QUOTE(alina @ 2009 05 12, 16:03)
1. Vyrui nupirkau Arą su propoliu, tai sakė ėda kaip reikalas
2. Ai dar labai liuksinis anticeliulitinis kremas, nors nežinau ar jį dar gamina. O vat drėkinamasis su kažkuo (nebepamenu) man nepatiko, labai riebus ir sunkiai įsigeria
1. Šiandien MB paklausiau kaip Aro kremas, įdomu buvo ar dar patinka po kelių dienų naudojimo. Sako: kokio Aro???
Paskui, kai jau išsiaiškinom, sakė patinka (kaip jau ir buvau minėjus- mentolas ypač) ir šiaip džiaugiasi, kad oda sudrėkinta, nebešerpetoja
2. Mačiau parduotuvėj buvo ir anticeliulitinio kremo kaina šalia kitų, tik ta vieta lentynoj jau buvo tuščia
QUOTE(Becky @ 2009 05 12, 16:18)
Labai nepatiko rasos stangrinamasis kuno kremas, nesusigeria ir kvapas keistas
Man susigeria irgi sunkokai. Apie kvapą gal nebesikartosiu, nes man iš Rasos visi kvapai labai nekokie, išskyrus probleminės linijos gaminius. Bet oda kokia švelni nuo jo. Man labai įspūdį padarė- tepiausi po porą kartų per dieną ir po kelių dienų naudojimo, nusiprausus duše, netepus nieko, perbraukiau odą- švelni švelni
Niekad taip nebūdavo, kol nepasitepdavau kremo. O su kremu poveikis būdavo iki tol, kol jį nuplaudavau. O su šituo stangrinančiu kremu ir nusiprausus tas pats efektas išlieka
Kadangi per tas kelias dienas sutepliojau beveik pusę tūbelės, jau galvoju apie dar vienos pirkimą, gaila, kad Maximoj nuolaidos jau baigėsi