Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 15

QUOTE(babania @ 2009 04 28, 20:19)
nu GABIJA  lotuliukas.gif  thumbup.gif  reikia vyrus saugot ka neuzsikrestu nes jie ir kiaules  blush2.gif

Na negaliu savo MB kiaule vadinti, po to kai jis nešiojo kibirą su mano skrandžio turiniu.Gal , kad kartu nugyvenom 33 metus ?

Neaišku kaip būtų su jaunesniu, kritinio amžiaus ir turtingu?
Atsakyti
Labas, smile.gif
gulėjau klinikose: neutropenija. Vėl nebaigiau kurso - nutraukė po 8 d.
bet aš ne apie tai noriu parašyti. Labai didelį džiaugsmą patyriau. smile.gif Sutikau jauną moterį, kurią teko pažinti prieš 4 m., gydymosi metu vis keliai susikryžiuodavo. Tai va jai buvo 1 krūties vėžio stadija, o šiandien ji augina dvejų metukų berniuką ir metukų mergytę. smile.gif
Atsakyti
[quote=adis,2009 04 29, 13:33]

Spėjom pasigesti Jūsų. 4u.gif

smagu skaityti,kai žmonėms laimingai baigiasi gydymas bigsmile.gif
Atsakyti
adis, kaip dziugu girdet tokias zinias...
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 04 29, 14:33)
Labas, smile.gif
bet aš ne apie tai noriu parašyti. Labai didelį džiaugsmą patyriau. smile.gif  Sutikau jauną moterį, kurią teko pažinti prieš 4 m.,  gydymosi metu vis keliai susikryžiuodavo. Tai va jai buvo 1 krūties vėžio stadija, o šiandien ji augina dvejų metukų berniuką ir metukų mergytę. smile.gif

Neutropenija ne taip jau retai būna, gydant citostatikais. Skaičiau, kad 40 proc. suaugusių ir net 68 proc. vaikų. Tik gaila, kad kursas nebaigtas. Kiek dar liko, Adis? Bene 2 ? Tikėkimės geriausio 4u.gif
--------
Puiki žinia apie jauną mamytę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 04 29, 14:02)
Mou kaip sekasi? 4u.gif Ar jau Vilniuje?

LABA VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip,jau siandien pribuvau.Ciulpuose nieko naujo,nepakite po penktadienio tyrimu ax.gif Ziuresim ka rytoj pasakys per vizitacija. g.gif Su gyd kalbejo MB,sake,kad man duos raminamuju,nes chemo,kuria lasins,gali issaukt epilepsijos priepuoli ir neaisku kaip mano organizmas reaguos.Pagulde ir mano broli,kad mane saugotu smile.gif Bus matyt kaip cia kas,bet as jauciu,kad viso to nebus,viska istversiu ir pasveiksiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mou @ 2009 04 29, 19:40)
LABA VISOMS 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Taip,jau siandien pribuvau.Ciulpuose nieko naujo,nepakite po penktadienio tyrimu ax.gif Ziuresim ka rytoj pasakys per vizitacija. g.gif Su gyd kalbejo MB,sake,kad man duos raminamuju,nes chemo,kuria lasins,gali issaukt epilepsijos priepuoli ir neaisku kaip mano organizmas reaguos.Pagulde ir mano broli,kad mane saugotu smile.gif Bus matyt kaip cia kas,bet as jauciu,kad viso to nebus,viska istversiu ir pasveiksiu mirksiukas.gif

Sakes,esu nepataisoma ir uzsispyrusi optimiste doh.gif
Atsakyti
ne visad bun kaip daktarai sako schmoll.gif o kai tokia optimiste tai ir nebus mirksiukas.gif
saunuole uzsispyrele optimiste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 04 29, 20:42)
Bus matyt kaip cia kas,bet as jauciu,kad viso to nebus,viska istversiu ir pasveiksiu mirksiukas.gif

Butinai taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

adis 4u.gif Tikrai smagu skaityti kai zmones pasveiksta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

ADIS kiek dabar gydysies? Ar ilgam nutraukė kursą? Laikykis , toks gyvenimas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 04 29, 21:15)
ADIS kiek dabar gydysies? Ar ilgam nutraukė kursą? Laikykis , toks gyvenimas.

Ačiū .GABIJA. už domėjimąsi. smile.gif Viskas su manim gerai. smile.gif ax.gif
Liko dar trys kursai. Nebaigus gydymo krenta kraujas. Šįkart po 8 d. (pritrūkau visų 6) neutrofilai buvo 0,1, leukocitai 0,6 ir temperatūra 38,8. Netikėjau, kad tokie rodikliai: savijauta vidutinė, tik labai didelis burnos sausumas ir liežuvio bei burnos skausmas. Tokie rodikliai buvo po paros susileidus filgrastimą. Jei ne filgrastimas, tada kokie būtų?
Atidėjo dviem savitėm, bet dėl to, kad gydytoja atostogaus, nes nori, jog chemijos metu galėčiau bet kada susisiekti, jei kas.
Na kažką gydytoja sugalvos: gal pratęs kursų skaičių? Dabar svarbiausia atsekti laiką, kada optimaliausia leistis filgrastimą, kad suvaldyti kraują.
P. S. .GABIJA. nuostabus parašas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 30 balandžio 2009 - 08:35
LABUTIS VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Paskutines naujienos ax.gif persodinimas kita penktadieni,nuo rytojaus chemo rolleyes.gif cia mano paskutinis sansas mirksiukas.gif ir tikrai viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 04 29, 15:33)
Labas, smile.gif
bet aš ne apie tai noriu parašyti. Labai didelį džiaugsmą patyriau. smile.gif  Sutikau jauną moterį, kurią teko pažinti prieš 4 m.,  gydymosi metu vis keliai susikryžiuodavo. Tai va jai buvo 1 krūties vėžio stadija, o šiandien ji augina dvejų metukų berniuką ir metukų mergytę. smile.gif

Sveikute, Adis. 4u.gif Smagu, kad vėl su mumis. Na, tokios žinios tikrai paglosto širdį ir teikia viltį, kad ir kokia situacija bebūtų. smile.gif

QUOTE(adis @ 2009 04 30, 10:32)
Na kažką gydytoja sugalvos: gal pratęs kursų skaičių? Dabar svarbiausia atsekti laiką, kada optimaliausia leistis filgrastimą, kad suvaldyti kraują.
P. S. .GABIJA. nuostabus parašas. thumbup.gif

Ar Jūs dabar namie leidžiatės Filgrastimą? Ir kiek turite susileisti? Ar savarankiškai eisite darytis kraujuko tyrimus per tas dvi savaites?

QUOTE(mou @ 2009 04 30, 11:37)
Paskutines naujienos ax.gif persodinimas kita penktadieni,nuo rytojaus chemo rolleyes.gif cia mano paskutinis sansas mirksiukas.gif ir tikrai viskas bus gerai bigsmile.gif

Na, Mou, laukia aukštasis pilotažas. tongue.gif Laikysime kumštelius. Jūsų optimizmas nuves Jus ten, kur norite... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 30 balandžio 2009 - 11:06