Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(evelinki @ 2009 05 29, 02:43)
Reik tada apsaugos su nemazu SPF.

Gal kuri pasidalinsite, ka isbandete su SPF, kokie atsiliepimai rolleyes.gif
As galvoju,gal kremo-gelio su BHA ir siera geriau visai nenaudoti vasaros sezonu g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 gegužės 2009 - 16:14
Labas mergaitės 4u.gif . Kažkada klausiau apie rasos dieninį ir drėkinamą kremus(iš mėlynos serijos) , tai "krizė" parašė, kad dieninis kremas lengvesnis už drėkinamąjį g.gif . Man kažkaip keista, nes šiandien pas draugę pabandžiau maitinamą kremą(taip pat iš mėlynos serijos), o jis toks lengvas, skystesnis. Dabar naudoju dieninį, bet jis man toks tirštesnės konsistencijos. Aš norėčiau truputį skystesnio kremo, tai gal galėtumėt palygint, kurios naudojot ir dieninį ir drėkinamą kremukus,kuris iš jų "skystesnis" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 05 31, 01:04)
Labas mergaitės 4u.gif . Kažkada klausiau apie rasos dieninį ir drėkinamą kremus(iš mėlynos serijos) , tai "krizė" parašė, kad dieninis kremas lengvesnis už drėkinamąjį g.gif . Man kažkaip keista, nes šiandien pas draugę pabandžiau maitinamą kremą(taip pat iš mėlynos serijos), o jis toks lengvas, skystesnis. Dabar naudoju dieninį, bet jis man toks tirštesnės konsistencijos. Aš norėčiau truputį skystesnio kremo, tai gal galėtumėt palygint, kurios naudojot ir dieninį ir drėkinamą kremukus,kuris iš jų "skystesnis" 4u.gif

Mane irgi labai domina nes siuo metu turiu dienini krema, tai idomu kaip tas drekinamasis
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 05 31, 18:39)
Mane irgi labai domina nes siuo metu turiu dienini krema, tai idomu kaip tas drekinamasis

As turiu abu ax.gif Kadangi Dieninis kremas su UV spinduliu filtru, tai naudoju pastarosiomis dienomis. O drekinamaji tai turiu del hialurono rugsties. Man kazkaip ypatingai tinka ir patinka produktai su hieluronu rugstimi. thumbup.gif
Taigi, turiu pastebeti, kad man irgi susidare ispudis, jog drekinamasis kremas vis delto lengvesnis (greiciau susigeria, gaivesnis) nei Dieninis kremas. Ir Drekinamojo kremo kvapas man asmeniskai labiau patinka, nors cai tik mazytis niuansas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 05 31, 00:04)

Dieninis "lengvesnis", nes jame maziau riebalu, alieju. Tik tirstesnis ir sunkesnis jis atrodo del UV filtro. Siaip vasarai, jei norit lengvo, "skysto" ir gaivaus kremuko, imkit rozini drekinamaji, tikrai nesuklysit.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 28, 22:38)
Jis su BHA - ar gerai saulėtoms dienoms?

aš naudoju kremą ir pudrą su SPF 15, tai nematau kažkokios problemos. ir šituos dalykus naudoju nepriklausomai nuo to, ar naudoju kažką su rūgštimis, ar ne.
Atsakyti
O man patinka rasos gelis probleminiei odai, man atrodo, kad tikrai kazkiek sviesina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 06 02, 15:48)
Dieninis "lengvesnis", nes jame maziau riebalu, alieju. Tik tirstesnis ir sunkesnis jis atrodo del UV filtro. Siaip vasarai, jei norit lengvo, "skysto" ir gaivaus kremuko, imkit rozini drekinamaji, tikrai nesuklysit.

Vakar jau nusipirkau drėkinamą kremuką iš mėlynos serijos 4u.gif . Jau porą kartų tepliojaus, tai patiko jis man. Ir konsistencija tokia, kokios norėjau ir susigeria greitai thumbup.gif .
Atsakyti
pakartoju ir šioje temoje, vistik tai tiesiogiai šią kosmetiką liečia smile.gif

apžiūrėjau du naujuosius "švelniuosius" gaminius - kūno prausiklį ir šampūną plaukams. Taip, SLS iš ten dingęs, parabenai taip pat, bet štai ką pasižymėjau iš ingredientų sąrašo: propilenglikolis (aušinimo skysčių, stabdžių draugas), PEG'ai, disodium EDTA....

dabar aišku ir tai, kodėl kai kas spyriojosi ir nenorėjo viešai ingredientų sąrašų skelbti... Ech, tas lietuviškas supratimas apie verslą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 23:10)

apžiūrėjau du naujuosius "švelniuosius" gaminius - kūno prausiklį ir šampūną plaukams. Taip, SLS iš ten dingęs, parabenai taip pat, bet štai ką pasižymėjau iš ingredientų sąrašo: propilenglikolis (aušinimo skysčių, stabdžių draugas), PEG'ai, disodium EDTA....

dabar aišku ir tai, kodėl kai kas spyriojosi ir nenorėjo viešai ingredientų sąrašų skelbti... Ech, tas lietuviškas supratimas apie verslą  rolleyes.gif

doh.gif doh.gif doh.gif taigi situ sudedamuju daliu yra beveik visose duso zelese ir sampunuose..ko cia kimbat, juk niekas nereklamuooja, kad "gaminiai be SLS, parabenu, propylenglicolio, PEG, disodium EDTA"..niekas ir neslepia tos sudeties, jusu teise rinktis, bet kaip jusu isvardintos medziagos susijusios su lietuvisku verslu, tai visiskai nesuprantu. matosi, kad snekat tik todel, kad tikriausiai demesio truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 23:10)

dabar aišku ir tai, kodėl kai kas spyriojosi ir nenorėjo viešai ingredientų sąrašų skelbti... Ech, tas lietuviškas supratimas apie verslą  rolleyes.gif

Siaip nieko baisaus tie komponentai nedaro jeigu ant plauku i odos buna labai trumpai ir nusiplauna. O konkreciai kalbant apie sita nauja sampuna - nzn kodel, bet po jo ant plauku lieka labai nemaloni plievele ir plaukai "kvepia" chemija. Pradedu itart kad butent propilenglikoliai ir visi kiti komponentai, kurie turi nusiplauti kaip tik nenusiplauna, nes truksta plaunamuju "agresyviu" (kaip skelbia biok puslapis) biggrin.gif medziagu. Isvada: jei sampunas be sls, jis turi buti kuo naturalesnis, vis del to Urtekram'o sampunu net nera ko lyginti su Rasos.
Atsakyti