Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

Turiu Margaritos dezodoruojanti pedu krema su arbatmedziu ir nelabai suprantu kaip ji naudot.Ar kaip drekinamaji krema(kuri naudoju vakarais po vonios) ar kaip pedu dezodoranta(kuri naudoju ryte pries aunantis avalyne) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 14, 21:22)
O man įdomu, koks būtų savikainos ir kainos santykis "Biok"o ir pvz. "Loreal"io ax.gif
"Loreal"is milijonus dar moka visokiom klaudijom šifer ir penelopėm kruz už reklamą. Neabejoju, kad tie milijonai įkalkuliuojami į galutinę prekės kainą smile.gif

Puiki izvalga smile.gif
Atsakyti
Kaip šitas kremukas - vasarai tinkamas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 17, 17:15)
user posted image

Jei čia tas kur su išrūgomis, tai man netiko, ant odos atsirasdavo kaip riebalinis sluoksnis ir oda nebekviepuodavo schmoll.gif
Atsakyti
ateinu su tokiu klausimu kad net paciai geda blush2.gif po depiliacijos labai iaugineja plaukeliai- paskaitinejau forumus apie tam skirtas priemones- pagrinde tos priemones visos su salicilo rugstimi, tai sakau gal tiktu RASOS probleminei odai skirtas kremas gelis patept kad ir bikinio srity, kad neiauginetu plaukeliai blush2.gif o gal is ARO serijos kas nors geriau tam tiktu- juk pagal viska jei jau skirta vyrams po skutimo, tai gal tiktu ir po depiliacijos unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 17, 18:48)
ateinu su tokiu klausimu kad net paciai geda blush2.gif  po depiliacijos labai iaugineja plaukeliai- paskaitinejau forumus apie tam skirtas priemones- pagrinde tos priemones visos su salicilo rugstimi, tai sakau gal tiktu RASOS probleminei odai skirtas kremas gelis patept kad ir bikinio srity, kad neiauginetu plaukeliai blush2.gif  o gal is ARO serijos kas nors geriau tam tiktu- juk pagal viska jei jau skirta vyrams po skutimo, tai gal tiktu ir po depiliacijos unsure.gif  ?

Isduosiu paslapti blush2.gif Aro drekinamajame kreme yra tokiu medziagu (miskine pokstene), kurios tinkamos ir moterims po depiliacijos. Tik, aisku, kvapas ne moteriskas. mirksiukas.gif
Problemines odos produktu bikinio srityje netepciau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 17, 13:02)
Turiu Margaritos dezodoruojanti pedu krema su arbatmedziu ir nelabai suprantu kaip ji naudot.Ar kaip drekinamaji krema(kuri naudoju vakarais po vonios) ar kaip pedu dezodoranta(kuri naudoju ryte pries aunantis avalyne) g.gif

Tai daugiau dezodoruojantis koju kremas, taciau jame esantis triklozanas dar ir saugo ****** nuo grybelio.

Dar Margaritos serijoje yra ir maitinamasis koju kremas su metu aliejumi (labai gaivus jausmas pasitepus) galima naudoti ir vakare, taciau mane asmeniskai metu kvapas budina, tad naudoju rytais, po duso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 15, 10:19)
Nieko sau "kabliukas"... Aš suprantu kad gamintojams labiau patiktu jei vartotojai pro pirštus žiuretu i sudeti ir produktu aprašyma ir visapusiskai jais pasitiketu, bet aciu dievui taip nera ir niekada nebus.Paaiškinkite man, kaip gali ta pati medžiaga vieniems but agresyvi, o kitiems - ne??? Gal pas tuos kitus veido ir galvos oda tokia pat kaip kulnu??? Gi kalbame apie medžiaga, o ne apie oda. Čia vos ne tas pats kas ant bonkes su sieros rugštimi parašyti - pavojinga tik jautriaodem. Jei gamintojas pripažysta, kad SLS - agresyvi plovimo pedžiaga, tai kodel jo pilna kituose bioko produktose? Nesvarbi smulkmenele? Taip, labai sunku vienam gamintojui suderinti tokias skitringas savo produktu linijas kai akcentas dedamas ne ten kur reikia.

Ir dar pora žodžiu toms, kurios sudeties nenagrineja ir pasitiki bioku -  kai kuriuose jų produktuose parabenu daugiau nei veikliuju naturaliu ingridientu, taigi sekmes naudojant 4u.gif

Ai, Becky, neauginkit grybu ant parketo.
Akivaizdu - BIOK yra viena is tu imoniu, kurios drasiai viesina savo ingredientu sarasa ir neturi ko slepti. Uztenka paskaityti kita pakuotes puse: sriftas turbut vienas labiausiai iskaitomu rinkoje. smile.gif
Tai, kad produktai tobuleja yra sveikos, augancios imones pozymis. Manau tai yra sveikintina.
O jei produktai netinka, ar nepatinka - gaila, visko buna, tikiuosi rasite sau priimtiniausius. Ir greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 05 17, 20:39)
Isduosiu paslapti  blush2.gif Aro drekinamajame kreme yra tokiu medziagu (miskine pokstene), kurios tinkamos ir moterims po depiliacijos. Tik, aisku, kvapas ne moteriskas. mirksiukas.gif
Problemines odos produktu bikinio srityje netepciau. schmoll.gif

aciu, taip ir maniau kad is aro turetu kazkas tikt smile.gif reikes isbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 17, 20:48)
ateinu su tokiu klausimu kad net paciai geda blush2.gif  po depiliacijos labai iaugineja plaukeliai- paskaitinejau forumus apie tam skirtas priemones- pagrinde tos priemones visos su salicilo rugstimi, tai sakau gal tiktu RASOS probleminei odai skirtas kremas gelis patept kad ir bikinio srity, kad neiauginetu plaukeliai blush2.gif  o gal is ARO serijos kas nors geriau tam tiktu- juk pagal viska jei jau skirta vyrams po skutimo, tai gal tiktu ir po depiliacijos unsure.gif  ?

Patyliukais isbandziau ARA (drekinamaji krema) po namudines koju depiliacijos, nes apsiziurejau, kad savo priemones pabaigus. Labai patiko thumbup.gif Tik, zinoma, kvapas vyriskas... Bet manishkis nieko neitare tongue.gif
Del bikini srities - rekomenduociau pirmiausia isbandyti ant maziau jautriu vietu.
O produktai probleminei odai bijau bus per "astrus"...

Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2009 05 17, 19:15)
user posted image

Mano asmenine patirtis su siuo kremuku yra tokia: jis man labai padeda praleidus daug laiko sauleje. Pasitepu dienos pabaigoje, kad oda nurimtu, atsipalaiduotu.
Siaip mano oda yra kiek linkusi i riebuma, tad kiekviena diena naudoti sio kremo negaliu - tiesiog per riebus, taciau po saules - patiko.
Kasdieniam naudojimui jis turetu labiau tikti sausesne ar normalia oda turintiems zmonems. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 05 17, 19:39)
Isduosiu paslapti  blush2.gif Aro drekinamajame kreme yra tokiu medziagu (miskine pokstene), kurios tinkamos ir moterims po depiliacijos. Tik, aisku, kvapas ne moteriskas. mirksiukas.gif

Aha, kvapas tai tikrai ne moteriškas, MB davė pabandyt vakar biggrin.gif Ir man labai patiko tas šaldymo pojūtis jo užsitepus, jei ne tipiškas vyriškas kvapas gal ir sau nusipirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 17, 21:01)
aciu, taip ir maniau kad is aro turetu kazkas tikt smile.gif  reikes isbandyt 4u.gif

Būtinai parašyk atsiliepimus, nes čia daugeliui iš mūsų būtų labai aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti