Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Beje @ 2009 07 08, 16:18)
Kas liecia THAI, tai cia ta pati diskusija, kuria turejome pries menesiuka - vieniems labai tinka ir patinka, o kitiems ne. Dezodorantas vis viena neatliks antiperspiranto funkcijos.

o kokios gi tos funkcijos tada? g.gif
Atsakyti
THAI prakaitavimo nestabdo, tik neleidžia susidaryti blogam kvapui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 16:51)
THAI prakaitavimo nestabdo, tik neleidžia susidaryti blogam kvapui smile.gif

tiek aš suprantu, bet ir šito jis man nedaro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(celo.fanai @ 2009 07 08, 17:04)
tiek aš suprantu, bet ir šito jis man nedaro sad.gif

daug priklauso ir nuo drabužių - pastebėjau, kad jei jie iš natūralaus pluošto, viskas thumbup.gif , o jei iš sintetinio - tas kvapelis šiek tiek prasimuša. Nors žiemą jokių problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 18:24)
daug priklauso ir nuo drabužių - pastebėjau, kad jei jie iš natūralaus pluošto, viskas thumbup.gif , o jei iš sintetinio - tas kvapelis šiek tiek prasimuša. Nors žiemą jokių problemų ax.gif

cia tai tikrai tiesa - jei sintetiniai drauziai kvapas bet kuriuo atveju prasimusa. Tai vasara visa sintetika sukeliu i "antresolius" tsakant, bet ziema man THAI poveikio ir su sintetiniais drabuziais pakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beje: 08 liepos 2009 - 16:47
darysiu vadinasis ryt bandymą su THAI purškalu ir natūralaus pluošto drabužiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 15:53)
Bet kad ta jų laboratorija beveik užmiesty unsure.gif

na taip, tolokai, siaip geriau jau tada tuos 5 litus apmoketi ar kiek ten uz pristatyma smile.gif nors manau ne taip sunku uzsakyti ir uz didesne suma, kai jau pristatymas nemokamas, jei nemazai naudojamu buna produktu biok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 07 08, 15:18)
Oho, o koki krema MB naudojo? Drekinamaji ar maitinamaji?

Drėkinamąjį.
Atsakyti
Kai pamačiau kainas e.krautuvėj, tai man toks klausimėlis sukirbo - kokia tų gaminių savikaina?
Atsakyti
As taip suprantu galima uzsisakyti ir paciai atvaziuoti atsiimti pas juos i Zariju gatve? blush2.gif
Man taip pat idomi savikaina g.gif
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 22:50)
Kai pamačiau kainas e.krautuvėj, tai  man toks klausimėlis sukirbo - kokia tų gaminių savikaina?

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 23:50)
Kai pamačiau kainas e.krautuvėj, tai  man toks klausimėlis sukirbo - kokia tų gaminių savikaina?

O man labiau idomus tarpininku antkainiai. cool.gif Jei visus produktus tiesiai is gamyklos butu gailma nusipirkti, tikiu is sutaupytu pinigeliu nemaza investicija gautusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 22:50)

aš misliju, kad savikaina yra komercinė paslaptis, ne? unsure.gif

belenkuriuo atveju, Biok kosmetikos kainos man atrodo normalios - nei per didelės, nei per mažos.

vakar nusipirkau jau antrą drėkinantį kremą iš Rasos serijos jautriai odai good.gif
Atsakyti