Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Cherry_ @ 2009 06 22, 00:49)
kokie atsiliepimai butu apie Margaritos antipersperantus ?

Jau pora metų tik vieną vienintelį naudoju - "Gunda". Man patinka rolleyes.gif .
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 22, 19:56)
ir toniko melyno noriu, kai baigsiu savo margaritos tonika su alavijais smile.gif

Jau antrą buteliuką naudoju. Labai liuks tonikas thumbup.gif
Ir minėtą veido kaukę su moliu naudoju. Nežinau, koks ten tas poveikis iš tikrųjų turi būti, bet bent jau mano oda tai tikrai pašviesėja, matyt, pasivalo kažkiek mastau.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsiliepumus 4u.gif

kadandi noriu isbandyti daugiau Margaritos sampunu, paemiau dilgeliu, aprasymas patiko, tikiuosi plaukams patiks ( bandysiu tik ryt )

o tas jautriai odai visai negundo, kazkaip paziurejau maximoje tai 15 lt bwrots, kazkaip man daugoka atrodo lietuviskai kosmetikai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2009 06 22, 21:31)

Jau antrą buteliuką naudoju. Labai liuks tonikas  thumbup.gif
Ir minėtą veido kaukę su moliu naudoju. Nežinau, koks ten tas poveikis iš tikrųjų turi būti, bet bent jau mano oda tai tikrai pašviesėja, matyt, pasivalo kažkiek  mastau.gif

Na reikes matyt pabandyti, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 06 22, 23:37)
o tas  jautriai odai visai negundo, kazkaip paziurejau maximoje tai 15 lt bwrots, kazkaip man daugoka atrodo lietuviskai kosmetikai blink.gif

Kaina gal ir normali, bet sampunas tikrai nera superinis. Be neaiskios pleveles ant plauku, kuri jis palieka, dar ir pleiskanu atsirado blink.gif Atrodo kad blogai plauna ir pats prastai issiplauna. Jei norisi naturalesnio sampuno - tikrai galima rasti uz panasia kaina, geresnes sudeties ir kokybes 4u.gif O is lietuvisku dabar naudoju dilgeliu, labai tinka ir patinka ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as taip pat naudoju Margarita dilgeliu sampuna, labai patinka thumbup.gif
QUOTE(Becky @ 2009 06 23, 12:10)
O is lietuvisku dabar naudoju dilgeliu, labai tinka ir patinka  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 06 23, 12:10)
Kaina gal ir normali, bet sampunas tikrai nera superinis. Be neaiskios pleveles ant plauku, kuri jis palieka, dar ir pleiskanu atsirado  blink.gif Atrodo kad blogai  plauna ir pats prastai issiplauna. Jei norisi naturalesnio sampuno - tikrai galima rasti uz panasia kaina, geresnes sudeties ir kokybes  4u.gif  O is lietuvisku dabar naudoju dilgeliu, labai tinka ir patinka  ax.gif

QUOTE(Vakarė @ 2009 06 23, 13:18)
drinks_cheers.gif as taip pat naudoju Margarita dilgeliu sampuna, labai patinka  thumbup.gif

sian bandysiu ir as dilgeliu thumbup.gif kvapas tai thumbup.gif o nenusausins jis sviesintu plauku ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 06 23, 18:58)
sian bandysiu ir as dilgeliu thumbup.gif  kvapas tai thumbup.gif  o nenusausins jis sviesintu plauku ? g.gif

nenusausina visiskai, pats geriausias is mano naudotu sampunu, plaukai labai graziai atrodo thumbup.gif o dar pridejus kaina, kad net 5 litu nekainuoja, tai isvis biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif visiskai nesausina plaukuciu thumbup.gif
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 23, 19:17)
nenusausina visiskai, pats geriausias is mano naudotu sampunu, plaukai labai graziai atrodo  thumbup.gif  o dar pridejus kaina, kad net 5 litu nekainuoja, tai isvis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 06 21, 23:49)
kokie atsiliepimai butu apie Margaritos antipersperantus ? nes sianiden, ziurejau, ziurejau, bet nesusigundziau, ar gerai jie veikia ?

Esu turėjus. Patiko, bet tik vienas kvapas iš visos serijos.
Buvau ir užmiršus apie šį gaminį. Gal reiktų vėl nusipirkti g.gif
Atsakyti
o jums tas dilgėlinis šampūnas nesausina pačios galvos odos? man tai būdavo kažkoks košmaras - amžinos pleiskainos garnatuotos doh.gif panašiai ir su šampūnu tamsiems plaukams - plaukai superiniai, o odą erzino..
Atsakyti
Man nesausina schmoll.gif Po kitu sampunu galva kasydavausi po plovimo doh.gif O sis dilgelinis visiskai man nedirgina galvos odos 4u.gif Bet cia, matyt, kaip kam....
Turejau kitos firmos dilgelini sampuna, taip pat labai tiko ir patiko, tik kainyte jo zymiai didesne negu Margaritos smile.gif
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 23, 23:45)
o jums tas dilgėlinis šampūnas nesausina pačios galvos odos? man tai būdavo kažkoks košmaras  - amžinos pleiskainos garnatuotos  doh.gif panašiai ir su šampūnu tamsiems plaukams - plaukai superiniai, o odą erzino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė: 24 birželio 2009 - 09:10
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 23, 23:45)
o jums tas dilgėlinis šampūnas nesausina pačios galvos odos? man tai būdavo kažkoks košmaras  - amžinos pleiskainos garnatuotos  doh.gif panašiai ir su šampūnu tamsiems plaukams - plaukai superiniai, o odą erzino..

man dilgėlinis odai tvarkoj, gintarinis vat netinka
Atsakyti