Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 14:08)
jau nusipirkau biggrin.gif maxima buvo issluota,tai pirkau droge ax.gif vakare bandysiu ax.gif  tik jau kvapas koks bjaurus unsure.gif

QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 10, 08:33)

O man jo kvapas patinka  blush2.gif

Man irgi to šveitiklio kvapas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 10, 20:22)
Sveikos 4u.gif  asmeniskai man lietuviska kosmetika iskart asocijuojasi su margarita biggrin.gif  anksciau ir kremus naudodavau, visai nieko buvo, o paskui perejau prie kitu gaminoju ir tik visai neseniai vel gryzau prie kai kuriu margaritos produktu. Mano pastebejimai:
1. sampunai visiskai niekam tike, nes savo MB nebeleisiu su jais galvos plautis, nes kosmaras kazkoks, tikrai yra geresniu, nors ir brangesniu sampunu, skirtu profesionalams mirksiukas.gif
2. superinis plauku lakas su dilgelemis: malonaus svapo ir puikiai fiksuoja
3. tonikas su alijosiumi puikiai atgaivina odele thumbup.gif
3. sveitiklio labai norejau i nusipirkau, bet mano odelei jis per stiprus, ko gero reiks ieskoti be granulyciu blush2.gif

tai v,a tokie mano pastebejimai ax.gif

Pas mane yra plauku lakas ne su dilgelem, kazkoks kitas, bet irgi labai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 05 10, 22:19)
Jau pati išbandžiau, jis man taip pat atradimas  clap_1.gif
Papildyta:
user posted image

Susigundziau ir as, matyt pabaigus margaritos kremuka-geli griebsiu sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 10, 21:41)
O vaistinės, didieji prekybos centrai ar kažkas pan.? Maxima galų gale? smile.gif

teisingai ir paraset - maxima galu gale, nes ten isvis nieko is rasos problemines serijos nera. eurovaistinese, eurokose ir iki turi probleminei odai prausikli ir tonika, o kremo ne kvapo. bet eurokose uzsakyt gali, tik kodo reikia
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 10, 22:03)
kam reikėjo, kremo-gelio bar kodas: 4770001331255

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 05 11, 18:19)
teisingai ir paraset - maxima galu gale, nes ten isvis nieko is rasos problemines serijos nera. eurovaistinese, eurokose ir iki turi probleminei odai prausikli ir tonika, o kremo ne kvapo. bet eurokose uzsakyt gali, tik kodo reikia

kiek einu pro Kauno Akropolio lentynas, niekad nematau jų tuščių.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 10, 19:34)
Tiek metų naudoju, o tokio užrašo nemačiau smile.gif  Bet iš patirties galiu pasakyti, kad ir nenuplovus nieko neatsitinka irnesakyk.gif

Pask sakini parasyta smile.gif na kadagi mano oda jautri, tai isbertu greiciausia jei nenuplauciau.. nebereikalo matyt raso..jei nereiktu-nerasytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 11, 16:29)
Pas mane yra plauku lakas ne su dilgelem, kazkoks kitas, bet irgi labai patinka smile.gif

Mano mama jau trečią kartą pirko Margaritos laką, labai jai patinka.

QUOTE(amber123 @ 2009 05 11, 19:04)
Pask sakini parasyta  smile.gif na kadagi mano oda jautri, tai isbertu greiciausia jei nenuplauciau.. nebereikalo matyt raso..jei nereiktu-nerasytu smile.gif

Radau parašyta smile.gif Tiesiog anksčiau niekad neskaičiau, nes įsivaizdavau, kad ir taip moku tokiu daiktu naudotis biggrin.gif
Jei oda jautresnė, turbūt, kad geriau nuplauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 11, 20:34)
Mano mama jau trečią kartą pirko Margaritos laką, labai jai patinka.
Radau parašyta smile.gif Tiesiog anksčiau niekad neskaičiau, nes įsivaizdavau, kad ir taip moku tokiu daiktu naudotis biggrin.gif
Jei oda jautresnė, turbūt, kad geriau nuplauti drinks_cheers.gif

Nu va matai.. biggrin.gif 4u.gif ai as kazkaip visada paskaitau smile.gif kaip bebutu, vis tiek labai liux dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 11, 20:04)
Pask sakini parasyta  smile.gif na kadagi mano oda jautri, tai isbertu greiciausia jei nenuplauciau.. nebereikalo matyt raso..jei nereiktu-nerasytu smile.gif

ka cia taip nuplaut reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 05 12, 10:55)

Kosmetinį pienelį su daigintais kviečiais.
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 05 12, 10:55)

Parašyta kitaip - likučius nuvalyti vandeniu arba toniku. Jeigu reiktų nuplauti, būtų rašoma, kad reikia gerai nuprausti vandeniu. Kosmetinius pienelius vienos palieka ant odos, kitos nuvalo - čia kaip kam geriau. Jeigu oda sausa, tai geriau palikti, o jei nervina nesusigėrimas - nuvalyt. Nieko blogo nedaro, jeigu nėra jautrumo sudėtinėms medžiagoms.
Atsakyti
jungiuosi ir aš į naudojančių BIOKo produkciją būrelį ax.gif

turiu Margaritos drėkinamąjį kremą, jį naudojau žiemą, dabar jau per riebus. Pakeičiau į rožinį Rasos thumbup.gif Tonikus naudoju ir rasos ir margaritos, abu puikiai tinka mano odai. Akcijos Maximoj metu nusipirkau margaritos agurkinį šveitiklį irgi puikiai tiko.

Gal kuri žinot, ar po šveitiklio galima dėti drėkinamąją kaukę, ar vis dėl to geriau vieną dieną šveisti, kitą dėti kaukę g.gif

Vyrui nupirkau Arą su propoliu, tai sakė ėda kaip reikalas lotuliukas.gif

Ai dar labai liuksinis anticeliulitinis kremas, nors nežinau ar jį dar gamina. O vat drėkinamasis su kažkuo (nebepamenu) man nepatiko, labai riebus ir sunkiai įsigeria unsure.gif
Atsakyti
Labai nepatiko rasos stangrinamasis kuno kremas, nesusigeria ir kvapas keistas blink.gif
Atsakyti