Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(prieblanda @ 2009 05 21, 07:40)
mhm, ale plaukai mano ant tiek slidūs pasidarė, kad segtukas iščiuožia, ko anksčiau nebuvo  blink.gif  n kartų per dieną turiu persisegiot plaukus hihihi.gif

Tai jau tikrai tu čia užreklamavai bigsmile.gif Dabar ir man knieti išbandyti ax.gif
Galėtų kokias nuolaidas BIOK produkcijai paleisti tongue.gif
Atsakyti
tiesa, turputį entuziazmą prislopnsiu: po praeito plovimo plaukai buvo slidesni, dabar mažiau slysta. misliju, kad gal vanduo kaltas, nes skirtingose vietose galvą ploviau g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 21, 11:06)
Galėtų kokias nuolaidas BIOK produkcijai paleisti tongue.gif

Ką tik Maximoje visos užsipirko su 25% nuolaida biggrin.gif O naujiems nenorėkit, kad iš karto būtų akcijiniai, pirma normalia kaina turi pastovėti lentynoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 21, 14:08)
Ką tik Maximoje visos užsipirko su 25% nuolaida biggrin.gif O naujiems nenorėkit, kad iš karto būtų akcijiniai, pirma normalia kaina turi pastovėti lentynoje mirksiukas.gif

Palauksiu kol pasibaigs mano senieji šampūnai, tada gal kaip tik ir akcija naujam šampūnui bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 21, 14:08)

Tai aš palauksiu, tegul dar pastovi lentynose tongue.gif Man neskubu, nes šampūnų dabar turiu. Tik smalsu jį išbandyti ax.gif
Atsakyti
radau biok psl,kad droge nuolaidos biok laboratorija produktams iki 45proc. susidariau sarasa ir nuvariau,tikedama kad bus dideles nuolaidos,taciau mano norimiems produktams nuolaidos isvis jokios nebuvo g.gif tai db laiksiu kol maximoj akcija bus nes ten tada viskas 30proc buna,o kai raso iki 45 proc,tai pasirodo tik kai kuriems produktams isvis taikoma akcija ir tai tik kokia 15proc doh.gif
Atsakyti
Labai dziaugiosi atradusi lietuvsika kosmetika, paskutiniu metu vien ja ir naudoju wub.gif

koki balzama man rekomenduojate? rolleyes.gif plaukai dazyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 05 22, 17:55)
koki balzama man rekomenduojate?  rolleyes.gif plaukai dazyti  ax.gif

Iš "Biok"o neplatus asortimentas - tik "margaritos" su sojų lecitinu ir alaus balzamas ir dar "rasos" nenuplaunamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 22, 17:40)
Iš "Biok"o neplatus asortimentas - tik "margaritos" su sojų lecitinu ir alaus balzamas ir dar "rasos" nenuplaunamas smile.gif

Man iš BIOK asortimento balzamų tik Rasos nenuplaunamas tiko. Kiti tai nea schmoll.gif
Atsakyti
Galetu pagaminti ir riuuuuuuuzavos serijos kondicionieriu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 22, 18:52)
Man iš BIOK asortimento balzamų tik Rasos nenuplaunamas tiko. Kiti tai nea schmoll.gif

Man alaus visai neblogas, o nenuplaunamas neriebina plaukų?
Atsakyti
nenuplaunama Rasos turiu smile.gif visai patinka, plaukai paklusnus ir visai neriebina ax.gif

tai gal tada isbandysiu alaus rolleyes.gif
Atsakyti