Intymios higienos prausiklis
su vaistažolių ekstraktais, 250 ml
Specialiai jautriai linkusiai į alergines reakcijas odai sukurtas prausiklis su ramunėlių, medetkų bei avokadų ekstraktais švelniai prausia ir nedirgina odos. Jo sudėtyje nėra agresyviųjų plaunamųjų medžiagų, kurios gali dirginti, sausinti odą bei sukelti diskomfortą. Vaistažolių ekstraktai ramina ir stiprina odos apsaugines funkcijas. Prausiklyje nėra konservantų parabenų bei Sodium Laureth Sulfate (SLS). Patikrinta dermatologų.
Rekomenduojama kaina: 13,99 Lt
Švelnus vaistažolių šampūnas
su ramunėlėmis, medetkomis ir avokadais, 200 ml
Švelnus raminamasis šampūnas sukurtas specialiai jautriai galvos odai. Jo sudėtyje nėra agresyviųjų plaunamųjų medžiagų, kurios gali dirginti odą, sukelti alergines reakcijas. Ramunėlių, medetkų ir avokadų ekstraktai švelnina, glotnina plaukus, ramina galvos odą bei saugo ją nuo sudirgimų. Šampūne nėra konservantų parabenų, dirbtinių kvėpiklių bei Sodium Laureth Sulfate (SLS). Patikrinta dermatologų.
Rekomenduojama kaina: 15,49 Lt
Maitinamasis kūno prausiklis
su vaistažolių ekstraktais ir aliejais, 250 ml
Švelnus prausiklis sukurtas specialiai jautriai, išsausėjusiai ir linkusiai į alergines reakcijas kūno odai. Jo sudėtyje gausu augalinių ekstraktų (gebenių, hamamelio, arnikų, jonažolių, kaštonų bei vynuogių), kurie stiprina jautrios odos atsparumą išorės dirgikliams, ramina sudirgusią odą bei malšina odos uždegimus. Persikų aliejus maitina, minkština ir drėkina odą, stiprina jos apsauginį barjerą. Prausiklyje nėra konservantų parabenų, dirbtinių kvėpiklių bei Sodium Laureth Sulfate (SLS). Patikrinta dermatologų.
Rekomenduojama kaina: 15,49 Lt
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 19, 17:02)
Klaipėdoj nuo P/C Studlendo iki Liepų gatvės tikrai nėra buvau Eurovaistinėj, dar neturi, vadinas, greičiausiai nėra nei vienoj jų vaistinėj
Droge irgi ne, IKI - ne
teks dar palaukt mums
Droge irgi ne, IKI - ne
teks dar palaukt mums
visas asortimentas randamas KOSMADOJ, šampūno yra EUROKOS, kažkada atsiras DROGE. apie iki, eurovaistines ir pan. krize nerašė, tai škias ten ir nebus kol kas
QUOTE(Becky @ 2009 05 19, 19:42)
Idomu koks naujo šampuno kvapas? Gal toks pat kaip prausiklio jautriai odai? Ir iš vis kuo prausiklis skiriasi nuo šampuno ir kitų naujų šios linijos produktu? Gal kas nepatinges ir parašis sudeti? Bučiau labai dekinga
šampūnas kvepia žolelėmis. labai švelnūs plaukai nuo jo
o į klausimą kuo skiriasi dušo želė nuo šampūno, tai nė nežinau ką ir beatsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 20, 07:18)
visas asortimentas randamas KOSMADOJ, šampūno yra EUROKOS, kažkada atsiras DROGE. apie iki, eurovaistines ir pan. krize nerašė, tai škias ten ir nebus kol kas
o į klausimą kuo skiriasi dušo želė nuo šampūno, tai nė nežinau ką ir beatsakyti
Kol kas yra tik Droguose, Eurokosuose ir Kosmadose. Birzelio pradzioj galbut atsiras Maximose.
Kuno prausiklyje yra naturaliu alieju, kurie prausiantis maitina oda. Sampune - kondicionieriai tinkami plaukams.
radau šampūną Eurokos, Studlendo P/C. 15.49 Lt
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 20, 19:10)
radau šampūną Eurokos, Studlendo P/C. 15.49 Lt
ACIU
Klausimėlis ne visai į temą - "Biok"as su gyvūnais bando savo gaminius?
Kosmetikos gaminiu ir net zaliavu bandymai su gyvunais yra seniai uzdrausti visoje ES. Lietuva - ne isimtis. BIOK'as bando savo produktus su zmonemis savanoriais dermatologijos centruose (ir, aisku, visi darbuotojai ir artimieji yra nuolatiniai bandytojai, taciau visiskai laisva valia).
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 20, 07:18)
Aha, tikrai švelnučiai Šiandien ryte įsitikinau pati
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 21, 08:30)
Aha, tikrai švelnučiai Šiandien ryte įsitikinau pati
mhm, ale plaukai mano ant tiek slidūs pasidarė, kad segtukas iščiuožia, ko anksčiau nebuvo n kartų per dieną turiu persisegiot plaukus
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 21, 08:40)
mhm, ale plaukai mano ant tiek slidūs pasidarė, kad segtukas iščiuožia, ko anksčiau nebuvo n kartų per dieną turiu persisegiot plaukus
Jauciu ir man reikia to sampuno, labai jau viliojanciai atsiliepimai skamba
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 21, 08:40)
Man kaip patinka, kai slidūs plaukai! vyy ,varysiu medžiot to šampūno.