Įkraunama...
Įkraunama...

Matis kosmetika

QUOTE(monika 22 @ 2009 05 29, 22:59)
Aš naudoju Mandarinų kremą ir man tikrai padeda  thumbup.gif  O šiaip  MATIS kremų, losjonų ar kitų priemonių man kvapai per aštrūs.

Turejau makiazo valymo pieneli - tai nepatiko, griauzia stipriai, o akiu apskritai nuvalyti negalejau. Tikrai buvo gaila pinigu schmoll.gif Taciau tai mano subjektyvi nuomone, o kremu nebandziau, gal neblogi.
Atsakyti
man tai matis Nr 1 siuo metu, naudoju visa zalia serija negaliu atsidziaugt thumbup.gif
Atsakyti
Mano Matis mylimiausi :

1. Akių kremas (akių linija apskritai lavai gera)
2. "Energizing" peelingas thumbup.gif
3. puškiamas losjonas su rugiagėlėm
4. Violetinės serijos kremas Beautifying
Atsakyti
va toki purskiama alieju turiuhttp://www.matis-uk.com/catalog/index.php?main_page=popup_image&pID=139
kvapas wub.gif ir oda po jo aksomine blush2.gif as ji naudoju po kuno sveitimo thumbup.gif
ir dar seruma is zaliosios serijos tai galiu pasidziaugt kad oda riebaluojas daug maziau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 17, 10:15)
va toki purskiama alieju turiuhttp://www.matis-uk.com/catalog/index.php?main_page=popup_image&pID=139
kvapas  wub.gif  ir oda po jo aksomine blush2.gif as ji naudoju po kuno sveitimo  thumbup.gif
ir dar seruma is zaliosios serijos tai galiu pasidziaugt kad oda riebaluojas daug maziau biggrin.gif

oi nerodo doh.gif http://www.skin-one....-oil-spray.html
Atsakyti
user posted image
dar apie si seruma pora zodziu ,rezultatai tik po poros menesiu kuo ilgiau naudoji tuo oda darosi sveikesne pas mane ji labai riebi buvo praradus spalva ,papilkejus ryte jau po pusvalandzio visa blizgedavau ,inkstiru nespedavau naikint , o dabar atsigavo odos spalva inkstiru dar vienas kitas atsiranda bet tai niekis palyginus kiek buvo ,vyras pastebejo ,vakare kai nusivaliau makiaza paklause kam as tas pudras pries nakti tepu o mano veidas buvo tik svariai nupraustas as pati matau kad oda grazeja bet labai smagu kad ir kiti tai pastebi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 27, 14:41)
user posted image
dar apie si seruma pora zodziu ,rezultatai tik po poros menesiu kuo ilgiau naudoji tuo oda darosi sveikesne  pas mane ji labai riebi buvo praradus spalva ,papilkejus ryte jau po pusvalandzio visa blizgedavau ,inkstiru nespedavau naikint , o dabar  atsigavo odos spalva inkstiru dar vienas kitas atsiranda bet tai niekis palyginus kiek buvo ,vyras pastebejo ,vakare  kai nusivaliau makiaza paklause kam as tas pudras pries nakti tepu o mano veidas buvo tik svariai nupraustas as pati matau kad oda grazeja bet labai smagu kad ir kiti tai pastebi  wub.gif

Kokia kaina produkto?
Atsakyti
lietuvoj nezinau uk apie 40 svaru
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 27, 15:09)
lietuvoj nezinau  uk apie 40 svaru

o kaip ji reikia naudoti? Rytais? vakarais?
o kitus kremus irgi is tos pacios linijos naudojat? Ar nebereikia kremu jokiu, uztenko jo vieno?
ir kur buna pirkt uk?
aciu uz ats. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 27 balandžio 2010 - 14:24
reikia ir ryte ir vakare pries drekinanti krema. krema dabar naudoju ne is sios linijos, turiu meginuka is sios linijos reiks bandyt.as pigiausiai radau is feelunique . is pradziu as ji naudojau viena be kremo, pasitepus atrodydavo kad oda padrekinta ir nieko nebereikia bet tada pradejo dar daugiau riebaluotis bet pradejus naudot drekinanti kremuka viskas susitvarke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 04 27, 15:00)
Kokia kaina produkto?

Vakar pirkau Akropolio Douglas, kainavo 139 lt
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 27, 16:02)
Vakar pirkau Akropolio Douglas, kainavo 139 lt

Kokia jo konsistencija? Ir kaip aprasomas,kaip kremas ar kas?smile.gif
Atsakyti
cia mes kalbam apie seruma .aprasime raso ,kad valo, lygina oda ,mazina poras , tepamas ant T zonos ar dar kur riebaluojasi oda issipletusios poros .daug lengvesnis uz krema panasiai kai losjonas ar fluidas ,grazios zalsvos spalvos ,kvapas wub.gif
Atsakyti