Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 15:41)
Man irgi. Naudoju kremą-gelį ir prausiklį, oda gerokai pagražėjo, bet svarbiausia, kad su odos blizgėjimu problemų nebeturiu ax.gif
Kremą-gelį irgi naudoju vakare smile.gif

Is margaritos ar rasos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 25, 17:39)
Is margaritos ar rasos?  smile.gif

Ir kremas-gelis, ir prausiklis yra iš Rasos (abu skirti probleminei odai). Labiausiai nustebau, kad prausiklis man visiškai nesausina odos, nes pvz. rožinės linijos prausiklis sausino odą ir negalėjau jo naudoti kasdien. Probleminei odai skirtą prausiklį naudoju ir ryte, ir vakare.
Atsakyti
Aš niekaip nerandu pirkti naujo šampūno. Nei Eurokos, nei Droge. biggrin.gif matyt visi iššlavė lentynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 25, 23:54)
Aš niekaip nerandu pirkti naujo šampūno. Nei Eurokos, nei Droge. biggrin.gif matyt visi iššlavė lentynas smile.gif

O aš prieš pora dienų eurokose mačiau tą naują šampūną, bet nepirkau, nes reikia kaip nors esamus dabaigt, bet smalsumas mane žuuudo biggrin.gif Idomu ar galima ji lyginti su mano pamegtu Urtekram ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 26, 00:20)
O aš prieš pora dienų eurokose mačiau tą naują šampūną, bet nepirkau, nes reikia kaip nors esamus dabaigt, bet smalsumas mane žuuudo biggrin.gif Idomu ar galima ji lyginti su mano pamegtu Urtekram ar ne ax.gif

Aš noriu būtinai išbandyti, nors pas mane stovi septyni buteliai skirtingų šampūnų,kurie man netinka. Tai bandau medžiot naująjį,deja nesėkmingai.
Aš manau, kad jūs geriausiai pati palyginsit išbandžiusi naują biok šampūną ir matysit,kas geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 26, 00:32)
Aš noriu būtinai išbandyti, nors pas mane stovi septyni buteliai skirtingų šampūnų,kurie man netinka. Tai bandau medžiot naująjį,deja nesėkmingai.
Aš manau, kad jūs geriausiai pati palyginsit išbandžiusi naują biok šampūną ir matysit,kas geriau 4u.gif

Va butent kad ir mano kolekcija pagrinde iš tokiu šampunu, kurie netiko, o išmesti gaila biggrin.gif Ir kiekviena karta kai užsimanau ko nors naujo meldžiuos kad tik ne i kolekcija papultu lotuliukas.gif Iš lietuviškų tik vienas buvo visiškai netikes - margaritos kiaušininis, kiti visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 26, 00:46)
Va butent kad ir mano kolekcija pagrinde iš tokiu šampunu, kurie netiko, o išmesti gaila biggrin.gif  Ir kiekviena karta kai užsimanau ko nors naujo meldžiuos kad tik ne i kolekcija  papultu lotuliukas.gif Iš lietuviškų tik vienas buvo visiškai netikes  - margaritos kiaušininis, kiti visai nieko.

Mano mintys tokios pačios bigsmile.gif kad tik ne į "kolekciją".
Čia apie tą kalbat, su kiaušinių lecitinu? Kodėl nepatiko?
Man labai patiko ir tiko su alaus mielėmis, naudojau ir kaukę thumbup.gif Kitų neteko išbandyti kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 26 gegužės 2009 - 08:16
QUOTE(mocha @ 2009 05 26, 09:15)
Mano mintys tokios pačios bigsmile.gif kad tik ne į "kolekciją".
Čia apie tą kalbat, su kiaušinių lecitinu? Kodėl nepatiko?
Man labai patiko ir tiko su alaus mielėmis, naudojau ir kaukę thumbup.gif Kitų neteko išbandyti kažkaip.

Tiap, apie kiausiniu licetinu. Mano plaukai prie saknu riebi, o galiukai sausi, plaunu kiekviena miela diena, o nuo to sampuno plaukai palikdavo tokie priglude prie galvos, atrode kaip is vis neplauti schmoll.gif Su alaus mielem irgi kartais panaudoju, tik nepatinka kad ten alkoholis i sudeti ieina, labai dziovina ir taip sausokus galiukus, o alaus kauke tai mano must have biggrin.gif Po gintarinio sviesiaplaukem plaukai labai minksti, net balzamo nereikia, bet jau parabenu ten nepagailejo doh.gif Rasos su silko baltymais naturaliems plaukams man pats geriausias sampunas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 26, 11:35)
Rasos su silko baltymais naturaliems plaukams  man pats geriausias sampunas wub.gif

Man jis irgi labai liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 26, 11:35)
Tiap, apie kiausiniu licetinu. Mano plaukai prie saknu riebi, o galiukai sausi, plaunu kiekviena miela diena, o nuo to sampuno plaukai palikdavo tokie priglude prie galvos, atrode kaip is vis neplauti  schmoll.gif Su alaus mielem irgi kartais panaudoju, tik nepatinka kad ten alkoholis i sudeti ieina, labai dziovina ir taip sausokus galiukus, o alaus kauke tai mano must have  biggrin.gif Po gintarinio sviesiaplaukem plaukai labai minksti, net balzamo nereikia, bet jau parabenu ten nepagailejo  doh.gif Rasos su silko baltymais naturaliems plaukams  man pats geriausias sampunas wub.gif

O man ta kauke patiko,o paskui sausint plaukus pradejo unsure.gif
Alaus sampunas patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 23:19)
Ir kremas-gelis, ir prausiklis yra iš Rasos (abu skirti probleminei odai). Labiausiai nustebau, kad prausiklis man visiškai nesausina odos, nes pvz. rožinės linijos prausiklis sausino odą ir negalėjau jo naudoti kasdien. Probleminei odai skirtą prausiklį naudoju ir ryte, ir vakare.

As matyt pabandysiu irgi, kai pabaigsiu savo serija margaritos smile.gif
Atsakyti
as tai margaritos sampunus db naudoju, patenkinta labai buvau dilgeliniu, tikrai puresni plaukai pasidaro, o kaina tai tikrai thumbup.gif
dabar baigiu kiausinini, reikes dairytis rasos sampuno, norisi ismegint biggrin.gif
nors pas mane tai kolekcija irgi nemaza, gerai, kad ten nera lietuvisku sampunu, visi importiniai, tik kad nera man taip kad jau baisiai suvarytu plaukus, o jei ir buna kad atsiranda pleiskanu, tai viena karta su vaistiniu sampunu isplaunu ir galiu ka noriu ant plauku det, nebuna pleiskanu thumbup.gif
Atsakyti