QUOTE(Juxt @ 2009 06 19, 20:02)
čia buvo kalbėta apie makiažo valymą, dbr aš jį valau tik su veido prausikliu, ir manau kad visa kita tik prekybininkų pastangos praturtėti kad jų produkcijos nupirktume kuo daugiau (juk pvz kaip pasibaigia vienas produktas, nusiperkame ir naudojame jį, o jei tam pačiam reikalui jų naudojam 3 ar dar ndaugiau tai automatiškai perkam daugiau)
tai gi anksčiau veidą valydavau pieneliu/valymo servetėlėm, nuprausdavau prausikliu + nuvalydavau toniku
dbr viena vienintelė priemonė vakare veido prausiklis, giriu rožinį rasos + kremas, o ryte visai nieko nenaudoju, juk naktį makijažo nesidarau nusiprausiu drungnu vandeniu arba apsipurškiu terminiu vandeniu ir nusausinu + kremas dieninis su spf
na
o dbr į temą
patiko visa rožinė rasos linija, tik labai jau skalsi ji man
turiu margaritos kremą, bet nenaudoju, l.nepatinka, kažkokią plėvę tik apdengia ir spuogai tik dygsta, nors šitie bjaurybės 1 ar 2 tik prieš mmmm... pasirodo
turėjau iš lietuviškos margaritos berots rankų kremas su šaltalankiais, tai irgi nelabai patiko, o dbr l.domina rasos šitas dalykiukas
gal kuri naudotoje ir turite atsiliepimų, ar l.nesulipina plaukų, ar nedžiovina galų nu ir pan.
Oooo, Margaritos kremai riebesni, isskyrus agurkini krema-geli. Pastarasis labai fainas produkciukas. Krema su saltalankiais naudoju nebent ziema, kada salta, arba vasara, po saules voniu (pastaruju dar tikiu reikes palaukti...), labai gerai nuo nudegimu
Taciau tai riebesnis produktas, ilgiau geriasi, reikia daugiau kantrybes
Jusu mineta Rasos purskikli bandziau tik karta, pas drauge. Mano ilgi plaukai, tai uzpurskiau nedaug, kad nesuliptu (reikejo nepaklusnias sruogeles sutvarkyti). Rezultatu buvau patenkinta. Vienintelis minusas - purskia gana intensyvia srove, reikia gerai "nusitaikyti", is toliau. Bet drauge juokesi, kad "atkalus sistema" viskas ciki