Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2009 05 09, 13:38)
Tik man nepatinka, kad maza talpa ir kad reik ji nuplaut su vand ar toniku  unsure.gif  4u.gif

O kodėl jį reikia nuplauti vandeniu ar toniku? Man po jo oda tokia švelni, matinė lieka. Kartais kremą tepdavau iškart, tik nuvalius odą pieneliu, kartais net kremo jokio netepdavau, jei oda labai riebaluodavosi.
Dėl talpos, tai ir aš sutinku, kad galėtų būti didesnė, nes greit išsinaudoja ir dažnai reikia pirkt biggrin.gif

QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 14:08)
jau nusipirkau biggrin.gif maxima buvo issluota,tai pirkau droge ax.gif vakare bandysiu ax.gif  tik jau kvapas koks bjaurus unsure.gif

Man irgi kvapas bjaurus labai doh.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 05 09, 23:04)
Ir šį kremą-gelį probleminei veido odai? ax.gif
user posted image

Trumpai pasakysiu, kad man šitas gelis yra metų atradimas. Jį naudodama, nebežinau ką reiškia riebaluota oda, sumažėjo poros, veidas matinis, beria mažiau, ir tai turbūt vienintelis daiktas iš Rasos kuris man kvepia labai skaniai biggrin.gif
Šiaip apie šitą gelį temoj yra daug atsiliepimų, netingėkit paieškoti mirksiukas.gif

QUOTE(ostra @ 2009 05 09, 23:43)
Mano plaukams netiko-stagarai kazkokie pasidare,net kirpeja klause,kuo plaunu.Ir isvis,mano plaukai su lietuviskais sampunais nedraugauja blush2.gif

Man labai patiko šitas šampūnas:
user posted image
Tai vienas iš retų šampūnų, po kurio mano plaukams net balzamo jokio nereikėdavo, išsišukuodavo gerai, plaukai švelnūs būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 10 gegužės 2009 - 14:11
O man sitie visi sampunai nekokie,gaila plauku savo 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau "margaritos" alaus balzamą plaukams - šiaip nieko, bet jei gerai supratau, sudėty yra silikono, kas, man rodos, nėra labai gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 10, 15:10)
O kodėl jį reikia nuplauti vandeniu ar toniku? Man po jo oda tokia švelni, matinė lieka. Kartais kremą tepdavau iškart, tik nuvalius odą pieneliu, kartais net kremo jokio netepdavau, jei oda labai riebaluodavosi.

Todel kad taip parasyta 4u.gif tai turbut reik.. nes jei nereik, tai ir raso, kad nereik
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 10, 15:56)
Todel kad taip parasyta  4u.gif tai turbut reik.. nes jei nereik, tai ir raso, kad nereik

Tiek metų naudoju, o tokio užrašo nemačiau smile.gif Bet iš patirties galiu pasakyti, kad ir nenuplovus nieko neatsitinka irnesakyk.gif
Atsakyti
gal kas galėtų parašyt Kremo – gelio, 50ml su 1% BHA ir siera barkodą? nerandu pirkti, tai eurokose susitariau, kad užsakys, jei pasakysiu barkodą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 05 10, 20:10)
gal kas galėtų parašyt Kremo – gelio, 50ml su 1% BHA ir siera barkodą? nerandu pirkti, tai eurokose susitariau, kad užsakys, jei pasakysiu barkodą smile.gif

Ieškokit Droge,tikrai rasit, aš pvz. pirkau Eurovaistinėj. Parašyčiau kodą, bet kad dėžutę išmečiau... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif asmeniskai man lietuviska kosmetika iskart asocijuojasi su margarita biggrin.gif anksciau ir kremus naudodavau, visai nieko buvo, o paskui perejau prie kitu gaminoju ir tik visai neseniai vel gryzau prie kai kuriu margaritos produktu. Mano pastebejimai:
1. sampunai visiskai niekam tike, nes savo MB nebeleisiu su jais galvos plautis, nes kosmaras kazkoks, tikrai yra geresniu, nors ir brangesniu sampunu, skirtu profesionalams mirksiukas.gif
2. superinis plauku lakas su dilgelemis: malonaus svapo ir puikiai fiksuoja
3. tonikas su alijosiumi puikiai atgaivina odele thumbup.gif
3. sveitiklio labai norejau i nusipirkau, bet mano odelei jis per stiprus, ko gero reiks ieskoti be granulyciu blush2.gif

tai v,a tokie mano pastebejimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 10, 20:16)
Ieškokit Droge,tikrai rasit, aš pvz. pirkau Eurovaistinėj. Parašyčiau kodą, bet kad dėžutę išmečiau... verysad.gif

pas mus Drogo ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 05 10, 20:26)
pas mus Drogo ner  schmoll.gif

O vaistinės, didieji prekybos centrai ar kažkas pan.? Maxima galų gale? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 09, 12:26)
Vakar vakare dar kartą tepliojaus stangrinančiu kremu, gal šiek tiek greičiau susigėrė nei pirmą kartą, bet vistiek ne taip greit kaip norėčiau unsure.gif

man jie abu vienodai susigeria, tempai normalūs unsure.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 05 09, 23:11)
Kokie atsiliepimai apie šitą šampūną ax.gif
user posted image

plaukams labai tiko, galvos odai - nea.

QUOTE(ernesin @ 2009 05 10, 00:04)
O kokie atsiliepimai apie šį šampūną? ax.gif
user posted image
Ir šį kremą-gelį probleminei veido odai? ax.gif
user posted image

dilgėlinį naudoju profilaktiškai visų "maumų" išplovimui iš plaukų, o kremas-gelis šiaip geras daiktas, ypač dėl inkštirų.

kam reikėjo, kremo-gelio bar kodas: 4770001331255
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 10, 14:10)
Trumpai pasakysiu, kad man šitas gelis yra metų atradimas. Jį naudodama, nebežinau ką reiškia riebaluota oda, sumažėjo poros, veidas matinis, beria mažiau, ir tai turbūt vienintelis daiktas iš Rasos kuris man kvepia labai skaniai biggrin.gif
Šiaip apie šitą gelį temoj yra daug atsiliepimų, netingėkit paieškoti mirksiukas.gif

Jau pati išbandžiau, jis man taip pat atradimas clap_1.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 gegužės 2009 - 21:19