Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

As patapau RASA kuno prausiklio jautriai odai fane. Nesausina odos, nera "tempimo jausmo" po duso, tai be sazines grauzaties net kuno kremo nebenaudoju taip daznai (nors zinau, kad reiketu ...smile.gif) Anksciau tai po duso nepasitepus kremu negaledavau dienos pradeti (ar uzbaigti).

Tiesa, produktas neputoja, kaip iprasti duso zele, taciau cia realiai tik iprocio reikalas (kaip minejo kazkuri pasnekove). Juk nera SLS.
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2009 06 09, 09:36)
drinks_cheers.gif man taip pat labai patinka sis pienelis, jau ilga laika ji naudoju, oda labai svelni juo pasitepus  wub.gif Labai gerai isigerai  smile.gif

drinks_cheers.gif man gal net labiau patinka nei "rasos" stangrinamasis smile.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau kažko ypatingo apie naują šampūną, kvapas iš tiesų kažkoks keistas. Šiaip kvepia, bet kai pradedi trinkti galvą kažkaip jau keistokas kvapas. Plaukai man, kaip ne keista, visai neslidūs, tačiau minkšti ir švelnūs. Ir nesiriebaluoja taip greitai plaukai. Tokie malonūs liesti ir blizga. Reikės naudoti toliau ir žiūrėsiu efektą. Beto nepasirodė, kad būtų neskalsus kaip kitoms smile.gif man visai nieko.
Atsakyti
Rasos stangrinamojo nesu bandziusi smile.gif
QUOTE(Sophi @ 2009 06 09, 19:15)
drinks_cheers.gif man gal net labiau patinka  nei "rasos" stangrinamasis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 06 09, 19:24)
Nepasakyčiau kažko ypatingo apie naują šampūną, kvapas iš tiesų kažkoks keistas. Šiaip kvepia, bet kai pradedi trinkti galvą kažkaip jau keistokas kvapas. Plaukai man, kaip ne keista, visai neslidūs, tačiau minkšti ir švelnūs. Ir nesiriebaluoja taip greitai plaukai. Tokie malonūs liesti ir blizga. Reikės naudoti toliau ir žiūrėsiu efektą. Beto nepasirodė, kad būtų neskalsus kaip kitoms smile.gif man visai nieko.

aš šitą irgi pastebėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man kaip tik atvirsciai pasirode, kad plaukai greiciau riebalojasi naudojant RASA nauja sampuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 06 10, 10:01)
o man kaip tik atvirsciai pasirode, kad plaukai greiciau riebalojasi naudojant RASA nauja sampuna  g.gif

o kiek laikės su kitais šampūnais? smile.gif
Atsakyti
antrą kartą naujojo Rasos šampūno nepirksiu schmoll.gif pirmą dieną po plovimo viskas ok, bet 2,3 nebegražiai krenta, sausi kažkokie, kieti g.gif

Rasos drėkinamoji kaukė menkai drėkina. Daugiau nepirksiu schmoll.gif

užtat Margaritos gaivinamasis kremas - gelis labai patinka. Geriau drėkina už kaukę smile.gif kvapas pasakiškas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 birželio 2009 - 11:02
as plaunu galva kas 2-3 dienas, po po rasos sampuno jau ta pacia diena, isplovus galva is ryto, arciau vakaro jau susiriebalave plaukuciai g.gif
Atsakyti
nežinau kaip kitoms, bet aš tai pasirodo per daug Rasos šampūno pyliau. dabar mažiau pilu, tai nei galva niežti, nei dar kas darosi smile.gif
Atsakyti
bet čia aišku kiek žmonių, tiek ir nuomonių, vienoms tinka, kitoms netinka, čia jau nuo fiziologijos priklauso smile.gif Tačiau mane stebina tai, kad naudojant pačios pasigamintą visiškai natūralų produktą alerginių reakcijų niekuomet nepasitaiko smile.gif
Atsakyti
Turiu margaritos drekinamaji krema,esu ir kitus bandziusi,na nepatiko mano veidui ir viskas,nusivylus as pigiais kremais unsure.gif
Atsakyti