Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Sophi @ 2009 05 22, 18:42)
Man alaus visai neblogas, o nenuplaunamas neriebina plaukų?

Kaip nekeista, neriebina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 22, 20:07)
Kaip nekeista, neriebina mirksiukas.gif

gal reikės susrizikuot ax.gif
Atsakyti
O man tas nenuplaunamas Rasos balzamas is vis nieko gero - plaukai sulimpa ir veliasi, ir dar kvapas nekoks. Stovi nenaudojamas.
Atsakyti
gal galetumet patart blush2.gif noriu kremuko vasarai.mano oda tai velniai zin kokia g.gif yra ir velniu spuogu kartais.noreciau drekinamo su uv/spf.koki patartumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 22, 18:42)
Man alaus visai neblogas, o nenuplaunamas neriebina plaukų?

Man nenuplaunamas riebino plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 23, 10:07)
Man nenuplaunamas riebino plaukus unsure.gif

Šiaip maniškei labai net linkę riebaluotis doh.gif Todėl nenuplaunamų balzamų /kondiškių vengiu. Bet , kaip nekeista, man šis neriebino schmoll.gif
Atsakyti
O jei tą nenuplaunamą naudot kaip nuplaunamą?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2009 05 22, 22:10)
gal galetumet patart blush2.gif noriu kremuko vasarai.mano oda tai velniai zin kokia g.gif yra ir velniu spuogu kartais.noreciau drekinamo su uv/spf.koki patartumet? g.gif

bėda ta, kad Biok kol kas su pakankama UV apsauga kremo veidui neturi. dėl spuogų labai tikrų probleminės serijos kremas-gelis, o UV apsaugai reikėtų rinktis arba dekoratyvinę kosmetiką, arba kokios kitos firmos kremą. man patiko RoC.

QUOTE(Sophi @ 2009 05 23, 15:03)
O jei tą nenuplaunamą naudot kaip nuplaunamą?

man nenuplaunamas nė vienu būdu nepatiko. bet kadangi norėjau jį sunaudoti, tai greičiau man jį pavyko sunaudot kaip nuplaunamą biggrin.gif
Atsakyti
Man melynasis kremas su UV vienintelis is Rasos nors kiek patikes,nors ir taip riebokas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 23, 16:27)
Man melynasis kremas su UV vienintelis is Rasos nors kiek patikes,nors ir taip riebokas buvo.

ten ant tiek mazas SPF, kad net neraso, kiek pamenu Krize sake kad apie 7. Jokios naudos. O siaip visi Rasos kremai man laabai riebus, nei vienas netiko.

liusinda, su problemines odos kremu-geliu patarciau labai atsargiai, jis man taip oda sugadino kad pora dienu i lauka bijojau iseit - nudegino ir baisiu spuogu atsirado.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 23, 14:15)
bėda ta, kad Biok kol kas su pakankama UV apsauga kremo veidui neturi. dėl spuogų labai tikrų probleminės serijos kremas-gelis, o UV apsaugai reikėtų rinktis arba dekoratyvinę kosmetiką, arba kokios kitos firmos kremą. man patiko RoC.
man nenuplaunamas nė vienu būdu nepatiko. bet kadangi norėjau jį sunaudoti, tai greičiau man jį pavyko sunaudot kaip nuplaunamą biggrin.gif

aciu uz patarimus 4u.gif

QUOTE(Becky @ 2009 05 23, 15:39)
ten ant tiek mazas SPF, kad net neraso, kiek pamenu Krize sake kad apie 7. Jokios naudos. O siaip visi Rasos kremai man laabai riebus, nei vienas netiko.
liusinda, su problemines odos kremu-geliu patarciau labai atsargiai, jis man taip oda sugadino kad pora dienu i lauka bijojau iseit - nudegino ir baisiu spuogu atsirado.

turejau prausikli ir kr-geli ,tai nelabai jie man  schmoll.gif
dabar ieskausi su apsauga kokio nors  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 22, 20:42)
gal reikės susrizikuot ax.gif

as ir maau bandysiu pirkti, nes baigiasi kaip tik mano nenuplaunas kondicionierius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2009 05 22, 21:21)
O man tas nenuplaunamas Rasos balzamas is vis nieko gero - plaukai sulimpa ir veliasi, ir dar kvapas nekoks. Stovi nenaudojamas.

gal nori perleisti? lotuliukas.gif
Atsakyti