Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Lena.lt @ 2009 04 26, 21:37)
Gundausi ir as agurkinio sveitiklio, reikes isbandyti  rolleyes.gif

Tik va su kremuku problema, net nezinau kokia dabar odos bukle ir kokio tipo ji pasidare po  nestuke.gif Lyg ir nesiriebaluoja, bet ir nesausa, kartais atsiranda spuogeliu  unsure.gif Norejau isbadyti agurkini krema-geli, bet sakot lipnus, neisigeria  doh.gif Neisivaizduoju koki pirkti, kad drekintu, bet ir sausintu spuogelius  doh.gif bet gi tokio nera  verysad.gif

Mano mišriai odai labai tiko vasarai Rasa drėkinantis jautriai odai iš rožinės serijos. Tas kremas apskritai man yra favoritas iš visų BIOK kosmetikos produktų thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti krizes, nuo kokio mazdaug amziaus galima pradeti naudoti rausvaji rasos paakiu kremuka blush2.gif Man jau greitai 30, tai vat ir mastau ar galiu save "irasyti" i brandzios odos atstoves ar dar ankstoka g.gif Man taip sunku issirinkti paakiu kremukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2009 04 27, 11:06)
Norejau paklausti krizes, nuo kokio mazdaug amziaus galima pradeti naudoti rausvaji rasos paakiu kremuka  blush2.gif  Man jau greitai 30, tai vat ir mastau ar galiu save "irasyti" i brandzios odos atstoves ar dar ankstoka  g.gif  Man taip sunku issirinkti paakiu kremukus  doh.gif

tai kad nėra rausvojo paakių kremuko mastau.gif užtat aš paakius tepu rausvuoju drėkinančiu kremu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2009 04 27, 10:06)
Norejau paklausti krizes, nuo kokio mazdaug amziaus galima pradeti naudoti rausvaji rasos paakiu kremuka  blush2.gif  Man jau greitai 30, tai vat ir mastau ar galiu save "irasyti" i brandzios odos atstoves ar dar ankstoka  g.gif  Man taip sunku issirinkti paakiu kremukus  doh.gif

Gal turejote galvoje zydraji paakiu krema skirta brandziai odai? sita?
Tai jis skirtas nuo 45 metu mazdaug, sakyciau, Jums dar gerokai per anksti... ax.gif
Atsakyti
Iš intymios higienos prausiklio su pieno baltymais aprašymo " prausiklis pagamintas iš švelnių AUGALINĖS kilmės plaunamųjų medžigų". Pasidare lb idomu, kokios gi plaunamosios šio prausiklio medžiagos yra augalinės kilmės? g.gif
Atsakyti
Cocamidopropyl Betaine ir Coco-Glucoside - palmiu aliejaus produktas.
Atsakyti
o thai dezodoruojamasis mineralas - lazdele tik salina prakaito kvapa ar ir mazina prakaitavima?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 01, 11:32)
o thai dezodoruojamasis mineralas - lazdele tik salina prakaito kvapa ar ir mazina prakaitavima?

asmeniskai man ir tai ir tai daro smile.gif net nesitikejau,kad ne tik saugos nuo kvapo,bet ir sumazins prakaitavima mirksiukas.gif
net sokant visa nakti,neatsirado jokio prakaito smile.gif
esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau rasos prausikli jautriai odai, gerai nuplauna makiaza, bet kremu reik lekt tept is karto-tempia oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 01, 15:46)
isbandziau rasos prausikli jautriai odai, gerai nuplauna makiaza, bet kremu reik lekt tept is karto-tempia oda unsure.gif

Cia tas su ramunelemis? Turiu toki, jau antra buteliuka naudoju. Visai patenkinta. Kazkaip paskutiniu metu pasinesiau ant LT kosmetikos - nebloga kokybe o ir kaina super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 01, 20:22)
Cia tas su ramunelemis? Turiu toki, jau antra buteliuka naudoju. Visai patenkinta. Kazkaip paskutiniu metu pasinesiau ant LT kosmetikos - nebloga kokybe o ir kaina super.  thumbup.gif

su ramunėlėm yra Margaritos, o jautriai odai - Rasos mirksiukas.gif

iš visų Biok viedo prausiklių man geriausias yra probleminei odai good.gif ir makiažą gerai nuplauna, ir nesausina, ir labai švelnus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 01 gegužės 2009 - 19:46
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 01, 19:45)
iš visų Biok viedo prausiklių man geriausias yra probleminei odai  good.gif  ir makiažą gerai nuplauna, ir nesausina, ir labai švelnus smile.gif

Man irgi jis labai patinka ir odos nesausina visai drinks_cheers.gif
Rasos prausiklis jautriai odai taip pat patiko, bet sausino odą unsure.gif
Atsakyti