Įkraunama...
Įkraunama...

Matis kosmetika

Matis man wub.gif Turejau kremuka veidui, pieneli, makijazo valikli (labai skaniai kvepia) ir prausikli! Likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Susižavėjau MATIS valomuoju pieneliu ir toniku jautriai odai irtėktelėjau pinigėlių, bet nesigailiu nė kiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2004 03 27, 23:34)
Iš trijų paminėtų, tai geriausia kosmetika "Matis"..Kremų kaina vid. apie 130 Lt., tonikų yra labai įvairių. Man tai labai patinka ši kosmetika, tik dabar nesu nusipirkusi..Kai paskutinį kartą lankiausi pas kosmetologę, tai paklausiau, ką patartų gero nusipirkt..Pavardinau "Matis","Sothys", "Uriage", "Vichy" ir "Galenic"..Ji labiausiai išpeikė "Vichy" (beje man teko naudoti kūno priežiūros priemonės "Vichy" ir vieną kremą, tai man visiškai nepatiko, jokių pokyčių, jokių rezultatų, jokių problemų išsprendimų..). Apie "Galenic" nutylėjo, bet aš būtent ir nusipirkau šios firmos kremą ir toniką (pabandymui..kol kas nieko ypatingo, bet nekenkia tai tikrai, žiūrėsiu kaip bus po "suvartojimo"..), labai gyrė "Uriage", bet sakė, kad reikia tik tinkamai išsirinkti, yra skirtingos "Uriage" linijos ir net skirtingos pakuočių spalvos pagal tai, "Matis" ir "Sothys" gyrė, bet sakė, kad mano amžiui dar gal ir nevertėtų pulti prie šių firmų produkcijos. Realiai man pasiūlė "Clinique", bet aš kažkodėl nenusipirkau..gal labai brangus jis man pasirodė, nebepamenu..

bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos is kur perkate "Matis" kosmetika? Ar LT tik Sarmos parduotuvese yra sios kosmetikos?
Atsakyti
Turiu akiu krema nuo pirm. rauksliu, krempudra, rutulini dezodoranta, drekinamaja kauke ir viskas tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indere @ 2007 09 07, 20:59)
Turiu akiu krema nuo pirm. rauksliu, krempudra, rutulini dezodoranta, drekinamaja kauke ir viskas tiesiog super thumbup.gif

kuri nm.krempudros naudoji?
ir koks tavo odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 09, 16:14)
kuri nm.krempudros naudoji?
ir koks tavo odos tipas?

3 nr. oda normali smile.gif O ka? ax.gif
Atsakyti
siandien buvau Sarmoje, ieskau krempudros mazinancios blizgejima riebiai odai. Konsultante iskart pasiule Matis krempudra, bet kaip vadinas nepamenu...

Labai sudominot su serija veidui g.gif kazkaip niekad dar neuzkliuvo man sita kosmetika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 09 30, 20:44)
siandien buvau Sarmoje, ieskau krempudros mazinancios blizgejima riebiai odai.  Konsultante iskart pasiule Matis krempudra, bet kaip vadinas nepamenu...

Labai sudominot su serija veidui g.gif kazkaip niekad dar neuzkliuvo man sita kosmetika  blush2.gif

man atrodo matis pudros labiau skirtos brandžiai odai, atseit kažkiek stangrina g.gif
bent jau taip kosmetologė man sakė
o nenorėtum naudoti biodroga pudros riebiai mišriai odai - berods puran vadinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 10 01, 12:38)
man atrodo matis pudros labiau skirtos brandžiai odai, atseit kažkiek stangrina g.gif
bent jau taip kosmetologė man sakė
o nenorėtum naudoti biodroga pudros riebiai mišriai odai - berods puran vadinas smile.gif

noreciau bigsmile.gif o kur buan pirkt ir kiek kastuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
[Laba,
jei odą yra jautrį gali išbandyti Izraelio kompanijos Premier, negyvosios jūros kosmetiką. www.premier-deadsea.co.il Lietuvoje galima gauti čia www.groziodeive.lt mieginelius siunčia nemokamai.
Atsakyti
user posted image

šveitiklis + to pačios serijos kaukė veidui - nerealus gėris odai thumbup.gif

ir dar geras naujasis

user posted image
Atsakyti