Įkraunama...
Įkraunama...

Matis kosmetika

Nusipirkau siandien Matis krema kaklui. Kol kas dar nebandziau, bet tikiuosi bus geras. Kaip tik Douglas yra nuolaidos, tik nezinau ar visai Matis kosmetikai, bet bent jau tam kremui tai buvo smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien dienį enrgizuopjantį kremuką veidui pirkau wub.gif Sarmoj nuolaidos - matis dienos biggrin.gif
Atsakyti
O as Bi-phase makijazo valikli su nuolaida nupirkau,geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 26, 18:54)
Aš šiandien dienį enrgizuopjantį kremuką veidui pirkau wub.gif Sarmoj nuolaidos - matis dienos biggrin.gif

Gal nuolaidų ir pudrom yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2008 11 27, 23:08)
Gal nuolaidų ir pudrom yra?  4u.gif

Yra yra smile.gif -15-25% viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 28, 09:30)
Yra yra smile.gif -15-25% viskam smile.gif

Reiks apsilankyt Sarmoj, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Gal dar kas is SM naudoja siuo metu Matis veido kremus- kokie atsiliepimai-ar verta pirkti- nes kaina tai sakyciau g.gif
Atsakyti
Siandien ir as sarmoj nusipirkau Matis krempudra. Nuolaida tikrai nemaza gavos. Krempudros kaina 75Lt, o sumokejau 63Lt. good.gif Ar gera dar negaliu pasakyti, reik panaudoti.. hihihi.gif Tikiuosi nenuvils. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leksyra: 15 balandžio 2009 - 19:44
QUOTE(Thierry @ 2006 01 19, 19:15)
Kanadgi  mano oda riebi, tai man  aktualios šios priemonės.
Jų kainos:
Mandarininė pasta          67,00

gal kuri galite pasakyti kaip ši pasta naudojamas ir ką ji daro blush2.gif gavau dovanų ir nežinau kaip ją naudoti ir ar iš vis verta
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2009 04 20, 20:06)
gal kuri galite pasakyti kaip ši pasta naudojamas ir ką ji daro  blush2.gif gavau dovanų ir nežinau kaip ją naudoti ir ar iš vis verta

Ja reikia tepti tik ant spuogo,arba kai issispaudi spuogeli,patepti po to ta vieta,kad infekcija neprasidetu.Siaip si priemone sutraukia spuogeli,ji padziovina.Turiu ir as sia priemone,bei visa serija priemoniu misriai odai,bet asmeniskai man jos nelabai.
Atsakyti
Sveikos, as cia nauja, bet nusprendziau prisijunti prie sios temos, nes pati naudoju matis kosmetika, ir ka jau ka, bet ju kremas tai super!!!! thumbup.gif po labai, labai ilgu ieskojimu atradau ko reikia mano odelei wub.gif
Atsakyti
Aš naudoju Mandarinų kremą ir man tikrai padeda thumbup.gif O šiaip MATIS kremų, losjonų ar kitų priemonių man kvapai per aštrūs.
Atsakyti