Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviska kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 04, 19:11)
Kas atsitiko?  g.gif

Prisiploje,kietoki,matiniai plaukai schmoll.gif Liko puse bonkiuko,galiu kuriai nors Vilnietei padovanot 4u.gif
Papildyta:
Ir dar Rasos veido prausikli probleminei odai irgi mielai padovanociau 4u.gif
Atsakyti
isbandziau, prausiklis tiko labai, kremas irgi tiko, nepasidare lipni oda kaip kitos kad sake skaiciau thumbup.gif maximoj yra dabar 25 proc nuolaida visai kosmetikai kiek maciau, tai nusipirksiu tonika su medetkom, mano oda misri, tai manau tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 05 05, 14:42)
eina i pabaiga sampunas, tai gal vel pirksiu Margaritos tamsiems plaukams ar is Rasos  rolleyes.gif

Margaritos turėjau vieną šampūną nuo pleiskanų, tai jis iki šiol pas mane stovi nenaudojamas - neišplauna. po plovimo plaukai beveik tokie pat riebaluoti, kaip ir prieš jį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėlyvė: 05 gegužės 2009 - 16:23
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 05, 18:19)
Margaritos turėjau vieną šampūną nuo pleiskanų, tai jis iki šiol pas mane stovi nenaudojamas - neišplauna. po plovimo plaukai beveik tokie pat riebaluoti, kaip ir prieš jį  unsure.gif

nuo pleiskanu bandziau ir as brrr...., su dilgelem buvo neblogas ax.gif
Atsakyti
Kazkada pries gal pora metu teko bandyt margaritos balzama plaukams(tik neatsimenu dabar koki), tai visiskai nepatiko schmoll.gif plaukai buvo labai siurkstus, issauseje, velesi ir pan. Dar kazkada teko bandyt margaritos drekinanti krema, tai tuo metu tiko (nors tada ir oda nereikli buvo). Dabar buvau nusipirkus margaritos vitaminini krema, tai netiko (kemsa poras, isbere oda spuogiukais), naudoju vietoj ranku kremo. Kosmetinis pienelis su daigintais kvieciais visai neblogas, karts nuo karto nusiperku. O snd nusipirkau rasos emulsini sveitikli su apelsinu pluostu, dar neisbandziau, tikiuosi tiks ir patiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As kazkaip netycia radau atsiliepimu apie Rasos geli nuo spuogu ir apskritai linija probleminei odai. Kazkaip uzsigeidziau isbandyti, nes esu megeja isbjauroti spuogelius doh.gif o dabar visokiu randeliu yra... unsure.gif Bet esme tame, kad kazkodel dar neradau tu priemoniu skirtu spuogams. Na, nesu is didmiescio, bet ir vaistinese ziurejau, ir maximoje, ir Eurokos. Zodziu, visko yra, o nuo spuogu ne biggrin.gif Galvoju, gal cia nesenai atsirado? Gal dar neuzvezta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 05 05, 17:11)
isbandziau, prausiklis tiko labai, kremas irgi tiko, nepasidare lipni oda kaip kitos kad sake skaiciau thumbup.gif maximoj yra dabar 25 proc nuolaida visai kosmetikai kiek maciau, tai nusipirksiu tonika su medetkom, mano oda misri, tai manau tiks smile.gif

Turėtų tikti wink.gif reikes man begti pirkti agurkinio kremuko, kol nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2009 05 05, 19:38)
Sveikos  4u.gif
As kazkaip netycia radau atsiliepimu apie Rasos geli nuo spuogu ir apskritai linija probleminei odai. Kazkaip uzsigeidziau isbandyti, nes esu megeja isbjauroti spuogelius  doh.gif  o dabar visokiu randeliu yra...  unsure.gif Bet esme tame, kad kazkodel dar neradau tu priemoniu skirtu spuogams. Na, nesu is didmiescio, bet ir vaistinese ziurejau, ir maximoje, ir Eurokos. Zodziu, visko yra, o nuo spuogu ne  biggrin.gif  Galvoju, gal cia nesenai atsirado? Gal dar neuzvezta  g.gif

Aš turiu tą gelį kažkiek bandytą, pigiai parduočiau. Tik aš Vilniuje, tai reiktų siųstis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 05, 21:12)
Aš turiu tą gelį kažkiek bandytą, pigiai parduočiau. Tik aš Vilniuje, tai reiktų siųstis ax.gif

Norėčiau to gelio biggrin.gif
Uoj, atsiprašau, ne apie tą galvojau kalbate smile.gif

O gal kuri bandėt Margaritos tą gelį agurkinį ir nepatiko ir norite perleisti? lotuliukas.gif atsiprašau, ne skelbimų tema, bet manau galima pasidalinti tokiais dalykėliais blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 gegužės 2009 - 21:42
O man dabar iškilo toks klausimas g.gif Kažkur skaičiau, kad vasarą nėra gerai naudoti priemones su rūgštimis. o kaip Rasos serija probleminei odai? nieko tokio, kad ją naudosiu vasarą? šiaip saulėj mažai būnu g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 05 05, 23:41)
O man dabar iškilo toks klausimas  g.gif  Kažkur skaičiau, kad vasarą nėra gerai naudoti priemones su rūgštimis. o kaip Rasos serija probleminei odai? nieko tokio, kad ją naudosiu vasarą? šiaip saulėj mažai būnu  g.gif

jei tas priemones naudosi vakare, o ryte-priemones su pakankama apsauga nuo saules, manau labai blogai nebus smile.gif
Atsakyti
Visai neseniai nusipirkau visa kruva Rasos priemoniu.
Labai patiko gelis nuo spuogu, kremas spoguotai odai ir super duper prausiklis irgi probleminei odai. Dar geras atsiliepimas apie krema su silko baltymais, beje neblogas man ir kremas kunui nuo celiulito.
Tvirteja mano nuomone, kad lietuviska kosmetika geriausia lietuviskam veidui ir kunui.
Nors apie Margaritos sampunus ir balzamus patyliu...neturiu nieko gero pasakyti.
Atsakyti