Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Sophi @ 2009 07 02, 20:20)
Pradėjo veikti "Biok"o e.krautuvė smile.gif

super, tik gaila, kad y kitus miestus nesiuncia ax.gif
Atsakyti
va nusipirkau siandien probleminei odai tonika rasos (kadangi labai patiko gelis) ir margaritos aluas kauke, tikiuosi nenusivilsiu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2009 07 02, 20:20)
Pradėjo veikti "Biok"o e.krautuvė smile.gif

Kaip smagu biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien ,,Maximoj",,Margaritos" dieninį kremą su išrūgomis, atidariau man kažkoks labai keistas kvapas, lyg būtų pasenęs, galiojimo laikas užrašytas dar ilgas.
Gal kas naudojote jį?
Atsakyti
Aš tik kūno pienelį su išrūgom naudoju, tai kvapas man thumbup.gif O veido kremu su išrūgom kažkaip nesusigundžiau unsure.gif
Atsakyti
Man Rasos vaistazoliu pienelis ir tonikas patinka. Gerai nuvalo oda. Ir be parabenu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 06 22, 00:49)
naudoju krema gintarini, tai visai nieko, padeda plaukus issukuoti smile.gif kadangi nenaudojo jokio balzamo ar kondicionieriaus tai tokie kremai man nepamainomi, is pradziu uzsitepus gali atrodyti, kad plaukai susiriebalave, bet kremas isdziuna tai  thumbup.gif
kokie atsiliepimai butu apie Margaritos antipersperantus ? nes sianiden, ziurejau, ziurejau, bet nesusigundziau, ar gerai jie veikia ?

Man ,,Banga" patiko ir kvapas thumbup.gif ir gerai veikia.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 05, 16:59)
va nusipirkau siandien probleminei odai tonika rasos (kadangi labai patiko gelis) ir margaritos aluas kauke, tikiuosi nenusivilsiu wink.gif

kauke labai faina thumbup.gif thumbup.gif
Gal kas bande tonika? man jie kazkaip grauzia veida kur spuogeliai kokie yra g.gif idomu ar praeis, ar cia jo toks veikimo principas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 07 03, 17:56)
super, tik gaila, kad y kitus miestus nesiuncia ax.gif

O matet kokios kainytes? thumbup.gif

Cia apsimoka ir draugams i kitus miestus isvezioti biggrin.gif Sauletu savaitgaliu nesiruosiu praleisti Vilniuje, tad jauciu uzsiimsiu platinimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 06, 19:07)
kauke labai faina  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal kas bande tonika? man jie kazkaip grauzia veida kur spuogeliai kokie yra  g.gif  idomu ar praeis, ar cia jo toks veikimo principas  lotuliukas.gif

As Rasa tonika probleminei odai naudoju ne nuolatos, bet "kritiniu dienu" vakarais, spuogu prevencijai. Truputi padilgcioja, bet as tai vertinu teigiamai. O ryte oda buna svarut svarutele.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 06, 18:07)
kauke labai faina  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal kas bande tonika? man jie kazkaip grauzia veida kur spuogeliai kokie yra  g.gif  idomu ar praeis, ar cia jo toks veikimo principas  lotuliukas.gif

normalu, bo įeina 2 tipų rūgštys ir dar siera. reikia šiek tiek laiko apsiprasti. aš irgi naudoju ne kasdien, o kada oda "prašosi".
aš tai šitą priemonę net ne toniku vadinčiau, o losjonu probleminei odai. IMHO tiesiog dar viena produkto su rūgštimis konsistencijos versija smile.gif
Atsakyti
megstu lietuviska kosmetika ,man ji atrodo kokibyskesne ypac daug priemoniu turiu is margaritos smile.gif kazakaip visada pirmiausia apziuriu lietuviska ,o jej nerandu tik tada perku uzsenietiksa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 07 07, 14:37)
O matet kokios kainytes?  thumbup.gif

Cia apsimoka ir draugams i kitus miestus isvezioti  biggrin.gif Sauletu savaitgaliu nesiruosiu praleisti Vilniuje, tad jauciu uzsiimsiu platinimu  cool.gif

Rimtai kokios kainos thumbup.gif
Atsakyti