Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

LABUKA VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jau startas imtas mirksiukas.gif

GERO SAVAITGALIO 4u.gif

Tikejimo,stiprybes ir uzsispyrimo siekt tikslo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

norejau pasiteirauti kokia sanatorija Palangoje patartumet rinktis?
As po kruties operacijos. Pirmadieni einu tvarkytis kelialapio pas reabilitologe. Antradieni gausiu paskutinius spindulius ir kiek zinau po 3d turiu isvaziuot.
Atsakyti
Cia mano seses puslapelis-YRA NAUJU PAVEIKSLU!!!!
http://193.219.12.10...s.php?album=112

Vyturėli
Labai yra gražių paveikslų, kai turėsiu sveikatos nusiplagijuosiu kokį nors paveikslą.Jei galima .Tiems kas nežino, tai atsiradusi patinkamą nusipiešiu , gaunasi ne taip , bet , kadangi autoriai nemato, tai jiems ir širdies neskaudės.Pati nesufantazuoju.

MOU

user posted image

stiprybės, vilties ir sėkmės.Tikėk ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 01 gegužės 2009 - 15:27
QUOTE(Rimantes @ 2009 05 01, 14:22)
sveikutes,

As po kruties operacijos. Pirmadieni einu tvarkytis kelialapio pas reabilitologe. Antradieni gausiu paskutinius spindulius ir kiek zinau po 3d turiu isvaziuot.

Sveika.
Palangoje pati nebuvau, bet zinau, kad su sia diagnoze priima "Baltija" ir "Linas".
Masazistes is "Baltijos" atvaziuoja mokytis limfodrenazinio masazo Santariskese.
Del proceduru, tai, greiciausiai, nedidelis pasirinkimas visur, nes mums daug ko negalima.
Paskambink i abi sanatorijas, pasiteirauk del laisvu vietu.
Atsakyti
QUOTE(Rimantes @ 2009 05 01, 15:22)
sveikutes,

Aš buvau "Baltijoj". Bet ten su vietom problema vasarą. Aš kai skambinausi, nebuvo jų, tačiau labai norėjau vasarą pakliūt, nes važiavau su vaiku, tai padėjo pinigėlis blush2.gif ,ir vieta atsirado.

MOU, sėkmės tau.
Atsakyti
aciu. 4u.gif Bandysiu i Baltija. ax.gif
Proceduru man nedaug galima, tik rankai masazas ir manksta. Nuo spinduliavimo pazasty atsivere zaizdos, tai jokiu vandens proceduru negalesiu. verysad.gif Ka dar galima rinktis Baltijoj? Ar ten yra vienvieciu kambariu?
Atsakyti
QUOTE(Rimantes @ 2009 05 01, 20:55)
Proceduru man nedaug galima, tik rankai masazas ir manksta. Nuo spinduliavimo pazasty atsivere zaizdos, tai jokiu vandens proceduru negalesiu.  verysad.gif  Ka dar galima rinktis Baltijoj? Ar ten yra vienvieciu kambariu?

Daugiau procedūrų ir nebuvo, tik mankšta ir rankos masažas. Vienviečių kambarių nėra. Aš gyvenau su moterim, kuri buvo atsivežus 8 m.anūką. Registratorė paderino, kad abi būtumėm su vaikais. Šiaip geriausia Palangoje-tai pušynai, pasivaikščiojimai parke,... 4u.gif
Atsakyti

LABUCKIS VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Esu pripumpuota raminamuju,savijauta tai dabar man viskas dzindzin,niekas nerupi,gera.relaxe esu konkreciai,nieko negalvoju,jokiu minciu nera.viskas man ciotka.visi kazkaip auksto frazem varo lotuliukas.gif

http://ticker.7910.org/rus
Papildyta:

niekaip neikeliu paveiksliuko tongue.gif lotuliukas.gif tongue.gif wub.gif
Atsakyti
jauciu smagi busena kai visks dzin bent jau tuo momentu.....

ateit pamokyt mirksiukas.gif nesnarvuok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 02 gegužės 2009 - 11:40
QUOTE(mou @ 2009 05 02, 12:22)
LABUCKIS VISOMS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

negalvoju,jokiu minciu nera.viskas man ciotka

Žinoma būsena, tik man taip be raminamų būna. Juokauju: smile.gif per chemijas esu nuolatinėje meditacijoje. Tiesiog jokių minčių ir labai gera, kad esi. Nieko neveikimas tampa visai prasmingu dalyku. Net bloga savijauta tampa kažkokiu nerealumu. Lauki kol praeis...sulauki.
Atsakyti
QUOTE(Rimantes @ 2009 05 01, 20:55)
aciu.  4u.gif  Bandysiu i Baltija.  ax.gif
Proceduru man nedaug galima, tik rankai masazas ir manksta. Nuo spinduliavimo pazasty atsivere zaizdos, tai jokiu vandens proceduru negalesiu.  verysad.gif  Ka dar galima rinktis Baltijoj? Ar ten yra vienvieciu kambariu?

Aš gyvenau viena dviviečiam, už antrą vietą mokėdavau atvykus vyrui (savaitgaliais). Prie taikomų procedūrų galima būtų priskirti deguoninius vaistažolių kokteilius ir bioptoną - švitinimą baltąja šviesa, gerina žazdų, randų gijimą. Palangos parkas nuostabus, bet dėl maisto ir kitų procedūrų rinkčiausi Birštono „Tulpę“. Baltijoje man buvo persunkus maistas ir masažistės, kurios mokėjo limfodrenažą buvo prisiėmusios eilinių klientų, tad nebuvo vietų pas jas, kliuvo nemokanti limfodrenažo, atliko klasikinį. Iš jo maža naudos. Labai prastos ir nekvalifikuotos mankštos. Gal kas nors pasikeitė, buvau prieš 2 m. Puiki gydytoja ginekologė.
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 05 02, 13:22)
Esu pripumpuota raminamuju,savijauta tai dabar man viskas dzindzin,niekas nerupi,gera.relaxe esu konkreciai,nieko negalvoju,jokiu minciu nera.viskas man ciotka.visi kazkaip auksto frazem varo lotuliukas.gif
http://ticker.7910.org/rus

lotuliukas.gif Nu ir gerai kad dzin.Kada tau pirmadieni darys transplantacija? g.gif Laikykis ir zinok,mes su tavim 4u.gif
Atsakyti