Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Bubė* @ 2009 06 27, 01:39)
o kaip ta naujoji rozine rasos duso zele?bandet kas? g.gif

As bandziau ir esu didziule jos garbeja. Nerealiai patinka, po duso net kremu nesitepu, nes odos netempia. Oda svelnut svelnutele.

Mano draugas iki siol naudodavo tik Eucerin, nes turi itin jautria oda (pleiskanoja, raudonuoja, sauseja, skilineja). Pries keleta savaiciu pabaige, tai teko naudoti "ta rozini buteliuka", nes nieko kito po ranka nebuvo. Labai patiko, tai kadangi ta vieninteli abu greitai suvartojome, sliukino i parduotuve pats savarankiskai pirkti naujo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(hobite @ 2009 06 27, 12:49)
Supratau. As jau nebeatsimenu kada turejau muila. Gal reikes pabandyti vel kada.  g.gif

As tai bijau su muilais prasideti.
Vonioje prie kriaukles esu pasidejusi muiliuka is L'Occitane. Gera firma atrodo, viskas naturalu, faina, bet po to be kremo nei pro kur. Net negaliu pagalvoti, kaip jausciausi, jei visa kuna su muilu prausciau. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 06 29, 10:51)
Vonioje prie kriaukles esu pasidejusi muiliuka is L'Occitane. Gera firma atrodo, viskas naturalu, faina, bet po to be kremo nei pro kur. Net negaliu pagalvoti, kaip jausciausi, jei visa kuna su muilu prausciau. g.gif

Siūlyčiau pabandyt:
user posted image
Nors ir negarsios firmos, bet man thumbup.gif
Atsakyti
As bandziau ir esu didziule jos garbeja. Nerealiai patinka, po duso net kremu nesitepu, nes odos netempia. Oda svelnut svelnutele.

Mano draugas iki siol naudodavo tik Eucerin, nes turi itin jautria oda (pleiskanoja, raudonuoja, sauseja, skilineja). Pries keleta savaiciu pabaige, tai teko naudoti "ta rozini buteliuka", nes nieko kito po ranka nebuvo. Labai patiko, tai kadangi ta vieninteli abu greitai suvartojome, sliukino i parduotuve pats savarankiskai pirkti naujo  biggrin.gif
Papildyta:
Neisbandziau ruzavos serijos duso zelio, ir gretai tikriausiai neisbandysiu. Dabar isvykus, ir jau baigiu savo lietuviska komestika. Tai net baisu galvoti, kai reikes ieskoti vietinese pardese kazko tinkamo.

Del muilo. Kadangi mano kuno oda normali, taiman ir muilas tikriausiai tiktu. Tik veida su prausikliais prausiu. O kunui ir muilas pats tas,tik kad su ju laikymu tose dezutese man nepatinka schmoll.gif Duso zele bonkeje ir labai patogu.

Beja, atsimenu kazkada buvo toks muilas "margarita", vat sita as pirkdavau, net i kita miesto gala del jo vaziuodavau. Bet jau senai jo nebera, o geras daiktas buvo. Neraliai. Jei vel pradetu ji gaminti, tikriausiai be kalbu pirkciau. Jam gal koks DOVE prilygsta nebent. Bet siaip nesu radus jam atitinkancio daikto palei siol.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 29, 11:43)
Siūlyčiau pabandyt:
user posted image
Nors ir negarsios firmos, bet man thumbup.gif

O ar ne geriau tada vaikišką naudoti, jei jau muilu praustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 29, 15:00)
O ar ne geriau tada vaikišką naudoti, jei jau muilu praustis?  g.gif

Yra ir vaikų - labai jautriai odai, bet mano oda normali - tinka ir šiek tiek stipresnis smile.gif

O veidui aš tik pienelį su toniku naudoju - jokių muilų ir prausiklių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 06 29, 12:07)
Beja, atsimenu kazkada buvo toks muilas "margarita", vat sita as pirkdavau, net i kita miesto gala del jo vaziuodavau. Bet jau senai jo nebera, o geras daiktas buvo. Neraliai. Jei vel pradetu ji gaminti, tikriausiai be kalbu pirkciau. Jam gal koks DOVE prilygsta nebent. Bet siaip nesu radus jam atitinkancio daikto palei siol.

I ta muila dejo "Margaritos" krema. Viena vietine, gerai zinoma, (vienintele) muilo gamintoja statinemis pirkdavo "Margaritos" krema ax.gif BIOK'o aktyvistai dar pries gerus metus vienoje kaimo parduotuveje uztiko viena gabaliuka to muilo lotuliukas.gif
Raritetas, t'sakant tongue.gif
Atsakyti
Įdomu, kiek % to muilo sudarė kremas? Ar ne iš gėrimų su sultimis serijos, kur sudėtis:...sultys (1 %) lotuliukas.gif
Atsakyti

Is tikro tai man irgi su muilais tas pats, rankas nusiplaunu ir is karto kremo reikia, kitaip neimanoma.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 29, 20:07)
Įdomu, kiek % to muilo sudarė kremas? Ar ne iš gėrimų su sultimis serijos, kur sudėtis:...sultys (1 %) lotuliukas.gif

Nezinau, bet turbut nemazai, nes muilas geras buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 06 30, 18:03)
Nezinau, bet turbut nemazai, nes muilas geras buvo.  ax.gif
Nezadama jo vel gaminti? Bent jau as tikrai pirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 06 30, 17:23)
Nezadama jo vel gaminti?  Bent jau as tikrai pirkciau  rolleyes.gif

Cia jau reikia muilininku klausti g.gif Kazkaip cia jie nesilanko... schmoll.gif
Atsakyti
Pradėjo veikti "Biok"o e.krautuvė smile.gif
Atsakyti