Cia sita krema-geli rasos visos taip giria?
http://www.biok.lt/view.php?id=750
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 27, 13:03)
aga
o aš dėl naujojo Rasos šampūno esu apmąstymuose visi ankstesni pagyrimai galioja, bet nesuprantu, ar aš blogai jį išplaunu (na jis man sunkokai išsiskalauja), ar šiaip netinka, nes man nuo jo niežėti galva po 2 dienų pradeda
Margaritos agurkinį kremą-gelį nukonkuravo Rasos kremas-gelis probleminei odai, tai pirmojo neketinu pirkti vėl. labiau drėkinimui patinka Rasoso drėkinamasis jautriai odai
Margaritos agurkinį kremą-gelį nukonkuravo Rasos kremas-gelis probleminei odai, tai pirmojo neketinu pirkti vėl. labiau drėkinimui patinka Rasoso drėkinamasis jautriai odai
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 27, 22:56)
o aš dėl naujojo Rasos šampūno esu apmąstymuose visi ankstesni pagyrimai galioja, bet nesuprantu, ar aš blogai jį išplaunu (na jis man sunkokai išsiskalauja), ar šiaip netinka, nes man nuo jo niežėti galva po 2 dienų pradeda
O as siandien neistveriau ir nusipirkau ta sampuna, smalsumas nugalejo ryt bandysiu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 27, 11:03)
Aš šitą gyriau
QUOTE(Becky @ 2009 05 27, 22:15)
O as siandien neistveriau ir nusipirkau ta sampuna, smalsumas nugalejo ryt bandysiu
Įdomūs atsiliepimai
QUOTE(Finna @ 2009 05 28, 00:07)
O atsiliepimai butu tokie: plaukai minksti, paklusnus, bet sutiksiu su prieblanda - jis keistai issiplauna, lieka kazkokia plevele. Nu neblogas ir ne super geras, per viduriuka, jei kas nors is kaunieciu dar nores isbandyt - rasykit i az, perleisiu pigiau
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 27, 22:56)
Margaritos agurkinį kremą-gelį nukonkuravo Rasos kremas-gelis probleminei odai, tai pirmojo neketinu pirkti vėl.
Jis su BHA - ar gerai saulėtoms dienoms?
QUOTE(Sophi @ 2009 05 28, 22:38)
Jis su BHA - ar gerai saulėtoms dienoms?
Reik tada apsaugos su nemazu SPF.
[quote=aistuliaa,2009 05 28, 19:37]
[quote=Finna,2009 05 28, 00:07]
Aš šitą gyriau
O kokia mazdaug jo kaina? ir as lengvai nusipirkti imanoma, maximose buna?
[/quote]
Nusipirkau siandien ir as labai lengvai radau dideleje rimi.. Tikiuosi nenusivilsiu
[quote=Finna,2009 05 28, 00:07]
Aš šitą gyriau
O kokia mazdaug jo kaina? ir as lengvai nusipirkti imanoma, maximose buna?
[/quote]
Nusipirkau siandien ir as labai lengvai radau dideleje rimi.. Tikiuosi nenusivilsiu
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 29, 13:05)
Tik biskiuka nepataikiau, norejau kremo-gelio, o pasiemiau geli, kur mazesnis kiekis na gal irgi tiks