Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

Maximoje pigiau Margarita kosmetika smile.gif Vakar agurkini kremuka ir medetku tonika pirkau bigsmile.gif
Atsakyti
nudžiugau pamačiusi biok internetinę parduotuvę, prisidėjau ir to ir ano, ir dar trečio, nes šampūnas už tris litus skamba nerealia bigsmile.gif pasiskaičiau temos pradžią ir kažkaip suabejojau dėl tos produkcijos, bet galiausiai pasiryžau išbandyti. rytais veidą prausiu tiesiog vandeniu, bet pasiskaičiau, kad reiktų iš pradžių nuplauti veido prausikliu tada toniką naudoti ir tik tada teptis kremu. bet ar reikia jų abiejų? kadangi turiu problemų su veidu, išsirinkau veido prausiklį probleminei odai, o toniką jau paprastai, bo pasirodė, kad jei abu imt tai bus gal jau per stipru. ką manot? g.gif

dar įdomu pasidarė, jei aš noriu iš tos jų atstovybės atsiimt tai gal užtektų tik nuvažiuot? ar būtinai reik sakytis iš anksto. nes kai ten jau norėjau užsisakyt tai leidžia pasirinkt tik tą variantą už 5 litus g.gif
Atsakyti
Nemazai naudoju lietuviskos kosmetikos, ypac patinka ir tinka RASOS rozine serija jautriai odai:prausiklis, tonikas, kremas odai su issipletusiais kapiliariais, jau nesuskaiciuoju kiek buteliuku isnaudojau thumbup.gif turiu ir RASOS drekinamaji krema (melyna bonkute) tai neblogas,ale man jis kazkoks per sunkus g.gif
bandziau ir naujaji RASOS sampuna (rozine bonkute) tai man nelabai jis, labai neskalsus, kaip vandenelis ir siaip lb niezti galvos oda, gal tikrai kaip jkazkas jau minejo, gal per daug jo pilu, visgi antrakart nepirksiu tikrai unsure.gif man daug labiau patiko margaritos gintarinis thumbup.gif dar naudoju intymios higienos prausikli bei ranku krema su saltalankiais, tai abu neblogi 4u.gif
galvoju kokia duso zele lieetuviska pirkti ir krema ar losjona kunui?ka galetumet parekomenduot?kad ir kvepetu gaiviai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2009 07 14, 14:50)
galvoju kokia duso zele lieetuviska pirkti ir krema ar losjona kunui?ka galetumet parekomenduot?kad ir kvepetu gaiviai?  4u.gif

Rasos stangrinanti serija gaiviai kvepia, dar Margaritos dušo želė su alavijais ax.gif
Atsakyti
reikes ismegint margaritos stangrinamaja linija smile.gif
Atsakyti
Rankų kremas su šaltalankiais man irgi patinka.
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2009 07 14, 15:50)
Nemazai naudoju lietuviskos kosmetikos, ypac patinka ir tinka RASOS rozine serija jautriai odai:prausiklis, tonikas, kremas odai su issipletusiais kapiliariais, jau nesuskaiciuoju kiek buteliuku isnaudojau  thumbup.gif  turiu ir RASOS drekinamaji krema (melyna bonkute) tai neblogas,ale man jis kazkoks per sunkus  g.gif
bandziau ir naujaji RASOS sampuna (rozine bonkute) tai man nelabai jis, labai neskalsus, kaip vandenelis ir siaip lb niezti galvos oda, gal tikrai kaip jkazkas jau minejo, gal per daug jo pilu, visgi antrakart nepirksiu tikrai unsure.gif  man daug labiau patiko margaritos gintarinis thumbup.gif  dar naudoju intymios higienos prausikli bei ranku krema su saltalankiais, tai abu neblogi  4u.gif
galvoju kokia duso zele lieetuviska pirkti ir krema ar losjona kunui?ka galetumet parekomenduot?kad ir kvepetu gaiviai?  4u.gif

Pritariu Prieblandos komentarui.
Pameginkite Rasos duso zele. Tiek stangrinamoji, tiek drekinamoji man yra gaivios. Naudoju Rasa stangrinamaji kuno krema - kvapas paprastas, taciau gaivus.
Is Margaritos - duso zele su alavijais gaiviausia (man asmeniskai). smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif man sis kremas taip pat labai patiko thumbup.gif
QUOTE(staselė @ 2009 07 14, 16:47)
Rankų kremas su šaltalankiais man irgi patinka.

Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 07 14, 15:53)
Pritariu Prieblandos komentarui.
Pameginkite Rasos duso zele. Tiek stangrinamoji, tiek drekinamoji man yra gaivios. Naudoju Rasa stangrinamaji kuno krema - kvapas paprastas, taciau gaivus.
Is Margaritos - duso zele su alavijais gaiviausia (man asmeniskai). smile.gif

Rasos stangrinamoji dušo želė pati pačiausia man šiuo metu rolleyes.gif
Atsakyti
O aš nusprendžiau dar karta paeksperementuoti su Rasos veido kremais smile.gif Ši karta nusipirkau rožines serijos drekinamaji ( kažkada pas drauge bandžiau, bet pasirode toks riebesnis). Naudoju ji apie 3 savaites, todel drasiai galiu sakyti, kad kremas tikrai puikus - jokio riebumo, mano mišriai odai labai tiko, gaivus, lengvas, gerai susigeria ir net matiškumo suteikia ( pirmas valandas tai tikrai, po to veidukas pradeda blizgeti). Man sitas kremas geriausias is visu Rasos ir Margaritos kremu. O rožines linijos prausiklio teko atsisakyti - sausino oda ir kvapas ne mano nosei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 15, 15:04)
O aš nusprendžiau dar karta paeksperementuoti su Rasos veido kremais smile.gif Ši  karta nusipirkau rožines serijos drekinamaji ( kažkada pas drauge bandžiau, bet pasirode toks riebesnis). Naudoju ji apie 3 savaites, todel drasiai galiu sakyti, kad kremas tikrai puikus - jokio riebumo, mano mišriai odai labai tiko, gaivus, lengvas, gerai susigeria ir net matiškumo suteikia ( pirmas valandas tai tikrai, po to veidukas pradeda blizgeti). Man sitas kremas geriausias is visu Rasos ir Margaritos kremu. O rožines linijos prausiklio teko atsisakyti - sausino oda  ir kvapas ne mano nosei  blush2.gif

biggrin.gif
Mano favoritas tai is rozines serijos RASA odai su issipletusiais kapiliarais. Oda ne tik neblizga, bet ir raudonis nuslopinamas. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif isigysiu rasos duso zele ir kuno krema -stangrinamuosius arba drekinamuosius smile.gif
Atsakyti