Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(materiallove @ 2009 04 24, 22:29)
Ar yra naudojusiu margaritos sveitikli su agurkais jei neklystu? Girdejau geru atsiliepimu,noriu pasitikslinti  4u.gif

Aš naudoju. Dar liko porai kartų, kai baigsis, pirksiu dar kartą. Patiko, kad grūdeliai mažyčiai, kvapas neįkyrus, nušveičia gerai.
Pakaitom su juo, dar naudoju emulsinį šveitiklį su apelsinų pluoštu. Tas irgi patinka (tik kvapas nelabai) smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 25, 12:47)
labai noriu nusipirkti margaritos krema-geli su agurkias, ar kuri bandete?  smile.gif

Bandžiau. Mano mišriai/riebiai odai netiko, nesusigeria gerai, lieka toks lipnumo pojūtis ant veido, bet blogiausia, kad beria odą jį naudojant unsure.gif

QUOTE(bolsiaka @ 2009 04 25, 13:37)
o nauja linija spoguotai odai tai net nežinau, nes pradėjus naudot žiauriai bėrė, bet db lyg ir taisosi g.gif ir dar būtų įdomu ar nenusimato ateityje kaukės  probleminei odai, pvz. su agurkais ,ramunėlėm ar medetkom?

Iš linijos probleminei odai nuo pat atsiradimo naudoju gelį-kremą ir prausiklį. Daug mažiau beria, nebeiškyla raudoni spuogai, matomai mažesnės poros, matinė oda. Labiausiai nustebino prausiklis, maniau, kad prausiuos ne kasdien, nes sausins odą (rožinės linijos prausiklis sausino ir negalėjau kasdien naudoti), bet prausiuosi ryte ir vakare, ir nesausina bigsmile.gif
Kaukę naudoju valomąją su moliu ir šalavijais. Kad kažką labai labai darytų nepastebėjau, bet po jos oda būna labai švelni ir lygesnė.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 14:17)
Bandžiau. Mano mišriai/riebiai odai netiko, nesusigeria gerai, lieka toks lipnumo pojūtis ant veido, bet blogiausia, kad beria odą jį naudojant unsure.gif

Man irgi tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 26, 15:19)
Man irgi tas pats drinks_cheers.gif

bet jis kaip supratau kaip tik ir yra tokiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 26, 15:06)
bet jis kaip supratau kaip tik ir yra tokiai odai  g.gif

Rašo, kad tokiai, bet man visiškai netiko schmoll.gif
Atsakyti
sakykit o biok turi tik viena veido sveitikli su agurkais ar dar koki kita?Nes mano oda alergiska agurkam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 26, 16:56)
sakykit o biok turi tik viena veido sveitikli su agurkais ar dar koki kita?Nes mano oda alergiska agurkam doh.gif

yra dar rasos su apelsinu pluostu- bet jis nera standartinis sveitiklis- jame nera jokiu grudeliu, laaaabai svelnus, as ji naudoju kai bunu apsispuogavus ir negaliu sveist su siurkstesniu sveitikliu, tai kazkiek tikriausiai pasveicia, bet as ji galiu kad ir kasdien naudot- siaip patinka. tik sakau jei nori tradicinio sveitiklio, tai sitas turbut nelabai tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 26, 16:01)
yra dar rasos su apelsinu pluostu- bet jis nera standartinis sveitiklis- jame nera jokiu grudeliu, laaaabai svelnus, as ji naudoju kai bunu apsispuogavus ir negaliu sveist su siurkstesniu sveitikliu, tai kazkiek tikriausiai pasveicia, bet as ji galiu kad ir kasdien naudot- siaip patinka. tik sakau jei nori tradicinio sveitiklio, tai sitas turbut nelabai tiks ax.gif

Jis yra enziminis, tas Rasos švietiklis su apelsinų pluoštu. Mano jautriai odai jis labai tinka ir patinka. Nes su grūdeliais pilingų dėl odos jautrumo negaliu naudoti.
Atsakyti
as siandien akropoly nusipirkau dar pora roziniu prausikliu veidui- vistik supratau kad jis man geriausias, tai pasinaudodama nuolaidom uzsisandeliavau visai vasarai thumbup.gif dar pastebejau, kad visu rasos kremu maximoj padeti testeriniai buteliukai- manau labai gera ideja, nes tikrai gali bent jau tekstura pries perkant pasiziuret, nebandytu priemoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 26, 16:01)
yra dar rasos su apelsinu pluostu- bet jis nera standartinis sveitiklis- jame nera jokiu grudeliu, laaaabai svelnus, as ji naudoju kai bunu apsispuogavus ir negaliu sveist su siurkstesniu sveitikliu

Ir aš naudoju jį tada, kai negaliu šveisti su grūdeliais- kai oda labai jautri pasidaro, po deginimosi, labai išbėrus ir pan. Naudoju pakaitom su agurkiniu šveitikliu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 26, 17:51)
Jis yra enziminis, tas Rasos švietiklis su apelsinų pluoštu. Mano jautriai odai jis labai tinka ir patinka. Nes su grūdeliais pilingų dėl odos jautrumo negaliu naudoti.

o jis visiems odos tipams ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 26, 17:14)
o jis visiems odos tipams ar ne?

Rašo, kad visiems odos tipams smile.gif
Atsakyti
Gundausi ir as agurkinio sveitiklio, reikes isbandyti rolleyes.gif

Tik va su kremuku problema, net nezinau kokia dabar odos bukle ir kokio tipo ji pasidare po nestuke.gif Lyg ir nesiriebaluoja, bet ir nesausa, kartais atsiranda spuogeliu unsure.gif Norejau isbadyti agurkini krema-geli, bet sakot lipnus, neisigeria doh.gif Neisivaizduoju koki pirkti, kad drekintu, bet ir sausintu spuogelius doh.gif bet gi tokio nera verysad.gif
Atsakyti