Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

man tas rausvas drekinamasis labai geras thumbup.gif tik dabar vasarai nusipirkau avene su spf20, nes bijau veida nusvilt, bet siaip - tikrai kremas superinis- man gerai padrekindavo, nesuriebindavo odos, nekimso poru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 13, 12:44)
man tas rausvas drekinamasis labai geras thumbup.gif  tik dabar vasarai nusipirkau avene su spf20, nes bijau veida nusvilt, bet siaip - tikrai kremas superinis- man gerai padrekindavo, nesuriebindavo odos, nekimso poru smile.gif

Rasos drekinamaji galit nakciai naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 05 13, 13:47)
Rasos drekinamaji galit nakciai naudot  ax.gif

tai jis jau nupirktas sandeliuke stovi ir laukia kol baigsis senasis naktinis kremukas biggrin.gif
Atsakyti
As tai ta kapiliaru naudoju, labai tinka jis man. Oda grazi, rausva, elastinga. Vienu metu jau tokia papilkejus buvo, kai buvau prisieksperimentavus su kosmetika... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 05 13, 16:14)
As tai ta kapiliaru naudoju, labai tinka jis man. Oda grazi, rausva, elastinga. Vienu metu jau tokia papilkejus buvo, kai buvau prisieksperimentavus su kosmetika...  doh.gif

pries koki menesi as ji pabaigiau, tikrai geras drinks_cheers.gif tik man dabar jau truputi jis per tirstas vasarai smile.gif
Atsakyti
Butinai isbandykit ji, jei nudegsit saulej. Man buvo didziulis atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 13, 12:55)
Merginos, prašau nuomonių smile.gif kas naudojot šį Rasos drėkinamąjį kremuką iš rožinės serijos, kokie atsiliepimai? Ar gerai drėkina ir šiaip ar geras? 4u.gif

Man jis thumbup.gif Vieną jau baigiu ir vėl pirksiu smile.gif
Atsakyti
Cia turbut man vienai vienintelei tas kremas netiko.
Atsakyti
o man visai geras margarita drekinamasis su agurkais-siltu oru pats tas:)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 10, 22:19)
Jau pati išbandžiau, jis man taip pat atradimas  clap_1.gif
Papildyta:
user posted image

Kremas tikrai geras thumbup.gif Mano atradimas - Rasos ranku kremas - drekina, puikiai isigeria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 05 13, 20:05)
o man visai geras margarita drekinamasis su agurkais-siltu oru pats tas:)

drinks_cheers.gif šitas irgi thumbup.gif taip pat pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko, ir tiko Margaritos kremas-gelis, su agurkais. Lengvutis toks, labai gerai atgaivina.
Atsakyti