Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 15, 21:03)
Turiu margaritos drekinamaji krema,esu ir kitus bandziusi,na nepatiko mano veidui ir viskas,nusivylus as pigiais kremais unsure.gif

rasa dar išmėgink, ir tada jau sakyk, kad nusivylei pigiais kremais biggrin.gif nemanau, kad tektų nusivilti, nes rasa jau brangesnė biggrin.gif
Atsakyti
rasos prausiklis jautriai odai (rožinis) thumbup.gif oda nesausėja, kas man svarbiausia smile.gif tik ne itin gerai nuplauna makiažą verysad.gif
taip pat turiu rasos gelį nuo spuogų, net nežinau teplioju, bet nieko gero man jis, nors turiu jau senai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 15, 23:29)
rasa dar išmėgink, ir tada jau sakyk, kad nusivylei pigiais kremais  biggrin.gif  nemanau, kad tektų nusivilti, nes rasa jau brangesnė  biggrin.gif

esu bandziusi ir rasos krema,siuo metu turiu sveiciamaja duso zele,gydytoja neleido man js naudoti,nes persiurksti ji...
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 16, 12:20)
esu bandziusi ir rasos krema,siuo metu turiu sveiciamaja duso zele,gydytoja neleido man js naudoti,nes persiurksti ji...

Rasa turi sveiciamaja duso zele? Kaip atrodo?

Papildyta:
QUOTE(astuškinas @ 2009 06 16, 02:26)
rasos prausiklis jautriai odai (rožinis)  thumbup.gif  oda nesausėja, kas man svarbiausia  smile.gif  tik ne itin gerai nuplauna makiažą  verysad.gif
taip pat turiu rasos gelį nuo spuogų, net nežinau teplioju, bet nieko gero man jis, nors turiu jau senai doh.gif

O sakykit, pas Jus oda jautri ar problemine? smile.gif Man tai gelis nuo spuogu padeda: nakciai "apsiteplioju" ir ryta svaru grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 06 16, 15:42)

Papildyta:
O sakykit, pas Jus oda jautri ar problemine?  smile.gif  Man tai gelis nuo spuogu padeda: nakciai "apsiteplioju" ir ryta svaru grazu  biggrin.gif

nu man šiaip įdomiai žmogus rašo apie veido priežiūros priemones, o po to jau kad šveičiamoji dušo želė nebetinka mastau.gif

oda gali būti ir jautri, ir probleminė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 06 16, 15:42)

Papildyta:
O sakykit, pas Jus oda jautri ar problemine?  smile.gif  Man tai gelis nuo spuogu padeda: nakciai "apsiteplioju" ir ryta svaru grazu  biggrin.gif

zydras ipakavimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 16, 16:16)
nu man šiaip įdomiai žmogus rašo apie veido priežiūros priemones, o po to jau kad šveičiamoji dušo želė nebetinka  mastau.gif

oda gali būti ir jautri, ir probleminė  ax.gif

o kas cia idomaus biggrin.gif rasiau ,akd netiko veidui kremai ir sveiciamoji duso zele smile.gif nerandat prie ko kabinetis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 16, 16:24)
o kas cia idomaus biggrin.gif  rasiau ,akd netiko veidui kremai ir sveiciamoji duso zele smile.gif nerandat prie ko kabinetis thumbup.gif

nu tai o ką, man nebuvo aišku, kaip jūs veidą šveičiat dušo želė. aš mat senos mokyklos ir sunkiai perprantu šiuolaikinių internautų minčių šuolius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 06 16, 00:26)
rasos prausiklis jautriai odai (rožinis)  thumbup.gif  oda nesausėja, kas man svarbiausia  smile.gif  tik ne itin gerai nuplauna makiažą  verysad.gif

Įsigijau ir aš šį prausiklį ir esu labai patenkinta, tikrai nesitikėjau, kad LT gali pagaminti kažką gero ir teisingo ax.gif
manua, kad veido prausiklis nuvalo tik makiažo likučius, o makiaža reiktų valyti su makiažo valikliu/pieneliu.
Atsakyti
O as vis dar dziaugiuosi savo margaritos agurkiniu kremu ir rasos geliu nuo spuogu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2009 06 16, 19:05)
Įsigijau ir aš šį prausiklį ir esu labai patenkinta, tikrai nesitikėjau, kad LT gali pagaminti kažką gero ir teisingo ax.gif
manua, kad veido prausiklis nuvalo tik makiažo likučius, o makiaža reiktų valyti su makiažo valikliu/pieneliu.

na suprantu, jei naudojate vandeniui atsparią kosmetiką, tai kažkokiu riebalu vis tiek reikės pavalyti, nes prausiklis nenuplaus. bet jei naudojat įprastą vandeniui neatsparią kosmetiką (manyčiau, kad dauguma tokią ir naudoja), kodėl prausiklis to neturėtų nuprausti? pati absoliučiai visą makiažą, įskaitant ir tušą, nuplaunu su veido prausikliu, paskui pavalau toniku, bet ant vatos niekada nematau makiažo likučių, tai sakyčiau, kad prausiklis makiažą nuplauna ir tokiu atveju spec. makiažo valiklių naudojimas yra labiau įprotis ir pagalbinė priemonė, nei būtinybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 17, 06:46)
na suprantu, jei naudojate vandeniui atsparią kosmetiką, tai kažkokiu riebalu vis tiek reikės pavalyti, nes prausiklis nenuplaus. bet jei naudojat įprastą vandeniui neatsparią kosmetiką (manyčiau, kad dauguma tokią ir naudoja), kodėl prausiklis to neturėtų nuprausti? pati absoliučiai visą makiažą, įskaitant ir tušą, nuplaunu su veido prausikliu, paskui pavalau toniku, bet ant vatos niekada nematau makiažo likučių, tai sakyčiau, kad prausiklis makiažą nuplauna ir tokiu atveju spec. makiažo valiklių naudojimas yra labiau įprotis ir pagalbinė priemonė, nei būtinybė  ax.gif

g.gif
Nenaudoju vandeniui atsparios kosmetikos.
Anksčiau nenaudojau ir veido prausiklio, makiažą valydavau su pieneliu, tada nuplaunu vandeniu, o tada tonikas ir kremas.
Reikės pabandyti tik su prausikliu nuvalyti makiažą, bet labai abejoju dėl gero rezultato... naudoju daug akių tušo ax.gif o paakių oda jautri ir daugiau/smarkiau pavalau aplink akis išberia, makiažo valiklis lengviau nuvalo tušą.
Ir dar, nešioju kontaktinius lęšius ir plaunant akis prausikliu dažniausiai vanduo patenka į akis, labai nemalonu...
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2009 06 17, 08:55)
g.gif
Nenaudoju vandeniui atsparios kosmetikos.
Anksčiau nenaudojau ir veido prausiklio, makiažą valydavau su pieneliu, tada nuplaunu vandeniu, o tada tonikas ir kremas.
Reikės pabandyti tik su prausikliu nuvalyti makiažą, bet labai abejoju dėl gero rezultato... naudoju daug akių tušo ax.gif o paakių oda jautri ir daugiau/smarkiau pavalau aplink akis išberia, makiažo valiklis lengviau nuvalo tušą.
Ir dar, nešioju kontaktinius lęšius ir plaunant akis prausikliu dažniausiai vanduo patenka į akis, labai nemalonu...

na man tušas irgi ne visada su pirmu prausimu nusiplauna, tai pakartoju. stengiuosi stipriai netrinti nei paakių, nei blakstienų, o tik švelniai pamuiluoti blakstienas, kad nepatektų prausiklio į akis, tai iš esmės man paakiai nei tamposi, nei ką, kaip kad būdavo valant su akių makiažo valikliu. nusiprausus aplink akis visada pasitepu drėkinančiu kremu (Rasos iš rožinės serijos), tai sausų paakių problemos nepažįstu ax.gif
tiesa, prausiklis irgi švelnus turi būti. man patiko Rasos iš rožinės serijos, bet dar geresnis iš serijos probleminei odai smile.gif
Atsakyti