Lorute, tuos drugelius iš orchidėjos.lt pirkai? kiek?
blyn, tos orches kaip kokie Jorkšyto terjerai ir gražių pagaliukų reikia, ir segtukų reikia
už atsakymą dėl miniukų
Sveikos sveikos O gal nelabai
Va ka as siandien sau pasidovanojau ta proga kad islaikiau visus egzus sio semestro
O kaip cia suprast ant ziedstiebio lapas auga?
Cia is arti ziedukas
Ir visos mano orchidejos Aisku kiekiu su jumis kai kuriomis nesusilyginsiu
Va ka as siandien sau pasidovanojau ta proga kad islaikiau visus egzus sio semestro
O kaip cia suprast ant ziedstiebio lapas auga?
Cia is arti ziedukas
Ir visos mano orchidejos Aisku kiekiu su jumis kai kuriomis nesusilyginsiu
Lorute, o kaip tavo falenopsiukas šaknimis fotosintezę vykdo, jeigu nepermatomame vazone?
QUOTE(Lorute @ 2009 04 25, 12:46)
Paziurekit ka maniskis, tas didesnis uz miniuka, sugalvojo Ant didesniojo stiebelio isskleide iparstinius ziedelius, o va ant mazojo- peloric ziedeli padovanojo
jau ziedelio grazumelis
na lorute kokiu grazuoliu isigijo klaipedieciu noriu paklausti,gal siandien zvalgetes orchyciu? vyrui ''pasufleruociau''is kur lauktuviu vezti..
QUOTE(vaiddaa @ 2009 04 25, 14:18)
Sveikos sveikos O gal nelabai
dar viena karvyčių augintoja sveikinam, sveikinam
QUOTE(muminukas @ 2009 04 25, 14:16)
Jau nebeatsimenu kiek mokejau. Paziurek www.orchidejos.lt
QUOTE(muminukas @ 2009 04 25, 14:18)
Lorute, o kaip tavo falenopsiukas šaknimis fotosintezę vykdo, jeigu nepermatomame vazone?
Nebutina ta fotosinteze kiek zinau Bandyma darau su dviem, tik jos nepermatomuose vazonuose
Lorute, aš apie segtukų kiekį, ne kainą tikrai ne vieną komplektuką ėmei.. .sakau, kaip jorkšyrai... nenustebsiu, jei Kaune šalia Jorkų rojaus parduotuvės atsiras Orchių rojus (savininkės žinomos )
QUOTE(muminukas @ 2009 04 25, 14:18)
tiesa, dėl nepermatomų vazonų - savuosius falenopsius su visais plastikiniais vazonais esu įtupdžiusi į keraminius, nepermatomus. Kol kas šaknys žalios, o šiaip fotosintezė jiems yra geras dalykas, bet nebūtinas dar vienas privalumas - prieš pietų saulę, kuri apšviečia tik vazonus, o ne patį augalą, šaknys nenukenčia, nes yra apsaugotos nuo iškepimo
Papildyta:
dar dėl segtukų orchidėjoms iš www.orchidejos.lt - labiausiai man patiko bitutės iš visų. Nes pvz bitutės kūnelis labai prasižioja, pats kūnelis patupdomas ant pagaliuko, o gnybtukai lieka pusiau "susičiaupę" ir juose patalpintas žiedkotis jaučiasi laisvas, neprispaustas, jei nori, gali makaluotis (lieka koks 1-2 mm laisvės), tad jaučiasi puikiai laumžirgiai ir drugeliai neblogai, bet jau prispaudžia žiedkotį prie pagaliuko. Jie labiau ploniems tiktų - dendrobiams, oncidiumams, kambrijoms.... O bitutės ne tik labai geros, bet ir dekoratyviai atrodo, ne prasčiau už drugelius
bet čia tik mano pastebėjimas
QUOTE(Lorute @ 2009 04 25, 09:07)
Kad paziuret nuotraukytes praso slaptazodzio
Na pirmąkart bandžiau pasidaryti "albumą" Ir...blynas prisvilo Rašė adminas, kad viešai visi gali pažiūrėti. Man tai rodo pagal tą nuorodą.O koks slaptažodis? Nemanau, kad reikia mano prisiregistravimo slaptažodžio? Dar parašiau adminui, gal pakonsultuos, parašysiu. Gal bandykit katinas,nes nuotraukų toks slaptažodis.
QUOTE(muminukas @ 2009 04 25, 16:45)
Lorute, aš apie segtukų kiekį, ne kainą tikrai ne vieną komplektuką ėmei.. .sakau, kaip jorkšyrai... nenustebsiu, jei Kaune šalia Jorkų rojaus parduotuvės atsiras Orchių rojus (savininkės žinomos )
as ne taip supratau Na turiu ir orches, ir jorksyro terjera, kol kas abeji reikalauja panasiai demesio
sveikutes siandien maximoje netiketai prigriebiau bet, jauciu, kad rytoj reikes persodinti, nes kiminu pilnas vazoneles