Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Becky @ 2009 05 14, 14:25)
Jau bukit geri lotuliukas.gif  Nes plaunu aš savo plaukučius su alaus šampunu (sls, parfum ir kiti baisūs ingridientai) ir vargo nematau, o po to perskaitau GAMINTOJO puslapyje kad jau seniai turečiau vaikščiuoti su sudirgusią alergizuotą galvos odą, nes mano šampūnas - jau praeitas amžius, o jie jau naują ir  gerą sukure, nekenksmingą. Na ir kaip man, kaip vartotojai jaustis? 4u.gif  biggrin.gif
Tikrai geras argumentas, labai itikinantis ir pagristas.

As nesuprantu Jusu minties sekos. unsure.gif
Jei nauji produktai skirti jautria oda turintiems zmonems, tai naturalu, kad ju sudetyje yra kitokiu ingredientu.
Jei Jusu oda nera jautri ir Jums nereikia ieskoti specializuotu prekiu, kodel Jums atrodo, kad produktai, kuriuos Jus naudojate dabar patapo prasti?
Jei Jums nepatiko palyginimas su Fructis, galbut patiks palyginimas su sokoladu: imkime pieniska sokolada ir sokolada skirta diabetikams. Sokolade skirtame diabetikams pvz. nera cukraus, kurio yra paprastame pieniskame sokolade, taciau argi galima teigti, kad pieniskas sokoladas yra kazkuo blogas/kaltas, kad atsirado sokoladas be "blogojo cukraus" skirtas diabetikams? Juk nediabetikai negalvoja, kad atsiradus sokoladui diabetikams be cukraus, staiga sokoladas su cukrum tapo kazkuo prastas.
ax.gif
Atsakyti
Ar jum neatrodo, kad kvailoka ginčytis dėl tokių dalykų? Na, išsiskiria jūsų nuomonės, tai tebūnie taip. Koks skirtumas, kas ten parašyta, svarbiausia,kad mums patinka ir tinka Biok produkcija, argi ne taip? Daug kur rašo labai gražiai, bet prekės keliauja tiesiai į šiukšlinę,todėl susikoncentruoti ties aprašymu tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 05 14, 14:09)
As nesuprantu Jusu minties sekos.  unsure.gif
Jei nauji produktai skirti jautria oda turintiems zmonems, tai naturalu, kad ju sudetyje yra kitokiu ingredientu.
Jei Jusu oda nera jautri ir Jums nereikia ieskoti specializuotu prekiu, kodel Jums atrodo, kad produktai, kuriuos Jus naudojate dabar patapo prasti?
Jei Jums nepatiko palyginimas su Fructis, galbut patiks palyginimas su sokoladu: imkime pieniska sokolada ir sokolada skirta diabetikams.  Sokolade skirtame diabetikams pvz. nera cukraus, kurio yra paprastame pieniskame sokolade, taciau argi galima teigti, kad pieniskas sokoladas yra kazkuo blogas/kaltas, kad atsirado sokoladas be "blogojo cukraus" skirtas diabetikams? Juk nediabetikai negalvoja, kad atsiradus sokoladui diabetikams be cukraus, staiga sokoladas su cukrum tapo kazkuo prastas.
ax.gif

Diabetas-liga, jusu pvz nelabai tinka. Kitas reikalas kada gamintojas ant vieno produkto parašo - kad jis švelnus ir nedirgina BET KOKIOS ODOS (ir netgi ramina sudirgusia oda),o panaudoja SLS. O ant kito parašo kad SLS - agresyvi medžiaga, todel mes jos nepanaudojom. Butu skirtingi gamintojai - dar suprasčiau...
Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2009 05 14, 14:13)
Ar jum neatrodo, kad kvailoka ginčytis dėl tokių dalykų? Na, išsiskiria jūsų nuomonės, tai tebūnie taip. Koks skirtumas, kas ten parašyta, svarbiausia,kad mums patinka ir tinka Biok produkcija, argi ne taip? Daug kur rašo labai gražiai, bet prekės keliauja tiesiai į šiukšlinę,todėl susikoncentruoti ties aprašymu tai...  unsure.gif

O kaip jus renkate sau kosmetika? Perkate bet ka neskaitant, o po to zhiurite - tinka ar ne? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 14, 13:13)
Ar jum neatrodo, kad kvailoka ginčytis dėl tokių dalykų? Na, išsiskiria jūsų nuomonės, tai tebūnie taip. Koks skirtumas, kas ten parašyta, svarbiausia,kad mums patinka ir tinka Biok produkcija, argi ne taip? Daug kur rašo labai gražiai, bet prekės keliauja tiesiai į šiukšlinę,todėl susikoncentruoti ties aprašymu tai...  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors man labai patinka nemažai BIOK gaminamų produktų, tačiau visgi šiokį tokį papeikimą turiu g.gif Rodos jau čia kažkas buvo užiminęs, bet margaritos linijos kai kurių produktų pakuočių beveik neįmanoma uždaryti (pvz rankų kremo ar alaus kaukės) doh.gif Šiaip gal ir nieko blogo, bet iš tiesų labai nervina ir kaip ir gaunas kad produktas nesandariai uždarytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 05 14, 13:53)
Nors man labai patinka nemažai BIOK gaminamų produktų, tačiau visgi šiokį tokį papeikimą turiu  g.gif Rodos jau čia kažkas buvo užiminęs, bet margaritos linijos kai kurių produktų pakuočių beveik neįmanoma uždaryti (pvz rankų kremo ar alaus kaukės)  doh.gif Šiaip gal ir nieko blogo, bet iš tiesų labai nervina ir kaip ir gaunas kad produktas nesandariai uždarytas  g.gif

Nors jau keliolika kartu rasiau ir atsiprasinejau, bet pakartosiu: "Kamsteliai nekokybiski, uzsidaro paspaudus per viduri, artimiausiu metu bus pakeisti".
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 14, 14:23)
O kaip jus renkate sau kosmetika? Perkate bet ka neskaitant, o po to zhiurite - tinka ar ne? blink.gif
Na, aš nenagrinėju sudėties, beveik niekada. Aš esu ne chemike, ir aplamai neturiu laiko gilintis į visus chemijos niuansus, mano galva mano mokslais užkimšta. Tačiau aš perku Biok ir nesijaudinu, kad ten bus kažkas blogo, kas kenks man. O ar tinka/netinka gali nuspresti tik pabandęs.
Atsakyti
Na viskas paprasta kaip du kart du: maždaug kas mėnesį, dažniausiai per pilnatį, supermamoj padaugėja piktų ir agresyvių pasisakymų, jautrių reakcijų ir nukrypimų nuo temos.... Kaži kodėl prie kitų gamintojų moterys taršo tiktai produktus, bet paprastai neliečia technologijų, personalo ir reklamos? g.gif Kažkaip susidaro įspūdis, kad savus, t.y. lietuvius, galima doroti kaip tik nori verysad.gif

Jeigu skaitytumėt atsiliepimus, tai matytumėt, kad kokius du metus iš eilės buvo rašoma, koks BIOK blogas, kad negamina produktų be parabenų, kad neturi produktų jautriai odai, kad šampūnai netinka absoliučiai, bla bla bla... Na ir padirbėjo BIOK, sukūrė naujus, pažangesnius produktus. Ar dabar reikia išmesti tuos anskčiau buvusius devyniasdešimt kelis produktus, kurie tiko kokiems 75% pirkėjų? Nebūkit naivios. Kažkas perka Škoda, kitam reikia Audi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 14, 14:37)
Kažkaip susidaro įspūdis, kad savus, t.y. lietuvius, galima doroti kaip tik nori verysad.gif

Jeigu skaitytumėt atsiliepimus, tai matytumėt, kad kokius du metus iš eilės buvo rašoma, koks BIOK blogas, kad negamina produktų be parabenų,

Na ir padirbėjo BIOK, sukūrė naujus, pažangesnius produktus.

klausimą iškėlė jūsų pirkėja, naudojanti Biok produktus ir labai logišką - kuo blogesnis SLS, kuris ankstesniuose produktuose ir jautriai odai buvo skirtas už naują putojimo priemonę naujuose produktuose? O vietoj atsakymų vėl gavo dozę - mėnulio fazė, krypstam nuo temos, svarbu tinka, tai ir naudojam doh.gif Kažin, kas čia ką doroja. Gerbkit savo pirkėjus, potencialius pirkėjus bei atsakykit jiems suprantamai į iškilusius klausimus, jei tokių atsiranda - tam jūs čia ir ateinat.

taip, ir aš tą rašiau drinks_cheers.gif Ir kaži kodėl naujų teisingų produktų atsiradimas sukėlė ne ovacijas, o klausimų laviną? Savo kaltės tame nematot? Tai gaminat viską "arčiau gamtos", tai, pasirodo, ten nebuvo arčiau gamtos, jau yra nauji produktai - be agresyvių putoklių, parabenų ir t.t. g.gif

na, panelės, kažkaip įtariu, kad jūs pačios abi su reklama susijusios, bet kažkaip nesugebat to produkto tinkamai pristatyti, paaiškinti, atsakyti.

paklausiu labai konkrečiai: gal įdėtumėt tų trijų produktų sudėtis į čia pilnas? Kažkodėl firmos puslapyje nepriimta tokius dalykus atskleisti smile.gif
Atsakyti
Produktu sudetys yra ten, kur joms ir priklauso buti - ant produktu pakuociu.

Kai kas jaucia patologiska malonuma atejus i sia tema kelti sirsulius. Bei patologiska antipatija imonei, personalui ir viskam, kas yra daroma pasikeitus savininkams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 05 14, 16:38)
Produktu sudetys yra ten, kur joms ir priklauso buti - ant produktu pakuociu.

Kai kas jaucia patologiska malonuma atejus i sia tema kelti sirsulius. Bei patologiska antipatija imonei, personalui ir viskam, kas yra daroma pasikeitus savininkams.  g.gif

kai turėsiu laiko, būtinai pažiūrėsiu. O jums didelis ačiū, kad taip padedat bigsmile.gif Tikrai ne visos firmos sugeba lygiai taip draugiškai pasidalinti vieša informacija 4u.gif

ane? g.gif Už svetimas sąmokslo teorijas nesu atsakinga wink.gif
ps ne visos pirkėjos yra -iolikmetės ir skaito ne tik Panelę, bet ir verslo spaudą, domisi verslo pasauliu, kuriam priklauso ir Biok, beigi žino apie akcininkų pasikeitimus, vp emisijas, netgi supranta, kas yra kotiravimas vertybinių popierių biržoje ir repai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 16:57)
ps ne visos pirkėjos yra -iolikmetės ir skaito ne tik Panelę, bet ir verslo spaudą, domisi verslo pasauliu, kuriam priklauso ir Biok, beigi žino apie akcininkų pasikeitimus, vp emisijas, netgi supranta, kas yra kotiravimas vertybinių popierių biržoje ir repai smile.gif

Bet turbūt ir ne visoms patinka skaityti tokios nuolatinius jūsų puolimus ir "briedus". Nepatinka "Biok" produkcija, tai ir nedaudokit. O tai vis tas pats per tąpatį iš jūsų varpinės.
Aš , kaip ir dauguma, matyt, ateinu pasiskaityti į šią temą apie produktus, juos naudojusių atsiliepimus. O ne kažkokių neaišku iš kur atsiradusių piktumų cool.gif doh.gif

Ar čia jūs, katuti, per visas temas taip einate?
Atsakyti