Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 23:10)
pakartoju ir šioje temoje, vistik tai tiesiogiai šią kosmetiką liečia smile.gif

apžiūrėjau du naujuosius "švelniuosius" gaminius - kūno prausiklį ir šampūną plaukams. Taip, SLS iš ten dingęs, parabenai taip pat, bet štai ką pasižymėjau iš ingredientų sąrašo: propilenglikolis (aušinimo skysčių, stabdžių draugas), PEG'ai, disodium EDTA....

dabar aišku ir tai, kodėl kai kas spyriojosi ir nenorėjo viešai ingredientų sąrašų skelbti... Ech, tas lietuviškas supratimas apie verslą  rolleyes.gif

Tai jau cia manau kiekvienas pasiskaitys sudeti ir issirinks, kam aktualu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 03, 00:10)
pakartoju ir šioje temoje, vistik tai tiesiogiai šią kosmetiką liečia smile.gif

apžiūrėjau du naujuosius "švelniuosius" gaminius - kūno prausiklį ir šampūną plaukams. Taip, SLS iš ten dingęs, parabenai taip pat, bet štai ką pasižymėjau iš ingredientų sąrašo: propilenglikolis (aušinimo skysčių, stabdžių draugas), PEG'ai, disodium EDTA....

dabar aišku ir tai, kodėl kai kas spyriojosi ir nenorėjo viešai ingredientų sąrašų skelbti... Ech, tas lietuviškas supratimas apie verslą  rolleyes.gif

biggrin.gif Priminkit, kokia firma Jus atstovaujate?
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 06 03, 12:15)
biggrin.gif Priminkit, kokia firma Jus atstovaujate?

Kvapų namus lotuliukas.gif

Becky, bet juk kainos turbūt irgi nepalyginsi g.gif

Aš naudoju visą seriją BIOK kosmetikos, tiesa užtrukau, kol atsirinkau kas tinka, o kas ne. Tarkim margaritos dilgėlių šampūnas visai netiko, o vat rasos dažytiems plaukams thumbup.gif Lygiai tas pats su kremais, labai džiaugiuosi atradusi rožinį drėkinamąjį kremą. Nors margaritos maitinamąjį ir dar kažkokį teko panaudoti kojoms, nes buvo per riebūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 03 birželio 2009 - 12:41
QUOTE(alina @ 2009 06 03, 14:30)
Kvapų namus  lotuliukas.gif
Becky, bet juk kainos turbūt irgi nepalyginsi  g.gif 

Aš naudoju visą seriją BIOK kosmetikos, tiesa užtrukau, kol atsirinkau kas tinka, o kas ne. Tarkim margaritos dilgėlių šampūnas visai netiko, o vat rasos dažytiems plaukams  thumbup.gif  Lygiai tas pats su kremais, labai džiaugiuosi atradusi rožinį drėkinamąjį kremą. Nors margaritos maitinamąjį ir dar kažkokį teko panaudoti kojoms, nes buvo per riebūs.

doh.gif dekui uz info

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2009 06 03, 13:30)
Kvapų namus  lotuliukas.gif
Becky, bet juk kainos turbūt irgi nepalyginsi  g.gif 

Palyginsi, kainos labai panasios: Urtekram 250 ml sampunas kainuoja 20 lt, ir jokio lipnumo, galvos odos niezejimo, nemalonaus plauku kvapo ir t.t. ax.gif
Atsakyti
O man kaip tik tas rožinis šampūnas tinka - tfu tfu plaukai nepasiputę, kas būna nuo kitų šampunų. Tik jau koks neskalsus doh.gif kad ta jo kaina kosmine gaunas, aš jį tikriausiai per menesį sunaudosiu (mano plaukai ilgi), kai tuo tarpu Lakmę naudoju 2-3 men dažniausiai.

Ant dušo želes iš rožinės serijos susiskreginau ir nenusipirkau ax.gif
Atsakyti
man irgi tas šampūnas pasirodė neskalsus.
jau ne pirmą kartą plaunu, nusiskundimų neturiu. Plaukai papurę prie šaknų, švelnūs, minkšti, neerzina galvos odos, tris dienas išbūna nesiriebalavę.
kaina biški kandžiojas, užtatai buteliukas lb gražus biggrin.gif

vakar Margaritos gaivinamąjį kremą-gelį nusipirkau. Fainas, susigeria labai greitai, jokios lipnios plėvelės, galėtų drėkint labiau, bet suprantu, kad jo funkcija ne ta. Jei neišmus spuogais, pabalins dėmeles, labai džiaugsiuos rolleyes.gif

reiks drėkinamąją kaukę pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 06 03, 14:36)
O man kaip tik tas rožinis šampūnas tinka - tfu tfu plaukai nepasiputę, kas būna nuo kitų šampunų. Tik jau koks neskalsus  doh.gif  kad ta jo kaina kosmine gaunas, aš jį tikriausiai per menesį sunaudosiu (mano plaukai ilgi), kai tuo tarpu Lakmę naudoju 2-3 men dažniausiai.

Manau, neskalsus atrodo, nes nėra SLS. Turėjau kaip tik pora šampūnų, vieną damušinėju (aišku, kitos firmos) be SLS, tai jie mažai putoja, gana daug jų reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 03, 16:58)
Manau, neskalsus atrodo, nes nėra SLS. Turėjau kaip tik pora šampūnų, vieną damušinėju (aišku, kitos firmos) be SLS, tai jie mažai putoja, gana daug jų reikia.

Sutinku, nes is esmes SLS = daugiau putu, t.y. atrodo, kad maziau reikia produkto.
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 06 03, 15:10)
Sutinku, nes is esmes SLS = daugiau putu, t.y. atrodo, kad maziau reikia produkto.

Putojimas - įpročio dalykas. Ir neputodamas šampūnas gali gerai išplauti, pabandykit kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
siandien jau mazai truko, kad nesusigundyciau to sampuno nusipirkt, bet kazkaip atsispyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 06 05, 22:57)
siandien jau mazai truko, kad nesusigundyciau to sampuno nusipirkt, bet kazkaip atsispyriau biggrin.gif

Laikykis lotuliukas.gif

Nera tas šampūnas blogas, bet antra karta tikriasiai nepirksiu. Na bent jau ramu kad išbandžiau ax.gif
Atsakyti