Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

tikrai buciau nugriebus, tik kad namie spinteles luzta nuo visokiu sampunu, kurie dar ir tinka, tai neskubu dar pirkt biggrin.gif

isbandysiu kai pas kokia drauge busiu kada, bus ir man ramu biggrin.gif
Atsakyti
Atradau pagaliau šampūną ir nusipirkau šiandieną, ryt bandysiu. wink.gif žiūrėsim kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 06 07, 01:46)
Atradau pagaliau šampūną ir nusipirkau šiandieną, ryt bandysiu. wink.gif žiūrėsim kas gausis biggrin.gif

o ilgai ieskojai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 07, 14:40)
o ilgai ieskojai?  biggrin.gif

Nu teko paieškot, mažam miestely smile.gif tai žinote, tsakant biggrin.gif Kol atsirado.
Atsakyti
As jau apie menesi naudoju Margaritos krema-geli, labai patenkinta juo. Dziaugiuosi, kad butent pavasari ji atradau bigsmile.gif Naudosiu visa vasara, o rudeniui reikes gal kazkoki kita kremuka ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 06 07, 14:52)
Nu teko paieškot, mažam miestely smile.gif tai žinote, tsakant biggrin.gif Kol atsirado.

pas mane irgi labai mažas miestelis, todėl net probleminei odai gaminių dar nėra, tačiau nesisieloju ir nusiperku kituose, didesniuose miestuose, nes tenka dažnai pavažinėt po Lietuvą smile.gif Tik manęs visiškai nedžiugina tai, kad užsienietišką kosmetiką į mūsų parduotuves atveža anksčiau, negu lietuvišką, nors gaminama vietoje. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lena.lt @ 2009 06 07, 15:29)
As jau apie menesi naudoju Margaritos krema-geli, labai patenkinta juo. Dziaugiuosi, kad butent pavasari ji atradau  bigsmile.gif Naudosiu visa vasara, o rudeniui reikes gal kazkoki kita kremuka ieskoti  smile.gif

Margarita ir rasa šiuo metu yra mano absoliučios kosmetikos lyderės. Naudoju ypač veidui, tačiau ir plaukai bei kūnas gauna pasimėgauti lietuviška kosmetika, kuri man, kaip tikrai lietuviškos odos savininkei, tinka idealiai. Veidui žinoma turiu daugiausia priemonių, tai margaritos gaivinamasis kremas - gelis su agurkais, minėtas jūsų, valomasis tonikas mišriai-riebiai odai (mano oda mišri), veido prausiklis su ramunėlėmis. Rasos anksčiau naudojau daugiau gaminių iš probleminės odos serijos, bet šiuo metu naudoju tik kremą-gelį, aišku tik vakare, nes visiškai nenoriu susigadinti odos būdama prieš saulę(nors dabar kai apsiniaukę tai dar visai nieko biggrin.gif ) Plaukams naudojau margaritos šampūnus su dilgėlėmis ir kiaušinkų lecitinu, dilgėlinis labiau patiko, dabar pabaigus abudu, nes turiu užsienietiškų neišnaudotų. Ir pabaigai dušo želė su pienu ir medumi, va čia tai praspjauna visus palmolive, nivea, nors kvapas ir neidealus, tačiau poveikis stulbinamas, nemaniau, kad nuo paprastos nebrangios dušo želės tokia švelni oda gali būti, ypač kainos atžvilgiu. Tokia nedidukė mano patirtis, šiuo metu pirkinių sąraše tikrai nemažai lietuviškos kosmetikos gaminių, nes pasirinkimas šiuo metu tikrai padidėjęs, labai džiugina tai, kad lietuviška kosmetika vis labiau užkariauja parduotuvių lentynas, pasirinkimas didėja, o ir kainos nelabai kandžiojasi palyginus su kokybe ir kitomis analogiškas priemones gaminančiomis firmomis. smile.gif
Galbūt ir daugokai prirašiau, tačiau tikrai nėra ką per daug veikti tokiu oru, tik prie kompiuterio sėdėti ir skaitinėti visokius dalykėlius biggrin.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau "Margaritos" drėkinamąjį kūno pienelį su išrūgom: kvapas thumbup.gif tepasi thumbup.gif įsigeria thumbup.gif ir šiaip malonus odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 08, 18:48)
Vakar išbandžiau "Margaritos" drėkinamąjį kūno pienelį su išrūgom: kvapas thumbup.gif tepasi thumbup.gif įsigeria thumbup.gif ir šiaip malonus odai smile.gif

sitas gerulis, visai buvau pamirsusi apie ji wub.gif
Atsakyti
Jau Maximoje maciau ta naujaji Rasos sampuna ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif man taip pat labai patinka sis pienelis, jau ilga laika ji naudoju, oda labai svelni juo pasitepus wub.gif Labai gerai isigerai smile.gif
QUOTE(Sophi @ 2009 06 08, 18:48)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė: 09 birželio 2009 - 08:37
Rasos duse zele drekinamaja katik pabaigiau, jauciu vel ja pirksiu. visai patiko sis produktas
Atsakyti
išbandžiau tą naująją dušo želę ir intymios higienos prausiklį. žele iš tikrųjų beveik neputoja, kvepia švelniai švelniai kažkokiais citrusiniais. nedžiovina odos, naudojasi neskalsiai.
Intymios higienos prausiklis, nors ir "bekvapis", šiek tiek kvepia medetkomis smile.gif irgi mažai putoja, nesausina.
visai smagūs produktai.
Atsakyti