Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(No_Angel* @ 2009 05 05, 22:41)
O man dabar iškilo toks klausimas  g.gif  Kažkur skaičiau, kad vasarą nėra gerai naudoti priemones su rūgštimis. o kaip Rasos serija probleminei odai? nieko tokio, kad ją naudosiu vasarą? šiaip saulėj mažai būnu  g.gif

rašiau biok dėl šito, gavau atsakymą kad vistik rekomenduojama naudoti priemones su apsauga.
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 05 06, 00:39)
Visai neseniai nusipirkau visa kruva Rasos priemoniu.
Labai patiko gelis nuo spuogu, kremas spoguotai odai ir super duper prausiklis irgi probleminei odai. Dar geras atsiliepimas apie krema su silko baltymais, beje neblogas man ir kremas kunui nuo celiulito.
Tvirteja mano nuomone, kad lietuviska kosmetika geriausia lietuviskam veidui ir kunui.
Nors apie Margaritos sampunus ir balzamus patyliu...neturiu nieko gero pasakyti.

Man šampūnai ir balzamai irgi kiek esu turėjusi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 05 05, 22:52)
jei tas priemones naudosi vakare, o ryte-priemones su pakankama apsauga nuo saules, manau labai blogai nebus smile.gif

tai va šiuo metu ir naudoju panašiai - Rasos prausiklį jautriai odai ryte, probleminei odai vakare, tik kolkas kremą ir toniką naudoju ir ryte ir vakare smile.gif Reikės įsigyt dar kitokius dienai tada
Papildyta:
QUOTE(Cukrinė @ 2009 05 06, 08:11)
rašiau biok dėl šito, gavau atsakymą kad vistik rekomenduojama naudoti priemones su apsauga.

Dėkui 4u.gif
Bandysiu vasarai ieškot kitų priemonių tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 05 06, 10:31)
tai va šiuo metu ir naudoju panašiai - Rasos prausiklį jautriai odai ryte, probleminei odai  vakare, tik kolkas kremą ir toniką naudoju ir ryte ir vakare  smile.gif Reikės įsigyt dar kitokius dienai tada
Papildyta:
Dėkui  4u.gif
Bandysiu vasarai ieškot kitų priemonių tada  smile.gif

jau prausiklį tai tikrai galit naudoti ir ryte ir vakare, nes jis ant odos nelieka, o nuplaunamas wink.gif

o dėl apsaugos nuo saulės, tai nepamirškit, kad ne tik kremai tam tinka, bet ir pudros su SPF 15 ar daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 05 06, 11:00)
jau prausiklį tai tikrai galit naudoti ir ryte ir vakare, nes jis ant odos nelieka, o nuplaunamas wink.gif

o dėl apsaugos nuo saulės, tai nepamirškit, kad ne tik kremai tam tinka, bet ir pudros su SPF 15 ar daugiau  smile.gif

Va dabar pasižiūrėjau, kad prausiklis su AHA rūgštimis, o tonikas ir kremas - su BHA, tai gal BHA taip nereaguoja su saule? g.gif netūriu laiko dabar kažkaip ieškot info, bakalauriniu kelinta diena užsikasus doh.gif
o gal galit dar tada rekomenduot kokį kremuką dienai su SPF ne iš brangiųjų riebiai ar mišriai odai g.gif
Pudrą tai naudoju aknecolor, essence mineralinę ir egipto žemę, bet jos jaučiu be SPF visos g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 05 06, 13:30)
Va dabar pasižiūrėjau, kad prausiklis su AHA rūgštimis, o tonikas ir kremas - su BHA, tai gal BHA taip nereaguoja su saule? g.gif netūriu laiko dabar kažkaip ieškot info, bakalauriniu kelinta diena užsikasus  doh.gif
o gal galit dar tada rekomenduot kokį kremuką dienai su SPF ne iš brangiųjų riebiai ar mišriai odai  g.gif
Pudrą tai naudoju aknecolor, essence mineralinę ir egipto žemę, bet jos jaučiu be SPF visos  g.gif

Čia ne rugstys reaguoja su saule, jos nuima viršutinį odos sluoksnį, todel oda tampa jautresne. Jeigu mineralineje pudroje yra titanium dioksido ar cinko oksido - reiškia nuo saulės apsaugo. Pvz. L'orealio mineralinė pudra ir šešeliai turi SPF 15 (nzn tik ar raso tai ant pakuotes, neziurejau). O is nebrangiu su SPF daug Avono kremu yra, is vaistines bus brangiau
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 05 06, 13:30)
Va dabar pasižiūrėjau, kad prausiklis su AHA rūgštimis, o tonikas ir kremas - su BHA, tai gal BHA taip nereaguoja su saule? g.gif netūriu laiko dabar kažkaip ieškot info, bakalauriniu kelinta diena užsikasus  doh.gif
o gal galit dar tada rekomenduot kokį kremuką dienai su SPF ne iš brangiųjų riebiai ar mišriai odai  g.gif
Pudrą tai naudoju aknecolor, essence mineralinę ir egipto žemę, bet jos jaučiu be SPF visos  g.gif

kadangi mišri ar riebi oda dažnai būna probleminė, tai su pigiais kremukais man nepavyko prasisukti. patiko iš RoC.
jei yra SPF, tai jis parašytas. jei neparašyta - nėra arba nepakankamas.

QUOTE(Becky @ 2009 05 06, 13:38)
Čia ne rugstys reaguoja su saule, jos nuima viršutinį odos sluoksnį, todel oda tampa jautresne. Jeigu mineralineje pudroje yra titanium dioksido ar cinko oksido - reiškia nuo saulės apsaugo. Pvz. L'orealio mineralinė pudra ir šešeliai turi SPF 15 (nzn tik ar raso tai ant pakuotes, neziurejau). O is nebrangiu su SPF daug Avono kremu yra, is vaistines bus brangiau

o iš kur žinot, kad turi SPF 15, jei nerašo ant pakuotės g.gif

Bare Escentuals minralinė pudra tikrai turi SPF 15 wink.gif
Atsakyti
merginos, jei dar kurios neuzsipirkot rasos priemoniu, iki geguzes 12 dienos bus dar 30 proc nuolaida visai rasai plius papildomai 25 procentu nuolaida su maximos kortele visai kosmetikai, vakar pirkau emulsini sveitikli su apelsinų pluostu, mama pirko krema nuo rauksliu ir paakiu krema brandziai odai, tai labai pigiai gavos, is viso 55 procentai nuolaida, sveitiklis tai man gavos tik virs 5 litu, o kremai irgi labai nebrangiai thumbup.gif tik gaila negaliu nusipirkt probleminei odai, nes dar nera sad.gif
Atsakyti
mergaitės, o kiek margaritos kremukai kainuoja be nuolaidos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 20:11)
mergaitės, o kiek margaritos kremukai kainuoja be nuolaidos? smile.gif

~7lt
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 06, 17:53)
merginos, jei dar kurios neuzsipirkot rasos priemoniu, iki geguzes 12 dienos bus dar 30 proc nuolaida visai rasai plius papildomai 25 procentu nuolaida su maximos kortele visai kosmetikai, vakar pirkau emulsini sveitikli su apelsinų pluostu, mama pirko krema nuo rauksliu ir paakiu krema brandziai odai, tai labai pigiai gavos, is viso 55 procentai nuolaida, sveitiklis tai man gavos tik virs 5 litu, o kremai irgi labai nebrangiai thumbup.gif tik gaila negaliu nusipirkt probleminei odai, nes dar nera sad.gif

blink.gif bet seip negali sumuotis nuolaidos.. akcijinem prekem tos 25% nulaidos nera.. 4u.gif
Atsakyti
ziurekit, o tas agurku gelis-kremas normaliai susigeria, imanoma paskui pudra tepti? g.gif
Atsakyti