Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 13:04)
Sakykit,o kaip enzyminis sveitiklis su apelsinu pluostu draugauja su spuoguotis linkusia oda?siaip man nelabai tinka Lt produkcija,bet labai reikia sveitiklio,noriu enzyminio,kazkaip kitokiu nebrangiu firmu neuzmaciau tokiu,tik su grudelaiais visi ax.gif man svarbiausia kad tik manes neisbertu biggrin.gif

Išberti neturėtų, nes yra švelnus tikrai. O dėl kainos jeigu bijote pirkti, tai manau jeigu ir netiks, nebus gaila tiek pinigų. Jiegu turite Maxima kortelę, tai su ja perkant iki gegužės 11 dienos dar galima gauti Rasos priemonių su 55 Procentų nuolaida. Gaunas virš 5 litų, tai labai mažai palyginus su kitais šveitikliais. Tikrai verta išbandyti. Jeigu domina, galiu parašyti sudėtį, nes turiu tą šveitiklį. Pasižiūrėkite, kurios medžiagos galėtų alergizuoti odą. smile.gif

Emulsinis veido šveitiklis su apelsinų pluoštu

atsiprašau, neradau šiuo metu sudėties, jeigu sulauksit, galėsiu nurašyt po savaites, netrukus išvaziuoju į kelionę, susimatysim vėliau 4u.gif
Atsakyti
Šaunios tau kelionės Kissable_lips 4u.gif Mmmmm... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 12:04)
Sakykit,o kaip enzyminis sveitiklis su apelsinu pluostu draugauja su spuoguotis linkusia oda?siaip man nelabai tinka Lt produkcija,bet labai reikia sveitiklio,noriu enzyminio,kazkaip kitokiu nebrangiu firmu neuzmaciau tokiu,tik su grudelaiais visi ax.gif man svarbiausia kad tik manes neisbertu biggrin.gif

Su mano problematiška oda draugauja. Būtent dėl savo problematiškos odos ir ieškojau enziminio šveitiklio, nenorėjau su grūdeliais.
Kai kaina tokia nedidelė, tai manau verta pabandyt, juo labiau dabar kai nuolaidos, jei ir netiks, nelabai didelis nuostolis bus smile.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 09, 12:17)
Jeigu domina, galiu parašyti sudėtį, nes turiu tą šveitiklį. Pasižiūrėkite, kurios medžiagos galėtų alergizuoti odą.  smile.gif

atsiprašau, neradau šiuo metu sudėties, jeigu sulauksit, galėsiu nurašyt po savaites, netrukus išvaziuoju į kelionę, susimatysim vėliau  4u.gif

Enziminio šveitiklio sudėtis:
aqua, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, ceteareth-20, ceteareth-12, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, dicaprylyl ether, citrus dulcis (orange peel powder), glycerin, betaine, dimethicone, hydroxypropyl starch phosphate, allantoin, parfum (benzyl salicylate), benzyl alcohol, methylchlorothiazolinone, methylisothiazolinone, disodium edta, sodium hydroxide.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 09, 12:26)
Tas pienelis man apskritai geriausias iš visų mano kažkada bandytų L'oreal, Nivea, Garnier ir pan. Jau n buteliukų sunaudojau ir dar naudosiu smile.gif

Tik man nepatinka, kad maza talpa ir kad reik ji nuplaut su vand ar toniku unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 09, 12:17)
Išberti neturėtų, nes yra švelnus tikrai. O dėl kainos jeigu bijote pirkti, tai manau jeigu ir netiks, nebus gaila tiek pinigų. Jiegu turite Maxima kortelę, tai su ja perkant iki gegužės 11 dienos dar galima gauti Rasos priemonių su 55 Procentų nuolaida. Gaunas virš 5 litų, tai labai mažai palyginus su kitais šveitikliais. Tikrai verta išbandyti. Jeigu domina, galiu parašyti sudėtį, nes turiu tą šveitiklį. Pasižiūrėkite, kurios medžiagos galėtų alergizuoti odą.  smile.gif

Emulsinis veido šveitiklis su apelsinų pluoštu

atsiprašau, neradau šiuo metu sudėties, jeigu sulauksit, galėsiu nurašyt po savaites, netrukus išvaziuoju į kelionę, susimatysim vėliau  4u.gif

jau nusipirkau biggrin.gif maxima buvo issluota,tai pirkau droge ax.gif vakare bandysiu ax.gif tik jau kvapas koks bjaurus unsure.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie šitą šampūną ax.gif
user posted image
Atsakyti
Man asmeniškai Šampūnas tamsiems plaukams visai neblogas ok.gif

O kokie atsiliepimai apie šį šampūną? ax.gif
user posted image
Ir šį kremą-gelį probleminei veido odai? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 gegužės 2009 - 23:21
Turiu kremą gelį probleminei odai, ką galiu pasakyt, tai nėra labai ypatingas. Mano skruostų odą vistiek beprotiškai tempė. Bet čia tik dėlto man asmeniškai nelabai tiko. Bet patiko,kad greit susigeria, lengvas, neapsunkino odos, malonaus kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 09, 22:11)
user posted image

Mano plaukams netiko-stagarai kazkokie pasidare,net kirpeja klause,kuo plaunu.Ir isvis,mano plaukai su lietuviskais sampunais nedraugauja blush2.gif O va kremukai -nemazai man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 09, 20:11)
user posted image

Sita sampuna turejau,bet man jis labai riebindavo plaukus,nors mano plaukai linke pustis,sausoki,tai atidaviau mamai,jai sake geras smile.gif
O dilgelinis sampunas neblogas visai,bet man visgi labiau kiausininis patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 13:04)

Draugauja thumbup.gif
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 09, 15:08)
jau nusipirkau biggrin.gif maxima buvo issluota,tai pirkau droge ax.gif vakare bandysiu ax.gif  tik jau kvapas koks bjaurus unsure.gif

O man jo kvapas patinka blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2009 05 10, 00:43)
Mano plaukams netiko-stagarai kazkokie pasidare,net kirpeja klause,kuo plaunu.Ir isvis,mano plaukai su lietuviskais sampunais nedraugauja blush2.gif O va kremukai -nemazai man patinka smile.gif

Mano irg nelabai draugauja, esu kelis turejusi, bet nelikau labai patenkinta ir daugiau nebepirkau ax.gif
Atsakyti