Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

drinks_cheers.gif
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 09, 08:21)
belenkuriuo atveju, Biok kosmetikos kainos man atrodo normalios - nei per didelės, nei per mažos.

Atsakyti
Demesio!!!

Rimi akcija -30% Rasos ir Aro serijai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
iki 22d.

rimi leidinukas
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2009 07 09, 09:28)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wilimaite @ 2009 07 09, 09:28)
Demesio!!!

Rimi akcija -30% Rasos ir Aro serijai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
iki 22d.
rimi leidinukas

Aciu, reikes gal kauke isigyti veidui ta proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 09, 07:21)
vakar nusipirkau jau antrą drėkinantį kremą iš Rasos serijos jautriai odai  good.gif

Neriebina odos?

QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 09, 13:46)
Aciu, reikes gal kauke isigyti veidui ta proga  biggrin.gif

Kurią žadi pirkt?
Aš turiu valomąją kaukę su moliu ir šalavijais. Šiaip būtų gera kaukė, bet man veidas po jos naudojimo kelias dienas labiau riebaluojasi ir blizga net su tokia krempudra, su kuria šiaip iki vakaro blizgesys niekad neišlenda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 liepos 2009 - 15:35
Labas smile.gif norejau paklausti gal kuri naudoja rasos priemones problematiskai odai su AHA ir BHA? jeigu taip tai noreciau paklausti ar padeda sios priemones?nes zadu isigyti krema-geli is tos serijos ir veido prausikli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 09, 16:34)
Neriebina odos?

kaip tik kai odoj drėgmė atsistatė, ėmė mažiau riebaluotis. man dar jis labai patinka ir kaip paakių kremas - po prausiklio visada pasitepu.

QUOTE(hecate @ 2009 07 09, 18:29)
Labas smile.gif norejau paklausti gal kuri naudoja rasos priemones problematiskai odai su AHA ir BHA? jeigu taip tai noreciau paklausti ar padeda sios priemones?nes zadu isigyti krema-geli is tos serijos ir veido prausikli biggrin.gif

abu turiu. kremas-gelis labai gerai nuo inkštirų, bet man asmeniškai jį vieną kaip kremą veidui naudoti yra per mažai, nes oda daugiau drėgmės nori, nors ir probleminė bei mišraus tipo. tai ant viršaus dar tepu Rasos drėkinantį rožinį.
prausiklis, kaip jau ne kartą rašiau, man labai tinka, nes labai švelnus ir gerai nuplauna akių makiažą. jei paskaitysit temą nuo galo, rasit ir ne tokių gerų atsiliepimų. bet kiekvienam savo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 09, 16:34)

Kurią žadi pirkt?
Aš turiu valomąją kaukę su moliu ir šalavijais. Šiaip būtų gera kaukė, bet man veidas po jos naudojimo kelias dienas labiau riebaluojasi ir blizga net su tokia krempudra, su kuria šiaip iki vakaro blizgesys niekad neišlenda unsure.gif

Sita ir norejau pirkti, bet dabar bijau, ir taip blizga veidas stipriai.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(hecate @ 2009 07 09, 18:29)

Naudoju tonika ir geli smile.gif geli jau pabaigineju beveik, tonika nusipirkau neseniai, pirmas dienas grauze kazkaip oda, taciau dabar patinka smile.gif
gal net kazkiek ir blizgesi mazina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 07 09, 17:29)

Naudoju prausiklį ir kremą-gelį. Kremą-gelį jau pirkau ne kartą ir dar pirksiu. Jį naudojant sumažėjo bėrimų, inkštirų, oda ilgiau matinė išlieka. Prausiklis gerai nuplauna makiažą, negraužia akių, nesausina odos (kas man buvo keisčiausia, nes prieš tai turėjau rožinės serijos prausiklį, tai jis sausino odą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 10 liepos 2009 - 11:21
dar norejau paklausti apie geli spuogams?kaip jis jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 07 10, 21:20)

nepatinka dėl alkoholio, ant veido netepu, tik kur ant kūno jei koks spuogas lenda. bet tam reikalui man labiau patinka Akne BP5
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 07 10, 21:20)

rasiau apie ji biski auksciau biggrin.gif patinka, naudoju, jau eina i pabaiga. kai isbaigsiu, bandysiu krema-geli nusipirkti, matysiu kas labiau patiks ax.gif
Atsakyti