Įkraunama...
Įkraunama...

Ąžuolyno progimnazija

QUOTE(dzi @ 2006 03 10, 12:04)
O gal yra mamyciu kuriu atzalos mokesi pas mokytoja Jankunaite (azuolyno m-kla)

mano mergina šiemet baigė ketvirtą klasę pas Jankunaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramuneu, tai mūsų vaikai bus klasiokai. Bet "Lazdynėlio" mes nelankėm-lankėm kitam rajone daržą.
Atsakyti
Gailiusiene buvo mano mokytoja kazkada..labai mylejom, tikiuosi, ji nepasikeite:)
Atsakyti
Ryžulia, nu va, gerai, kad busim vienoj klasej. Mes kolkas gyvenam ne Lietuvoj, tai ateisim i mokykla tik rugejo 4d. net neisivaizduoju ka reikia pirmai dienai atsinesti.......... gal kalbejai su mokytoja?
Atsakyti
Sveiki visi,
jeigu kazka domina Azuolyno mokykla, galite rasyti ir klausti, kadangi puikiai zinau sia mokykla is visu pusiu...... smile.gif
Atsakyti
leo11, tai klok viską apie šią mokyklą iš peties. Labai laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Ryžulia @ 2006 08 22, 06:47)
leo11, tai klok viską apie šią mokyklą iš peties. Labai laukiam.

Na priklausomai, kas Ryzulia, rupi... smile.gif Siaip mokykla, mano nuomone, tikrai gera, dauguma mokytoju tikrai stiprus ir labai stengiasi ismokyti net ir nenorincius mokytis. Na aisku yra ir isimciu, kaip pvz. chemike. Azuolynas butu tapes gimnazija, bet tam pakiso koja Mintis (o sios mokyklos jau bene nuo isikurimo buvo didziausios konkurentes ir nepaslaptis Mintis imdavosi negraziu sneku apie Azuolyna, mokiniu grobimo (tai yra tiesiog ikalbinejimo pereiti), bet gal Mintis buvo greitesne, daugiau galimybiu turejo ir tapo pirma gimnazija)... Daznai organizuojami ivairus renginiai, daug nemokamu bureliu, direktorius zmoniskas, tik gal truputi per daug filosofuoja, bet del mokiniu ir ju problemu stengiasi visada padeti ir padeda. Del to, ka cia rase, kad veliau mokiniai pateke i Minti jauciasi silpni, tai pakomentuociau taip, kad jei nori mokytis, tai ir Azuolyne tikrai ismoksi, juk jei kazkas nesiseka, reikia bendrauti su mokytoju, aiskintis, kas neaisku, ir tikrai sioje mokykloje mokytojai neatsisakys padeti, paaiskinti. Na visuomet yra ir pliusu, ir minusu, nepeikiu Minties, ir negiriu Azuolyno, tik sakau tai, ka tikrai zinau. Nezinau, kas rupi, ar labiau pradines klases, ar vyresnes, tai nezinau, apie ka labiau pasakoti, galbut paklausk konkreciau. smile.gif
Atsakyti
Na man dabar aktualiau yra pradinės klasės, bet visada gerai žinoti info ir apskritai apie visą mokyklą. Ar apie pradines klases ką nors žinai? Konkrečiai apie mokytoją Gailiušienę?
Atsakyti
Apie Gailiusiene galiu tik pasakyti, ka prisimenu is savo trecios klases:)
Islaikanti vidine ramybe, svelni, demesinga..musu didziausi padykeliai ja buvo isimyleje, bet aisku tai buvo labai seniai, dabar nezinau kaip ji, juk vis tiek zmogaus amzius ir patirtis duoda savo.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 08 22, 10:37)
Apie Gailiusiene galiu tik pasakyti, ka prisimenu is savo trecios klases:)
Islaikanti vidine ramybe, svelni, demesinga..musu didziausi padykeliai ja buvo isimyleje, bet aisku tai buvo labai seniai, dabar nezinau kaip ji, juk vis tiek zmogaus amzius ir patirtis duoda savo.

Ryzulia, tikrai pritariu Alchemie, manau, kad Gailiusiene tikrai puiki mokytoja.
Atsakyti
Ačiū, merginos, nuraminot smile.gif Žiūrėsim, kaip ten mano bernui seksis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės , prisijungsiu ir aš prie jūsų. Mano sūnus šiemet eis į Ąžuolyno mok. 1-ą klasę. Mokytoja Laima Jankūnaitė. Gal atsilieps būsimų klasiokų mamos. O kas dėl mokyklos tai man ji visai nebloga, negaliu būt abejinga, nes ir aš ir vyras baigėme šią mokyklą, dukra 12 klasėje šiemet bus, o sūnus pirmoje. Matyt mes Ąžuolinkės fanai esame. hihihi.gif
Papildyta:
leo11, kaip aš tau pritariu dėl chemikės hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti