Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(ernesin @ 2009 05 07, 08:22)
Kokį kremą - gelį ir kūno losijoną čia paminejai? blush2.gif

Kremas gelis:
user posted image

Stangrinamasis kūno kremas su jūros dumbliais ir hialurono rūgštimi:
user posted image

QUOTE(be*starlet @ 2009 05 07, 10:09)
O kurioje Maximoje radai Aro produkcijos? As kiek Akropolyje ziuriu, tiek nerandu  doh.gif

Iki šiol nei vienoj Maximoj neradau Aro produkcijos, pirkau Eurokos.
Atsakyti
Nusipirkau siandien ta agurkini geli ir tonika su alavijai, vakare isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 07, 09:40)
kažin o kurioj Maximoj Vilniuj yra stangrinamojo kremo kūnui?  g.gif

Yra bige maksimoj,siandien nusipirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 05 07, 20:55)
Yra bige maksimoj,siandien nusipirkau  4u.gif

O, tu ir vel cia biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 07, 22:17)
O, tu ir vel cia  biggrin.gif  wub.gif

aga kur tu ten ir as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 07, 15:36)
Nusipirkau siandien ta agurkini geli ir tonika su alavijai, vakare isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus smile.gif

Na va, pabandziau ta kremuka, tikrai man jis patiko, normaliai susigere ir neliko jokios pleveles ant veido, kaip kazkas minejo smile.gif ir veidukas toks svelnus smile.gif
O toniko nepajutau skirtumo ar medetku, ar naujas su alavijais, panasus man jie ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau stangrinamąjį kremą. Man labiau patinka, kai kremai greičiau įsigeria, nes aš amžinai kažkur skubu, nespėju, tai iš dušo išėjus noriu rengtis iškart, o ne laukti kol kremas susigers. Šitas susigėrė per kokias 5min., visiškai nebesijautė ant odos dar vėliau unsure.gif Nors oda po jo labai švelni. Ai, dar kvapas man jo nelabai, bet man visų Rasos produktų kvapas nelabai, išskyrus probleminės linijos gaminius (tie tai labai skaniai kvepia) smile.gif
Norėčiau atsiliepimų tų, kurios naudojot drėkinamąjį Rasos kremą kūnui, ar jis irgi nesusigeria iškarto?

MB vakar pagyrė Aro drėkinamąjį kremą. Sakė, kad geras, kur oda buvo paraudus, patepus paraudimai išnyko. Labiausiai jam patiko, kad su mentoliu ir labai maloniai šaldo veidą biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 08, 10:18)
Na va, pabandziau ta kremuka, tikrai man jis patiko, normaliai susigere ir neliko jokios pleveles ant veido, kaip kazkas minejo  smile.gif  ir veidukas toks svelnus smile.gif
O toniko nepajutau skirtumo ar medetku, ar naujas su alavijais, panasus man jie  ax.gif

Man medetkų tonikas, tai toks paprastas vandenėlis. Ar tik vandeniu prausdavau veidą, ar dar ir toniku tepdavau- visiškai jokio skirtumo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 gegužės 2009 - 10:55
Nusipirkau siand tonika su alaviju ir pieneli su daigintais kvieciais 4u.gif ziauriai patenkinta.. pvz pienelis man zymiai geresnis uz mano turima Loreal, kuris kainuoja 30lt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 08, 19:25)
Nusipirkau siand tonika su alaviju ir pieneli su daigintais kvieciais  4u.gif ziauriai patenkinta.. pvz pienelis man zymiai geresnis uz mano turima Loreal, kuris kainuoja 30lt  lotuliukas.gif  doh.gif

Naudoju as jau kiek laiko margaritos pienelius ir irgi patenkinta esu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 05 07, 20:55)
Yra bige maksimoj,siandien nusipirkau  4u.gif

dėkui, radau Ukmergės Maximoj bigsmile.gif

QUOTE(Finna @ 2009 05 08, 11:52)
Norėčiau atsiliepimų tų, kurios naudojot drėkinamąjį Rasos kremą kūnui, ar jis irgi nesusigeria iškarto?

man tai normaliai susigeria unsure.gif eisiu bandyt dabar stangrinamojo ir galėsiu palygint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 08, 18:25)
Nusipirkau siand tonika su alaviju ir pieneli su daigintais kvieciais  4u.gif ziauriai patenkinta.. pvz pienelis man zymiai geresnis uz mano turima Loreal, kuris kainuoja 30lt  lotuliukas.gif  doh.gif

Tas pienelis man apskritai geriausias iš visų mano kažkada bandytų L'oreal, Nivea, Garnier ir pan. Jau n buteliukų sunaudojau ir dar naudosiu smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 05 08, 20:54)
man tai normaliai susigeria  unsure.gif  eisiu bandyt dabar stangrinamojo ir galėsiu palygint biggrin.gif

Vakar vakare dar kartą tepliojaus stangrinančiu kremu, gal šiek tiek greičiau susigėrė nei pirmą kartą, bet vistiek ne taip greit kaip norėčiau unsure.gif
Atsakyti
Sakykit,o kaip enzyminis sveitiklis su apelsinu pluostu draugauja su spuoguotis linkusia oda?siaip man nelabai tinka Lt produkcija,bet labai reikia sveitiklio,noriu enzyminio,kazkaip kitokiu nebrangiu firmu neuzmaciau tokiu,tik su grudelaiais visi ax.gif man svarbiausia kad tik manes neisbertu biggrin.gif
Atsakyti