Štai čia
dėl kainos sunku pasakyti - vieni yra nemokami, kiti mokami, kai kuriu mokestis tik simbolinis - 5 lt mėnesiui.
QUOTE(*Gaja* @ 2014 09 01, 23:37)
Sveikos
Kaip suprantu,siemet ketvirtas klases turi Živilė Božkienė,Astra Gasiulienė, Raminta Lipienė,Aušra Savicka? Gal turite apie jas atsiliepimu? Nes mums kitamet i pirma klase,tai noretusi zinoti ka rinktis? Aciu Beje,ar galima rinktis pas kuria mokytoja nori patekti?
Noretusi gerai sutariancios su vaikais,bet kartu ir grieztos,sugebancios sudrausminti, ismokyti, sudominti
Taip pat domina sios pradinuku mokytojos Dalia Daukšienė,Danutė Bartaškaitė,
Ritutė Buikienė. Nes kita dukryte pateks i ta laida. Kuria rinktis? Aciu
Kaip suprantu,siemet ketvirtas klases turi Živilė Božkienė,Astra Gasiulienė, Raminta Lipienė,Aušra Savicka? Gal turite apie jas atsiliepimu? Nes mums kitamet i pirma klase,tai noretusi zinoti ka rinktis? Aciu Beje,ar galima rinktis pas kuria mokytoja nori patekti?
Noretusi gerai sutariancios su vaikais,bet kartu ir grieztos,sugebancios sudrausminti, ismokyti, sudominti
Taip pat domina sios pradinuku mokytojos Dalia Daukšienė,Danutė Bartaškaitė,
Ritutė Buikienė. Nes kita dukryte pateks i ta laida. Kuria rinktis? Aciu
iš dabartinių ketvirtokų mokytojų rinkitės Božkienę arba Lipienę. Jei norit rinktis, neškit pareiškimą kuo anksčiau, tuoj po Naujųjų, ko gero.
Mano mažasis pas Ramintą Lipienę mokosi - tiek aš, tiek vaikas labai patenkinti. Mano asmenine nuomone - tokia ir turi būti pradinukų mokytoja. Mokytoja jauna, energinga, turi daug idėjų, mėgsta ir moka dirbti su vaikais, dalyvauja su jais įvairiuose konkursuose, turi noro ir jėgų įvairioms ekskursijoms. Atsižvelgia į kiekvieno vaiko sugebėjimus, skatina tobulėti.
Apie Božkienę taip pat girdėjau labai gerų atsiliepimų, tik ji jau vyresnio amžiaus mokytoja.
Iš kitų mokytojų - rinkitės Daukšienę.
QUOTE(saintlina @ 2014 09 22, 10:29)
iš dabartinių ketvirtokų mokytojų rinkitės Božkienę arba Lipienę. Jei norit rinktis, neškit pareiškimą kuo anksčiau, tuoj po Naujųjų, ko gero.
Mano mažasis pas Ramintą Lipienę mokosi - tiek aš, tiek vaikas labai patenkinti. Mano asmenine nuomone - tokia ir turi būti pradinukų mokytoja. Mokytoja jauna, energinga, turi daug idėjų, mėgsta ir moka dirbti su vaikais, dalyvauja su jais įvairiuose konkursuose, turi noro ir jėgų įvairioms ekskursijoms. Atsižvelgia į kiekvieno vaiko sugebėjimus, skatina tobulėti.
Apie Božkienę taip pat girdėjau labai gerų atsiliepimų, tik ji jau vyresnio amžiaus mokytoja.
visų pirma Daukšienė jau užimta pirmokais, visų antra niekas jau neberašo pas t.t. mokytoją, nebent turit pažinčių raštinėje, bisų trečia be naujųjų niekas net į kalbas nesileidžia...
aišku visa tai galioja, tokiai , kaip aš, kai atėjau iš gatvės, be pažinčių, be besimokančių pirmų vaikų...kaip yra kitaip nežinau
ačiū už rekomendacijas
QUOTE(mindaiva @ 2014 09 22, 09:50)
visų pirma Daukšienė jau užimta pirmokais, visų antra niekas jau neberašo pas t.t. mokytoją, nebent turit pažinčių raštinėje, bisų trečia be naujųjų niekas net į kalbas nesileidžia...
bent jau anksčiau tikrai buvo galima pasirinkti mokytoja, kol jos klasė neužpildyta, ir nereikėjo jokių pažinčių. O nešti pareiškimą bet kuriuo atveju reikia kuo anksčiau, nes mokykla perpildyta, vėliau gali tiesiog fiziškai nebesutalpinti norinčių. Na, jei pagal tvarką nuo Naujųjų priima dokumentus, tai ir nešti po Naujųjų, ne anksčiau. Bet ir nelaukti gegužės.
Esame neseniai iškepti pirmokai. Galiu parašyti tik kokia tvarka buvo šiais metais.
Prašymus ši mokykla priima jau nuo rugsėjo mėnesio. Jei norite patekti pas norimą mokytoją, tai patartina prašymą nunešti kuo anksčiau ir pavardę norimos mokytojos galima rašyti ant prašymo.
Šiaip raštinėje dirba labai paslaugi sekretorė. Ji labai geranoriškai viską paaiškina ir į visus klausimus atsako.
Taip buvo mums, bet gal tvarka pasikeitė. Pasiteiraukite mokyklos raštinėje ir jums suteiks tikslią informaciją
Prašymus ši mokykla priima jau nuo rugsėjo mėnesio. Jei norite patekti pas norimą mokytoją, tai patartina prašymą nunešti kuo anksčiau ir pavardę norimos mokytojos galima rašyti ant prašymo.
Šiaip raštinėje dirba labai paslaugi sekretorė. Ji labai geranoriškai viską paaiškina ir į visus klausimus atsako.
Taip buvo mums, bet gal tvarka pasikeitė. Pasiteiraukite mokyklos raštinėje ir jums suteiks tikslią informaciją
QUOTE(ciainga @ 2014 09 24, 12:23)
Esame neseniai iškepti pirmokai. Galiu parašyti tik kokia tvarka buvo šiais metais.
tai va, ta pati paslaugi raštinės sekretorė viską ir išaiškino, nes po šių metų tėvelių antplūdžio, bei jų skundų į šv.ministeriją viskas ir pasikeitė, aš pati buvau pirmadienį šios mokyklos raštinėje.
QUOTE(saintlina @ 2014 09 22, 10:29)
Labai dekoju
QUOTE(santi @ 2014 07 31, 09:30)
nors paveluotai bet atsakysiu ,mes nepatekome atsiemiau prasyma ir nukeliavome i kita mokykla
O kur rasti sarasa kuri mokykla priklauso pagal gyvenama vieta?
Sveikos, mamos! Kitais metais planuoju su šeima kraustytis į Lazdynus, ši mokykla būtų visai šalia namų. Dukrą reikėtų rašyti į antrą klasę - gal galėtumėte papasakoti dabartinių pirmokų mamos, kaip reikalai su mokytojomis? Dukra pergyvena, nes dabartinėje mokykloje jai visos mokytojos patinka ir bijo pakliūti ten, kur bus kokia nors pikčiurna Žinoma, ir man norėtųsi žinoti, kokie atsiliepimai
Sveikos mamos, norėčiau pasiklausti kas turit vyresnius vaikučius (penktokus, šeštokus...)
Ar skiriasi paruošimo lygis atėjus į Ąžuolyną į 5klasę iš Žėručio pradinės ir mokantis čia nuo pat pirmos klasės?
Žinoma kiekvieno patirtis skirtinga ir vaikai skirtingi, bet gal.. ?
Ar skiriasi paruošimo lygis atėjus į Ąžuolyną į 5klasę iš Žėručio pradinės ir mokantis čia nuo pat pirmos klasės?
QUOTE(coco5 @ 2014 11 19, 09:00)
Sveikos mamos, norėčiau pasiklausti kas turit vyresnius vaikučius (penktokus, šeštokus...)
Labai aktualus klausimas, atsiliepkit penktokų ir vyresnių mamos:) Po Žėručio m-klos vaikai pirmenybine tvarka nukreipiami į Ąžuolyną, todėl daug kam aktualu, ar šią ar kitą mokyklą rintis