos pasirode. Didziosios daugumos lapai buvo pazeisti, pagelte, kai kuriuose skyles viduryje.
QUOTE(Fonda @ 2009 04 25, 18:02)
Gal bandykit katinas,nes nuotraukų toks slaptažodis. schmoll.gif

Katinas netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 24, 17:53)
Bandyk laimę, juk ir mes padėsim  lotuliukas.gif 

Na ir pabandziau laime doh.gif lotuliukas.gif Siandien uz 17 Lt nusipirkau geltona oncidium dancing lady hihihi.gif Galvoju gal is karto reiketu i prieziuros ir auginimo kursus uzsirasyti pas mikuotuke lotuliukas.gif Kelios sakneles buvo islindusios pro vazono dugna, pasiziurejau, kad jos visiskai minkstos, kaip papuvusios tai gal man reiketu onciuka issiimti is vazono ir apziureti saknis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 25, 19:03)
Na ir pabandziau laime  doh.gif  lotuliukas.gif Siandien uz 17 Lt nusipirkau geltona oncidium dancing lady hihihi.gif Galvoju gal is karto reiketu i prieziuros ir auginimo kursus uzsirasyti pas mikuotuke  lotuliukas.gif Kelios sakneles buvo islindusios pro vazono dugna, pasiziurejau, kad jos visiskai minkstos, kaip papuvusios tai gal man reiketu onciuka issiimti is vazono ir apziureti saknis  g.gif

kur cia taip pigiai Kaune oncidiumai?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2009 04 25, 14:18)
Sveikos sveikos 4u.gif  O gal nelabai lotuliukas.gif

Va ka as siandien sau pasidovanojau ta proga kad islaikiau visus egzus sio semestro ax.gif

Cia is arti ziedukas
user posted image

grazi karvyte, i mano panasi siek tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 04 25, 19:16)
kur cia taip pigiai Kaune oncidiumai?? g.gif
Papildyta:

Kalminoj nuroviau, uz phaliko didmenine kaina biggrin.gif
Atsakyti
aš vėl su savo bėdom blush2.gif
kaip manot, atsigaus ar nevargt? labai susiraukšlėję labai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, esu visiska naujoke orchideju auginime. Siek tiek pasimeciau bebandydama issiaiskinti, kokias dvi paskutines orchidejas isigijau... blush2.gif Ar jos abi Cambrijos? blush2.gif Iki ju turejau tik falenopsius ax.gif

Pirmoji:

user posted image
user posted image
user posted image

Antroji (ar jos tas gumbas ir turi buti toks tamsus?):

user posted image
user posted image
user posted image

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 26 balandžio 2009 - 04:53
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 25, 22:26)
aš vėl su savo bėdom  blush2.gif
kaip manot, atsigaus ar nevargt? labai susiraukšlėję labai
user posted image
user posted image

kaip tik radau naudingos info apie nuvargusi augaleli, galbut pravers 4u.gif

Išimtą orchidėją su išplautomis šaknimis padėti ant drėgno sfagnumo, juo apvynioti šaknis ir padėti į šiltnamį (tinka apversta dėžutė nuo torto). Kartais šiltnamį vėdinti, laistyti kai išdžius sfagnumas. Po savaitės kitos turi pradėti leisti naujas šaknis ar net lapą. Galima šiltnamyje paauginti keletą mėnesių, po to persodinti į vazoną ir pratinti prie kambario sąlygų. Šiltnamyje sustiprėjęs augalas greičiau pražys. Bet jeigu po visų procedūrų falenopsis neatsigavo, vadinasi nebuvo šansų jam išgyvent po tų laikymo sąlygų kuriuose jis buvo laikomas prieš nusiperkant. Tokių orchidėjų šansai išgyvent pakankamai menki.
Atsakyti
taip pat noriu paprasyti patarimo labiau patyrusiu mergyciu ax.gif
mano nesenei nusipirktos dvi gelytes uzsiaugine labai dideles saknis, jos islinde per apatines vazono skylutes, o ir siaip gana ,,pavirte" jau is vazono, atrodo tuoj augaliukas islips bigsmile.gif dabar abu falenopsiukai graziai zydi. kazi persodint? atrodo, kad jos labai kankinasi su tom saknelem, nes vazonas tiesiai nestovi... nzn ka daryt. ar persodinus nepakenksiu ziedynams?

ir kaip ta karsta dusa daryti?turiu uzmigusi augaliuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 26 balandžio 2009 - 06:58
Labas rytas smile.gif

na, aš irgi su klausimu - nuo kelių dirba panemunės tik gėlės? biggrin.gif pirmadieniais dirba?
Atsakyti
Laba rytas smile.gif
Negaliu nepasigirti blush2.gif
Šitie Elegant Deborah žiedai rasiskleidė jau pas mane:
user posted image

Kažkoks keistas miniukas:
user posted image

Šitas miniuks pas mane jau antrą kartą pražydo:
user posted image

O čia šiaip man graži:
user posted image

user posted image

Už kelių dienų arodys visą savo grožį:
user posted image
Atsakyti

Simre, man tas tavo miniukas neišeina iš galvos wub.gif Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
KAIP PRIZIURETI GELYTES YRA ATSKIRA TEMA
paskaitom 1 puslapi mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti