QUOTE(ne mama @ 2009 05 13, 12:44)
man tas rausvas drekinamasis labai geras tik dabar vasarai nusipirkau avene su spf20, nes bijau veida nusvilt, bet siaip - tikrai kremas superinis- man gerai padrekindavo, nesuriebindavo odos, nekimso poru
Rasos drekinamaji galit nakciai naudot
QUOTE(krize @ 2009 05 13, 13:47)
Rasos drekinamaji galit nakciai naudot
tai jis jau nupirktas sandeliuke stovi ir laukia kol baigsis senasis naktinis kremukas
As tai ta kapiliaru naudoju, labai tinka jis man. Oda grazi, rausva, elastinga. Vienu metu jau tokia papilkejus buvo, kai buvau prisieksperimentavus su kosmetika...
QUOTE(krize @ 2009 05 13, 16:14)
As tai ta kapiliaru naudoju, labai tinka jis man. Oda grazi, rausva, elastinga. Vienu metu jau tokia papilkejus buvo, kai buvau prisieksperimentavus su kosmetika...
pries koki menesi as ji pabaigiau, tikrai geras tik man dabar jau truputi jis per tirstas vasarai
Butinai isbandykit ji, jei nudegsit saulej. Man buvo didziulis atradimas
QUOTE(mocha @ 2009 05 13, 12:55)
Merginos, prašau nuomonių kas naudojot šį Rasos drėkinamąjį kremuką iš rožinės serijos, kokie atsiliepimai? Ar gerai drėkina ir šiaip ar geras?
Man jis Vieną jau baigiu ir vėl pirksiu
o man visai geras margarita drekinamasis su agurkais-siltu oru pats tas:)
QUOTE(ernesin @ 2009 05 10, 22:19)
Kremas tikrai geras Mano atradimas - Rasos ranku kremas - drekina, puikiai isigeria
QUOTE(odriana @ 2009 05 13, 20:05)
o man visai geras margarita drekinamasis su agurkais-siltu oru pats tas:)
šitas irgi taip pat pirksiu dar
Man irgi labai patiko, ir tiko Margaritos kremas-gelis, su agurkais. Lengvutis toks, labai gerai atgaivina.