Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(alina @ 2009 05 12, 16:03)
Gal kuri žinot, ar po šveitiklio galima dėti drėkinamąją kaukę, ar vis dėl to geriau vieną dieną šveisti, kitą dėti kaukę  g.gif

Man kosmetologė sakė, kad po šveitimo būtinai reikalingas drėkinimas, tik klausimas: kremas ar kaukė?
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2009 05 12, 16:03)
1. Vyrui nupirkau Arą su propoliu, tai sakė ėda kaip reikalas  lotuliukas.gif

2. Ai dar labai liuksinis anticeliulitinis kremas, nors nežinau ar jį dar gamina. O vat drėkinamasis su kažkuo (nebepamenu) man nepatiko, labai riebus ir sunkiai įsigeria unsure.gif

1. Šiandien MB paklausiau kaip Aro kremas, įdomu buvo ar dar patinka po kelių dienų naudojimo. Sako: kokio Aro??? doh.gif lotuliukas.gif Paskui, kai jau išsiaiškinom, sakė patinka (kaip jau ir buvau minėjus- mentolas ypač) ir šiaip džiaugiasi, kad oda sudrėkinta, nebešerpetoja smile.gif

2. Mačiau parduotuvėj buvo ir anticeliulitinio kremo kaina šalia kitų, tik ta vieta lentynoj jau buvo tuščia biggrin.gif

QUOTE(Becky @ 2009 05 12, 16:18)
Labai nepatiko rasos stangrinamasis kuno kremas, nesusigeria ir kvapas  keistas blink.gif

Man susigeria irgi sunkokai. Apie kvapą gal nebesikartosiu, nes man iš Rasos visi kvapai labai nekokie, išskyrus probleminės linijos gaminius. Bet oda kokia švelni nuo jo. Man labai įspūdį padarė- tepiausi po porą kartų per dieną ir po kelių dienų naudojimo, nusiprausus duše, netepus nieko, perbraukiau odą- švelni švelni bigsmile.gif Niekad taip nebūdavo, kol nepasitepdavau kremo. O su kremu poveikis būdavo iki tol, kol jį nuplaudavau. O su šituo stangrinančiu kremu ir nusiprausus tas pats efektas išlieka thumbup.gif
Kadangi per tas kelias dienas sutepliojau beveik pusę tūbelės, jau galvoju apie dar vienos pirkimą, gaila, kad Maximoj nuolaidos jau baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 gegužės 2009 - 19:49
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 12, 13:51)
Parašyta kitaip - likučius nuvalyti vandeniu arba toniku. Jeigu reiktų nuplauti, būtų rašoma, kad reikia gerai nuprausti vandeniu. Kosmetinius pienelius vienos palieka ant odos, kitos nuvalo - čia kaip kam geriau. Jeigu oda sausa, tai geriau palikti, o jei nervina nesusigėrimas - nuvalyt. Nieko blogo nedaro, jeigu nėra jautrumo sudėtinėms medžiagoms.

As tai galvoju, kad cia ne del riebumo jausmo reik tuos likucius nuvalyt g.gif aj kakoj skirtum.. kaip sakot, kaip kam geriau drinks_cheers.gif
Ar as cia susapnavau, ar yra kazkoks ranku kremas su arbatmedziu? g.gif Margaritos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gegužės 2009 - 19:51
QUOTE(amber123 @ 2009 05 12, 19:50)
Ar as cia susapnavau, ar yra kazkoks ranku kremas su arbatmedziu?  g.gif Margaritos

yra su arbatmedžiu, bet jis kojoms, ne rankoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2009 05 12, 21:07)
yra su arbatmedžiu, bet jis kojoms, ne rankoms  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif oi.. pamaciau foto, pagalvojau, kad rankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 12, 20:04)
Man kosmetologė sakė, kad po šveitimo būtinai reikalingas drėkinimas, tik klausimas: kremas ar kaukė?

Nesu eksperte, bet man atrodo, kad po sveitimo kremukas tepamas, nedaromas ir sveitimas, ir kauke ta pacia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 12, 20:36)
Nesu eksperte, bet man atrodo, kad po sveitimo kremukas tepamas, nedaromas ir sveitimas, ir kauke ta pacia diena  4u.gif

o as visuomer nusveiciu ir kauke tepu-juk ant nusveistos,isvalytos odos kaukes poveikis geresnis ax.gif na bet cia mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 12, 22:38)
o as visuomer nusveiciu ir kauke tepu-juk ant nusveistos,isvalytos odos kaukes poveikis geresnis ax.gif na bet cia mano nuomone biggrin.gif

per prezentacijas po odos valymo visada kaukyte ant odos uzdeda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 05 12, 22:13)
per prezentacijas po odos valymo visada kaukyte ant odos uzdeda  rolleyes.gif

as vienoj prezentacijoj kai buvau, tai aiskino, kad ta pacia diena reikia arba kauke, arba sveitima daryti biggrin.gif zinosiu, kad kauke geriau nusveitus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 12, 20:38)

Aš irgi prieš kaukę visada veidą nusišveičiu. Man atrodo, kad tada daug didesnis kaukės poveikis bus biggrin.gif Po kaukės visada pasitepu kremu.
Atsakyti
Merginos, prašau nuomonių smile.gif kas naudojot šį Rasos drėkinamąjį kremuką iš rožinės serijos, kokie atsiliepimai? Ar gerai drėkina ir šiaip ar geras? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 13, 12:55)
Merginos, prašau nuomonių smile.gif kas naudojot šį Rasos drėkinamąjį kremuką iš rožinės serijos

Tik pradėjus naudoti, kelias dienas oda sureagavo ne kaip unsure.gif (parausdavo), buvau išsigandus, galvojau teks mest lauk, bet vėliau apsiprato, tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti