QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 14, 12:36)
o kituose biok sampunuose parabenu yra? As tai pvz ziurejau alus kaukes sudeti, tai parabenu neizvelgiau, ir dar palyginau su turima Aussie kauke plaukams, kurioje 5 parabenai, tipo su avokadu aliejumi ir eukalipto extraktu. Tai pvz aussie kaukeje tia tik tie du 'naturalus' komponentai ieina, vienas sudeties vidury, o kitas i gala jau ten... O margaritos alaus kaukeje maziausiai 6 extraktai, na ne pirmu numeriu, kazkur vidury, bet sudetis daug geresne pasirode. Plius lietuviskos kauke kaina 3 kartus mazesne. Va ir geros uzsenietiskos firmos...
Na ir radot su kuo palyginti
Visa užsinietiška kosmetika - tai toli gražu ne kažkokios vienos firmos kauke. O bioko alaus kauke plaukams man pati geriausia, visada ja perku ir pastoviai naudoju. Ir poveikis ir sudetis man patinka. Na dar keli bioko produktai visai nieko, bet toli gražu ne visi. Man neaušku tik kodel jie taip reklamuoja savo produkcija, kad maždaug viena gera produkta sukurem, o visi kiti atitinkamai blogesni yra. Na čia gal biok darbuotoju, kurie užsiima reklama kompetencijos trukumas. O apie naturaluma - cia vel gi, produkras arba veiksmingas arba ne, gali buti visiškai naturalus, o poveikio jokio, nes molekules per dideles, lieka ant paviršiaus ir t.t....o gali buti iš vis vien "chemija" , o problema išspresti greitai ir efektyviai. Ne šiaip sau žmones su atitinkamu išsilavinimu daug ir sunkiai dirba.