QUOTE(Malena @ 2009 05 04, 16:12)
Nurasau Margaritos sampuna dazytiem plaukam,daugiau nepirksiu,o po siandienos ir galvos su juo neplausiu.
Kas atsitiko?
nusipirkau krema su agurkais ir prausikli su ramunelem, dar nebandziau, sivakar panaudosiu pirma karta, ziuresim, kaip. siaip man lietuviska kosmetika visa tinka, taigi nesitikiu alergines reakcijos, pirkau i kelione ;D dar norejau paklaust jusu, ar jeigu pirkau prausikli dar reiketu papildomai pirkti tonika ir pieneli, ar prausiklis vienas ir valo ir tonizuoja?
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 04, 21:30)
nusipirkau krema su agurkais ir prausikli su ramunelem, dar nebandziau, sivakar panaudosiu pirma karta, ziuresim, kaip. siaip man lietuviska kosmetika visa tinka, taigi nesitikiu alergines reakcijos, pirkau i kelione ;D dar norejau paklaust jusu, ar jeigu pirkau prausikli dar reiketu papildomai pirkti tonika ir pieneli, ar prausiklis vienas ir valo ir tonizuoja?
As turiu ta prausikli labai svelnus
Na man pienelis būtinas, naudoju margaritos, nes man tik su prausikliu nenusipraustu pudra.. o dar akys.. tad manau būtina
o tonika irgi turiu margaritos su medetkom, neblogas irgi
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 04, 21:30)
dar norejau paklaust jusu, ar jeigu pirkau prausikli dar reiketu papildomai pirkti tonika ir pieneli, ar prausiklis vienas ir valo ir tonizuoja?
Aš prausiklių nenaudoju - tik pienelį ir toniką
QUOTE(Sophi @ 2009 05 04, 22:23)
Aš prausiklių nenaudoju - tik pienelį ir toniką
Net neplauni su vandeniu?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 04, 23:55)
Net neplauni su vandeniu?
Tonikas uz vandeni geriau: nuvalo, gaivina, drekina oda
QUOTE(Beje @ 2009 05 05, 09:24)
siaip pienelis nuvalo oda vietoj prausiklio ir vandens. tonikas skirtas atkurti dregmes pusiausvyra odoje po nusiprausimo su vandeniu.
QUOTE(Beje @ 2009 05 05, 08:24)
Cia tai tiesa, bandziau kazkuri laika tik pieneli ir tonika naudoti, be vandens, oda puikiai jautesi
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 04, 21:46)
As turiu ta prausikli labai svelnus
Na man pienelis būtinas, naudoju margaritos, nes man tik su prausikliu nenusipraustu pudra.. o dar akys.. tad manau būtina
man puikiai prausiklis nuplauna viską, paskui veidą dar pavalau su toniku, tai jokių pudros likučių ant vatos nesimato
pienelis, manau, reikalingas sausaodėms, o kitiems odos tipams jis tikrai nėra būtinas. tikrai reikia prausiklio veidui nuprausti (išskyrus kai kurias sausaodes) ir kremo drėkinimui. tonikas yra labiau skonio ir pripratimo dalykas. anksčiau nenaudojau, bet paskui susigalvojau, kad reikia ir dabar matau, kad su toniku man geriau nei be - kažkaip geriau kremas tepasi ir geriasi
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 04, 22:30)
nebutina, taciau rekomenduotina po prausiklio naudoti ir tonika - jis drekina oda. Issirinkti reiketu pagal odos tipa. Kaip suprantu Jus isigijote Margaritos produktus, tad Margaritos gaivinamasis tonikas su alavijais tinka normaliai ir sausai odai, o valomasis tonikas su medetkomis skirtas misriai ir riebiai.
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2009 05 05, 09:32)
siaip pienelis nuvalo oda vietoj prausiklio ir vandens. tonikas skirtas atkurti dregmes pusiausvyra odoje po nusiprausimo su vandeniu.
pienelis skirtas makiazui ir nesvarumams valyti. Po jo visuomet reikia naudoti ir tonika, kad oda liktu svri, gaivi, butu drekinama.
Prausiklis oda nuplauna. Po jo taip pat rekomenduotina naudoti tonika del tu paciu priezasciu.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 05 04, 17:12)
Nurasau Margaritos sampuna dazytiem plaukam,daugiau nepirksiu,o po siandienos ir galvos su juo neplausiu.
Idomu, kas nepatiko?
Esu labai patenkinta savo Margaritos priemonem
Prausiklis, svelniai ir svariai nuplauna oda; Sveitiklio granules kaip tik, gerai nusveicia ir oda tampa gaivi ir svelni; kremas su agurkais kaip tik vasarai
eina i pabaiga sampunas, tai gal vel pirksiu Margaritos tamsiems plaukams ar is Rasos
Prausiklis, svelniai ir svariai nuplauna oda; Sveitiklio granules kaip tik, gerai nusveicia ir oda tampa gaivi ir svelni; kremas su agurkais kaip tik vasarai
eina i pabaiga sampunas, tai gal vel pirksiu Margaritos tamsiems plaukams ar is Rasos