Mano dabar naudojamas kremas- Rasos issipletusiems kapiliarams (nes tokius turiu), siaip mano jautriai odai sunku itikti, o sis kremas pasirode kai jis pasibaigs, pirksiu vel toki pat ir dar kelias kitas priemones isbandysiu...
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 07, 15:41)
normalu, bo įeina 2 tipų rūgštys ir dar siera. reikia šiek tiek laiko apsiprasti. aš irgi naudoju ne kasdien, o kada oda "prašosi".
aš tai šitą priemonę net ne toniku vadinčiau, o losjonu probleminei odai. IMHO tiesiog dar viena produkto su rūgštimis konsistencijos versija
aš tai šitą priemonę net ne toniku vadinčiau, o losjonu probleminei odai. IMHO tiesiog dar viena produkto su rūgštimis konsistencijos versija
Na as nusipirkau kasdieniniam naudojimui, ziuresiu kaip seksis, gal irgi pasiliksiu blogom dienom
QUOTE(Beje @ 2009 07 07, 14:37)
O matet kokios kainytes?
Jooo, kainytės super, tik pristatymo laikas galėtų gerokai ilgesnis. Pvz., aš gyvenu Vilniuje, o dirbu rajone, darbo laikas panašus kaip pristatymo - ir jau nėra kaip įsigyt.
Šitą dalyką tikrai galėtų pakoreguoti.
QUOTE(Triufelita @ 2009 07 08, 09:29)
Jooo, kainytės super, tik pristatymo laikas galėtų gerokai ilgesnis. Pvz., aš gyvenu Vilniuje, o dirbu rajone, darbo laikas panašus kaip pristatymo - ir jau nėra kaip įsigyt.
Mano viena drauge i Tarande uzsisake, tai atveze. Tik sake pries tai pasiskambino. Manau ikalbeti galima
QUOTE(Triufelita @ 2009 07 08, 08:29)
bet galima ir pas juos atsiimti laboratorijoje, tai irgi sakyciau neblogai
Papildyta:
O gal kuri bandete ta minerala THAI nuo prakaitavimo?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 08, 13:47)
Papildyta:
Papildyta:
As bandziau ir jau dalinausi ispudziais su merginomis, kad tapau visiska THAI fane Lazdele naudoju namuose, o i atostogas pasiimu viena purskikli, nes tada galime dalintis su draugu. Jam irgi THAI patiko. Neatsiranda nemalonus kvapas, pats produktas bekvapis, negadina drabuziu. Zodziu liuks, ypatingai vasara, kada daug prakaituoji apskritai ir jokie antiperspirantai nepadeda.
MB pradėjo labai stipriai berti nuo Aro kremo. O iš pradžių jam taip patiko
Man THAI irgi visiškai neveikė
QUOTE(celo.fanai @ 2009 07 08, 13:12)
nu nežinau, kaip jums tas THAI veikia... jau anksčiau račiau, akd man jis neatlieka pagrindinės funkcijos.. nusprendžiau antrą šansą duot - purškalą Thai nusipirkau. ir vėl - ničnieko, jokio poveikio
QUOTE(Finna @ 2009 07 08, 15:29)
vat tame ir bėda su tais šaldančiais mėtiniais produktais - galiausiai pradeda erzinti odą
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 08, 12:47)
Bet kad ta jų laboratorija beveik užmiesty
Žiemai jis man , vasarai trupučiuką per silpnas
QUOTE(Finna @ 2009 07 08, 16:29)
Oho, o koki krema MB naudojo? Drekinamaji ar maitinamaji?
Kas liecia THAI, tai cia ta pati diskusija, kuria turejome pries menesiuka - vieniems labai tinka ir patinka, o kitiems ne. Dezodorantas vis viena neatliks antiperspiranto funkcijos.