QUOTE(Becky @ 2009 05 14, 14:25)
Jau bukit geri Nes plaunu aš savo plaukučius su alaus šampunu (sls, parfum ir kiti baisūs ingridientai) ir vargo nematau, o po to perskaitau GAMINTOJO puslapyje kad jau seniai turečiau vaikščiuoti su sudirgusią alergizuotą galvos odą, nes mano šampūnas - jau praeitas amžius, o jie jau naują ir gerą sukure, nekenksmingą. Na ir kaip man, kaip vartotojai jaustis?
Tikrai geras argumentas, labai itikinantis ir pagristas.
Tikrai geras argumentas, labai itikinantis ir pagristas.
As nesuprantu Jusu minties sekos.
Jei nauji produktai skirti jautria oda turintiems zmonems, tai naturalu, kad ju sudetyje yra kitokiu ingredientu.
Jei Jusu oda nera jautri ir Jums nereikia ieskoti specializuotu prekiu, kodel Jums atrodo, kad produktai, kuriuos Jus naudojate dabar patapo prasti?
Jei Jums nepatiko palyginimas su Fructis, galbut patiks palyginimas su sokoladu: imkime pieniska sokolada ir sokolada skirta diabetikams. Sokolade skirtame diabetikams pvz. nera cukraus, kurio yra paprastame pieniskame sokolade, taciau argi galima teigti, kad pieniskas sokoladas yra kazkuo blogas/kaltas, kad atsirado sokoladas be "blogojo cukraus" skirtas diabetikams? Juk nediabetikai negalvoja, kad atsiradus sokoladui diabetikams be cukraus, staiga sokoladas su cukrum tapo kazkuo prastas.