Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

pritariu Prieblandai drinks_cheers.gif irgi pries pora metu perejau ant prausiklio, nes nuo visu tu valykliu labai oda dirgindavosi, paakius persdavo ir raudoni budavo, o dabar viskas perfect. thumbup.gif

Pagirsiu Margaritos sampuna sviesiems plaukams thumbup.gif pabaigiau tubele. tai plaukuciams labai patiko, gerai putoja ( nors ir zinau nuo ko tas putojimas, kad nelabai gerai, ) kvepia ir plauna, butinai isbandysiu likusiuos sampunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 17, 08:01)
na man tušas irgi ne visada su pirmu prausimu nusiplauna, tai pakartoju. stengiuosi stipriai netrinti nei paakių, nei blakstienų, o tik švelniai pamuiluoti blakstienas, kad nepatektų prausiklio į akis, tai iš esmės man paakiai nei tamposi, nei ką, kaip kad būdavo valant su akių makiažo valikliu. nusiprausus aplink akis visada pasitepu drėkinančiu kremu (Rasos iš rožinės serijos), tai sausų paakių problemos nepažįstu  ax.gif
tiesa, prausiklis irgi švelnus turi būti. man patiko Rasos iš rožinės serijos, bet dar geresnis iš serijos probleminei odai  smile.gif

Būtinai pabandysiu tik prausikliu nuvalyti makiažą, nors man norisi rezultato iš pirmo karto (tokia natūra tongue.gif ), o gal taip ir bus, nepabandžius nesužinosiu.
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 17 birželio 2009 - 08:25
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 17, 08:01)
na man tušas irgi ne visada su pirmu prausimu nusiplauna, tai pakartoju. stengiuosi stipriai netrinti nei paakių, nei blakstienų, o tik švelniai pamuiluoti blakstienas, kad nepatektų prausiklio į akis, tai iš esmės man paakiai nei tamposi, nei ką, kaip kad būdavo valant su akių makiažo valikliu. nusiprausus aplink akis visada pasitepu drėkinančiu kremu (Rasos iš rožinės serijos), tai sausų paakių problemos nepažįstu  ax.gif
tiesa, prausiklis irgi švelnus turi būti. man patiko Rasos iš rožinės serijos, bet dar geresnis iš serijos probleminei odai  smile.gif

O aš patarsiu pabandyti akių makiažą valytis vistik pieneliu mirksiukas.gif
Pati nešioju kontaktinius lęšius, tai visada pieneliui sakydavau ne ne schmoll.gif Bet kai apturėjau stiprią akių alergiją (nuo tušo) ir kurį laiką , pakol jos neišsigydžiau, nei vienas akių makiažo valiklis neįtiko, perėjau prie pienelio akytėms nuvalyti. Ir visai gerai, dabar džiaugiuosi thumbup.gif Odos tikrai neištampo, negraužia, manau, gal net ir naudos daugiau duoda paakių odai, nei kad skystas makiažo valiklis. Nes konsistencija juk kreminė. Ir skalsu palyginus.
Skystų akių makiažo valiklių daugiau nebenoriu schmoll.gif
Veidą, žinoma, prausiu prausikliu. Nes oda mišri, ir spuogučių pasitaiko neretai.
Atsakyti
Išbandžiau Rasos naująjį šampūną jautriai odai... Visiškai netiko man - sudirgina galvos odą. Vyrui apskritai visą galvos odą išmėtė raudonom dėmėm ir pleiskanų daug atsirado.
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2009 06 17, 12:14)
Išbandžiau Rasos naująjį šampūną jautriai odai... Visiškai netiko man - sudirgina galvos odą. Vyrui apskritai visą galvos odą išmėtė raudonom dėmėm ir pleiskanų daug atsirado.

Va va, aš taip džiaugiausi tuo šampūnu, ieškojau, nusipirkau, galvoju be SLS ir parabenų, gal nealergizuos. Pasvajok, vadinasi. Be proto pradėjo galva pleiskanot verysad.gif plaukai gal ir faini, bet dėl atsiradusios problemos nebenaudoju ir nebepirksiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2009 06 17, 12:14)

QUOTE(mocha @ 2009 06 17, 12:54)
Va va, aš taip džiaugiausi tuo šampūnu, ieškojau, nusipirkau, galvoju be SLS ir parabenų, gal nealergizuos. Pasvajok, vadinasi. Be proto pradėjo galva pleiskanot verysad.gif plaukai gal ir faini, bet dėl atsiradusios problemos nebenaudoju ir nebepirksiu daugiau.

ir šampūno nepadauginot, ir gerai išplovėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 06 17, 09:10)
Pagirsiu Margaritos sampuna sviesiems plaukams thumbup.gif  pabaigiau tubele. tai plaukuciams labai patiko, gerai putoja ( nors ir zinau nuo ko tas putojimas, kad  nelabai gerai, ) kvepia  ir plauna, butinai isbandysiu likusiuos sampunus 4u.gif

Aš nusipirkau ir bandysiu "Margaritą" tamsiems plaukams smile.gif
Atsakyti
o kaip margaritos kondicionieriai?
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 18, 16:09)
o kaip margaritos kondicionieriai?

Jų gal tik 2 yra: su sojų lecitinu toks vidutiniškas, alaus - labai neblogas ax.gif
Atsakyti
Ar matėt, Sarmoje 20 proc. nuolaidos Rasos rožinei serijai clap_1.gif
Atsakyti
Man labai tinka/patinka Rasos mėlynas drėkinantis tonikas thumbup.gif Jau antrą buteliuką nusipirkau didis.gif Prieš tai turėjau rožinį, tai kažkaip negerai sureaguodavo - gan smarkiai parausdavo oda unsure.gif
Atsakyti
čia buvo kalbėta apie makiažo valymą, dbr aš jį valau tik su veido prausikliu, ir manau kad visa kita tik prekybininkų pastangos praturtėti biggrin.gif kad jų produkcijos nupirktume kuo daugiau (juk pvz kaip pasibaigia vienas produktas, nusiperkame ir naudojame jį, o jei tam pačiam reikalui jų naudojam 3 ar dar ndaugiau tai automatiškai perkam daugiau)
doh.gif tai gi anksčiau veidą valydavau pieneliu/valymo servetėlėm, nuprausdavau prausikliu + nuvalydavau toniku
dbr viena vienintelė priemonė vakare veido prausiklis, giriu rožinį rasos + kremas, o ryte visai nieko nenaudoju, juk naktį makijažo nesidarau biggrin.gif nusiprausiu drungnu vandeniu arba apsipurškiu terminiu vandeniu ir nusausinu + kremas dieninis su spf

na biggrin.gif o dbr į temą blush2.gif
patiko visa rožinė rasos linija, tik labai jau skalsi ji man biggrin.gif
turiu margaritos kremą, bet nenaudoju, l.nepatinka, kažkokią plėvę tik apdengia ir spuogai tik dygsta, nors šitie bjaurybės 1 ar 2 tik prieš mmmm... pasirodo
user posted image
turėjau iš lietuviškos margaritos berots rankų kremas su šaltalankiais, tai irgi nelabai patiko, o dbr l.domina rasos šitas dalykiukas
user posted image
gal kuri naudotoje ir turite atsiliepimų, ar l.nesulipina plaukų, ar nedžiovina galų nu ir pan.
Atsakyti