Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2009 05 06, 20:18)
blink.gif bet seip negali sumuotis nuolaidos.. akcijinem prekem tos 25% nulaidos nera.. 4u.gif

sumuojas, kažkas naujų pirkinių temoj jau sakė, kad pigiai gaunas.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 20:42)
ziurekit, o tas agurku gelis-kremas normaliai susigeria, imanoma paskui pudra tepti?  g.gif

susigeria, tepas gerai. nors gal ir nuo pudros priklauso. aš ant clinique dramatically different negaliu tept nivea'os makiažo pagrindo, o su oriflame viskas gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 21:42)
ziurekit, o tas agurku gelis-kremas normaliai susigeria, imanoma paskui pudra tepti?  g.gif

man greitai susigeria mirksiukas.gif

jau surasiau pirkiniu sarasa cool.gif leksiu ryt i Maxima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 05 06, 21:10)
man greitai susigeria  mirksiukas.gif

jau surasiau pirkiniu sarasa  cool.gif leksiu ryt i Maxima  ax.gif

o aš šimtąkart peržiūrėjau lentyną, bet nieko nereik man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 05 06, 21:10)
man greitai susigeria  mirksiukas.gif

As ir ryt leksiu agurkinio gelio ir toniko medetku pirkti ax.gif
Atsakyti
jo, tikrai sumuojas, dar pasiziurejau kainas ceky, uztat ir pirkau nemazai thumbup.gif pas mus maximoj pamatytumet, nera beveik jokiu prekiu lietuvisku veidui, uztat visokius garnier tai palieka lentynose ramiai, o margaritos ir rasos tuscia lentyna, vakare einant tikrai neimanoma nieko gero nusipirkt, reikia ryte laika aukot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 06, 19:18)
blink.gif bet seip negali sumuotis nuolaidos.. akcijinem prekem tos 25% nulaidos nera.. 4u.gif

Sumuojasi, visko prisipirkau su dvigubom nuolaidom thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 19:42)

Man nesusigeria, veidas lipnus lieka. Pudros ant viršaus net nebandžiau tept unsure.gif

QUOTE(Camea @ 2009 05 06, 20:10)

Aš jau šiandien pasivažinėjau po Maximas. Vienoj nebuvo kosmetinio pienelio, kitose dvejose neradau kremo-gelio probleminei odai. Matosi, kad geras daiktas, nes tose vietose kur turėjo būti tas kremas, dvejose Maximose tuščios vietos biggrin.gif
Dar pirkau Aras drėkinamąjį kremą MB (tikiuosi, kad tiks) ir sau stanginamąjį kremą kūnui su jūros dumbliais ir hialurono rūgštim (šitas daiktas dar niekad mano nebandytas).
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 06, 22:22)
... kremo-gelio probleminei odai. Matosi, kad geras daiktas, nes tose vietose kur turėjo būti tas kremas, dvejose Maximose tuščios vietos biggrin.gif
...stanginamąjį kremą kūnui su jūros dumbliais ir hialurono rūgštim (šitas daiktas dar niekad mano nebandytas).

Kokį kremą - gelį ir kūno losijoną čia paminejai? blush2.gif
Atsakyti
kažin o kurioj Maximoj Vilniuj yra stangrinamojo kremo kūnui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 07, 08:40)
kažin o kurioj Maximoj Vilniuj yra stangrinamojo kremo kūnui?  g.gif

MIndaugo, Akropolio, Ukmergės - kur daugiau X'ų.
Čia tas naujas kremas mėlynoje tūboje, o ne kaip buvo anksčiau baltuose buteliuokuose su dozatoriais.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 07, 10:19)
MIndaugo, Akropolio, Ukmergės - kur daugiau X'ų.
Čia tas naujas kremas mėlynoje tūboje, o ne kaip buvo anksčiau baltuose buteliuokuose su dozatoriais.

mastau.gif nu mėginsiu, nes kažkada apropolinėj ieškojau, tai tik drėkinamąjį radau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 07 gegužės 2009 - 09:37
QUOTE(Finna @ 2009 05 06, 23:22)
Dar pirkau Aras drėkinamąjį kremą MB (tikiuosi, kad tiks) ir sau stanginamąjį kremą kūnui su jūros dumbliais ir hialurono rūgštim (šitas daiktas dar niekad mano nebandytas).

O kurioje Maximoje radai Aro produkcijos? As kiek Akropolyje ziuriu, tiek nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 07 gegužės 2009 - 10:09
QUOTE(be*starlet @ 2009 05 07, 12:09)
O kurioje Maximoje radai Aro produkcijos? As kiek Akropolyje ziuriu, tiek nerandu  doh.gif

Hmmm... Aras turetu buti visose XX ir XXX Maximose. Keista, kad nera...

Nuo vakar ir Rimi didziosiose pasirode (bent jau Panoramoj savom akim taip pat maciau smile.gif
Atsakyti